A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony Alpha A7 II váz

Termékkatalógus
Sony Alpha A7 II váz
4,8 18 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,3 Mpx, Full HD video, Log és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,556 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter, tartó és vázsapka a csomag része
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS072i1p5 Termékszám:  ILCE7M2B.CEC Gyártó honlapja:
Sony Alpha A7 II váz 405 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

665 660 Ft
Szett megvásárlása
506 660 Ft
Szett megvásárlása

Sony Alpha A7 II váz

Sony Alpha A7 II váz egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ehhez a modellhez ajánlott

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Alpha A7 II

Minőség kivételes funkcionalitással

A másodpercenként 5 képkockás sorozatfelvétel segít megtalálni a kívánt pillanatot. A fázisfókuszálás Full HD videóknál is hasznos, ahol a kép mindig éles lesz, elkerülve a hosszadalmas újrafókuszálást a téma keresése közben.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csak egy éles fényképezőgép

A Sony Alpha A7 II lenyűgöző képeket készít, abszolút élességgel, még a legzordabb körülmények között is. A Full Frame érzékelő és az 5 tengelyes képstabilizátor kombinációjával tűnik ki, amely kompenzálja a kéz finom rázkódását. Ne félj a zoomolástól, a közeli felvételek készítésétől és a lenyűgöző éjszakai jelenetek rögzítésétől, mivel a stabilizálás 4,5 fokozatú, rövidebb expozíciós idővel párosul. Készíts valósághűbb képeket természetes részletekkel, gazdagabb színskálával és alacsonyabb zajszinttel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha A7 II tükör nélküli fényképezőgép fénypontjai: sebesség és pontosság

Soha többé nem fogod elszalasztani a tökéletes eredményt a megfelelő pillanatban! A tükör nélküli Sony A7II hibrid autofókusszal is büszkélkedhet, amely nagy válaszsebességgel, széles fókuszálási területtel és követőrendszerrel rendelkezik. Az előző A7 modellhez képest akár 30%-kal gyorsabb. A 117 pontos fázisú, kontrasztérzékeléssel ellátott automatikus fókuszálás széles területet képes lefedni, és a kívánt témát a terület bármely pontján megtalálni és ideálisan fókuszálni.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fotózz mindig átláthatóan

A 100%-os lefedettségű Tru-Finder elektronikus kereső világosan mutatja a felvett jelenetet, és természetesen a felvételkészítési beállításokra vonatkozó információkat is megjeleníti. Az Alpha A7 II jelentős kényelmet biztosít a jól formázott markolat révén, amely biztos fogást garantál. A kijelző három hüvelykes képátlóval, minden fényviszonyok között nagyszerű olvashatósággal és - ami a legfontosabb - a kijelző pozicionálásával büszkélkedhet. Könnyen kihasználhatod az olyan új funkciók előnyeit, mint a Wi-Fi és az NFC vezeték nélküli kapcsolat.

Lehetőségek a kezedben

Az 56 funkció bármelyikét hozzárendelheted a 10 gombon keresztül, hogy a fényképezőgépet a saját fotózási preferenciáidhoz igazítsd. Az elülső és a hátsó vezérlőtárcsák segítségével gyorsan beállíthatod az expozíciót. A tükör nélküli fényképezőgép képességeit a cserélhető E-bajonettes objektívek és az univerzális foglalathoz tartozó számos tartozék, például külső vakuk, távirányítók és bármi más, amire szükséged lehet, bővíti.

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
24,3 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó felbontása
Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!
Objektív
Objektív nélkül Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!
Maximális EVF nagyítás
0,71 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!
Kijelző felbontása
1,24 Mpx Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,69 cm Kész!
Magasság
9,57 cm Kész!
Mélység
5,97 cm Kész!
Tömeg
0,56 kg Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FW50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
350 kép Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vázsapka Kész!
Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Az a kérdésem ezzel a termékkel kapcsolatban, hogy mikorra tudják beszállítani? Csak mert látom, hogy 5 db épp beszállítás alatt áll. A kérdésem azért fontos, mert hamarosan megyünk nyaralni, ahova már vinném. Valamint még az érdekelne, hogy online áruvásárlási hitel esetén legjobb esetben hány nap alatt jut termékhez egy vevő (ha már beszállították)? Köszönöm!

Kiegészítők: Sony Alpha A7 II váz
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ