0% splátky Siguro Rapture

Sony ACC-TRBX

Termékkatalógus
Sony ACC-TRBX
Akkumulátortöltő NP-BX1 akkumulátor és BC-TRX töltő
Kód:  XXOT315z1 Gyártó honlapja:

Sony ACC-TRBX

Minden fotósnak alapvető tartozékkészlete kell , amely töltő / adatkábelt, tartalék akkumulátort és természetesen töltőt tartalmaz. Ha hiányzik valami a fentiektől, fontolja meg egy ilyen készlet vásárlását. A Sony előkészített egy eredeti töltőt, kábelt és tartalék akkumulátorokat Cybershot kamerákhoz. A készlet minőségét a Sony megkülönböztető hírneve garantálja. A mellékelt töltő akár hétféle akkumulátorral is kompatibilis.

A Sony ACC-TRBX újratölthető akkumulátorának legfontosabb jellemzői

  • Minőségi teljesítmény a híres SONY gyártótól
  • A töltőkészülék kompatibilitása akár hétféle akkumulátorral is lehetséges
  • A töltő elsősorban a Sony Cybershot kamerákhoz készült
  • Választható díj a hálózatról vagy az USB A típusú interfészről
  • Ezenkívül a SONY töltő készlet 1240 mAh Li-Ion akkumulátort tartalmaz
  • Töltse fel az akkumulátort közvetlenül a töltőben vagy a csatlakoztatott fényképezőgépben

Kompatibilis a BC-TRX töltővel

Bár a legtöbb töltő csak egyfajta akkumulátorra vagy eszközre vonatkozik, a Sony BC-TRX töltő figyelmen kívül hagyja ezeket a szabályokat. A töltő lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül töltse az akkumulátort vagy a csatlakoztatott kamerát. Kompatibilis a Sony Cybershot akkumulátorral, de legfeljebb 7-et támogat .

  • SONY NP-BX1
  • SONYNP-BN1
  • SONYNP-BN
  • SONYNP-FG1 / BG1
  • SONYNP-FD1 / BD1 / FT1
  • SONYNP-BK1

Garantált SONY minőség

A SONY az egyik leghíresebb kolosszus, amelyet valószínűleg nem kell elképzelni. Ha van itt, de az ügyfelek, akik nem sokat tudnak a cégről, a SONY több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai piacon és néhány évtizeden a fényképezés területén. 

Csomag tartalma:
Sony ACC-TRBX töltő, adatkábel, töltőkábel és NP-BX1 akkumulátor 1240 mAh-val.

Paraméterek

Akkumulátor márkához
Sony Kész!

Kompatibilitás

Akkumulátor márkához
Sony Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ACC-TRBX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ACC-TRBX . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ACC-TRBX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ACC-TRBX . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ACC-TRBX .
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ