30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony ActionCam HDR-AS200V + vízálló tok

Termékkatalógus
Sony ActionCam HDR-AS200V + vízálló tok
5 1 értékelés
Digitális videókamera - 1080p, 60 képkocka/perc, CMOS Exmor R szenzor, 8 Mpx, látószög: 170°, BIONZ X képfeldolgozó processzor, SteadyShot elektronikus képstabilizátor, beépített mikrofon, NFC, WiFi
Kód:  OT170x8 Termékszám:  HDRAS200V.CEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony ActionCam HDR-AS200V + vízálló tok

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 

A tökéletes objektív

A fejlett CMOS Exmor R szenzornak és a BIONZ X képfeldolgozó processzornak köszönhetően csúcsminőségű felvételeket készíthet. A növelt fényérzékenység révén akár kedvezőtlen fényviszonyok esetén is tökéletes és zajmentes videókra tehet szert. Készítsen FullHD videót vagy lassított felvételt másodpercenkénti akár 240 képkocka rögzítésével. A látványos felvételek készítésében nagy látószögű objektív lesz segítségére, mely látómezeje akár a 170°-ot is elérheti.

Mindig borotvaéles kép

A fejlett SteadyShot digitális képstabilizátor gondoskodik a kép élességéről a különböző típusú elmosódások kompenzálásával. A remegést ellensúlyozó képstabilizátor hasznára válhat például koncertfelvételek készítésénél. A videók nem kevésbé fontos aspektusa a hangminőség. Jelen esetben a készülék elülső részén található két csúcsminőségű mikrofon fantasztikus kvalitású, sztereó hangzással ajándékozza meg.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 

Funkciókkal elárasztva

Az NFC és WiFi technológiák kombinációjával alkotásai mindössze egyetlen érintéssel megoszthatók. A rögzített tartalom tablet vagy telefon segítségével azonnal közzé tehető és nyomon követheti a nézőközönség visszajelzését. A kamera kezelőfelülete néhány alapvető szerkesztést is lehetővé tesz, például lassítás, gyorsítás és videóvágás. Kellemes meglepetés a "GPS Overlay"-el ellátott fájlok létrehozása, melyek helyhez kötött információkat jelenítenek meg lejátszás közben.

Robusztus, vízálló védőburkolat fotóállvány foglalattal

A védőburkolatnak köszönhetően a kamera 10 m-es mélységig vízálló, valamint ütésálló is. Ráadásul szennyeződésekkel és porral szemben is ellenálló, így az könnyen megbirkózik sárral, hóval, esővel és homokkal is. Ezen ActionCam kamera a mellékelt adapter segítségével állványra is rögzíthető.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 

Paraméterek

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ActionCam HDR-AS200V + vízálló tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ActionCam HDR-AS200V + podvodní pouzdro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ActionCam HDR-AS200V + podvodné puzdro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ActionCamHDR-AS200V + Unterwassergehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ActionCamHDR-AS200V + Unterwassergehäuse.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ