A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sony Alpha A6000 váz, ezüst

Termékkatalógus
Sony Alpha A6000 váz, ezüst
4,6 42 értékelés
Digitális fényképezőgép - Tükör nélküli, APS-C 24,3 Mpx érzékelő, kereső nélkül, 3" dönthető kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro, WiFi, NFC, microHDMI, 3,5 mm-es jack, tömege: 344 g
Kód:  OS072b1a Termékszám:  ILCE6000S.CEC Gyártó honlapja:

Sony Alpha A6000 váz, ezüst

Gyönyörű felvételek azonnal
Készítse el saját lenyűgöző képeit és videóit.

A Sony a versenyhatár legfelsőbb rétegeit feszegeti a világon leggyorsabb autófókuszos Alpha modellel. Csupán 0,06 másodperc  is elég a hibrid autofókusz rendszernek a fókuszáláshoz.. Így az Alpha 6000 igazi garancia arra, hogy soha nem marad el a  tökéletes eredmény..
Abszolút gyorsan
Az új technológiák és a magas minőségű képfelvétel

Folyamatos felvétel, hihetetlen 11 képkocka másodpercenkénti sebességgel segít megtalálni a megfelelő pillanatot. A Phase Focus alkalmas Full HD videóra is, ahol a kép mindig éles, mert elkerüli a hosszadalmas éllességállítást a tárgy keresés ideje alatt.
CMOS Exmor APS-C HD érzékelő
A fényképezőgépen belül egy 24,3 megapixel felbontású Exmor APS-C HD CMOS érzékelő van elhelyezve, amelynek kiemelkedő  képessége, hogy alacsony zajszinten ragyogó képeket rögzít.
BIONZ X képfeldolgozó processzor
A BIONZ X képfeldolgozó processzor teljes mértékben képes mind gyors állókép és Full HD felbontású videó felvétélre és a megadott jelet felhasználva a legtöbbet hozza ki belőle.
Csúcsminőségű  alkotórészek
Vezeték nélküli technológia
Beállítási lehetőség
A könnyen hozzáférhető kézi beállításokat kereső fotósok kedvéért összesen 7 gomb áll rendelkezésre az igényei szerinti testreszabáshoz. Amikor a keresőn keresztül fényképez és finomhangolni szeretne, ehhez egy gyors görgetésű "vakon" elérhető vezérlés beállító kereket kínál. Még   (P / S / M / A / Video) mód választó tárcsa is van hozzáadva.
Lágy bőrtónus hatás
Tökéletes arc funkció 
Tárgyak automatikus keretezése
Sok effektus
A képeffektusok lehetővé teszik, hogy a mindennapi jeleneteket művészi, műalkotás szintjére emelje. Kísérletezzen tizenhárom beállítási móddal, a képek valamint  videókat  valós időben nézze meg az LCD kijelzőn és érje el a  tökéletes megjelenést.

Paraméterek

Szélesség
12 cm Kész!
Magasság
6,69 cm Kész!
Mélység
4,51 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
12 cm Kész!
Magasság
6,69 cm Kész!
Mélység
4,51 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,3 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
11 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Memória és mentés

SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FW50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
360 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Vázsapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha A6000 váz, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A6000 stříbrný, tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A6000 strieborný, telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha A6000 silber, Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha A6000 silber, Gehäuse.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ