A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony Alpha 7R test

Termékkatalógus
Sony Alpha 7R test
5 1 értékelés
Digitális fényképezőgép - 36,4 megapixeles CMOS Exmor APS HD Full Frame, cserélhető E-bajonett objektív, Full HD videó, OLED elektronikus kereső, 3"változtatható szögű LCD, Li-Ion, MS DUO+SD/SDHC/SDXC, HDMI, WiFi, NFCF
Kód:  OS072i1r Termékszám:  ILCE7RB.CE Gyártó honlapja:

Sony Alpha 7R test

sony alpha foto

Sony Alpha 7

Lő szakmai lenyűgöző felbontású 36,4 megapixel. Reagál gyorsan és pontosan a gyors hibrid autofókusz fókusz és a nagy felbontású OLED kereső.

sony alpha foto

Full frame érzékelő . Forradalmi méretét.

Teljes frame szenzor CMOS Exmor 36,4 megapixeles felbontás, BIONZ processzor X, gyors hibrid autofókusz és a OLED kereső. 35 mm-es full-frame Exmor CMOS érzékelő 36,4 megapixeles felbontás lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kifejezni a rejtett kreativitást. Próbálja ki a gyönyörűen elmosódott hatást. Capture nagyon realisztikus részlet, még gyenge fényviszonyok mellett is. A széles érzékenységi tartomány ISO 100-25600 megelevenedik minden árnyalat és a színárnyalat.

Sony
Sony

Gyors és vértes lövés kevesebb zaj

Amikor a forgatás fontos a legfinomabb részleteket is. Részletes nagysebességű Exmor képfeldolgozó processzor képes biztosítani hű reprodukciója minden részletét a helyszínen, akkor is, ha a felvételt mély fókusz és a nagy számú pixel.

Sony

Legyen kreatív felvételek nehéz szögek

Mivel LCD kijelző billenthető akár 90 fok, így fotózni különböző pozíciókban és a lehetőséget a fényképezés sokkal nagyobb. Soha semmilyen kompromisszumot, amikor a felvétel terén.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
12,69 cm Kész!
Magasság
9,44 cm Kész!
Mélység
4,82 cm Kész!
Tömeg
0,47 kg Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
36,4 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
4 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,9" (7,37 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FW50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
340 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tok Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha 7R test Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7R tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A7R telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7R (ohne Objektiv). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7R (ohne Objektiv).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ