A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 fekete

Termékkatalógus
Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 fekete
5 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 30 690 Ft Kiterjesztett garancia SONY
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 7,1 × 12,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,509 kg, akkumulátor, szíj/pánt és objektív a csomag része
693 890 Ft-tól 887 790 Ft-ig
824 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS0821i4 Termékszám:  ILCE7CLB.CEC Gyártó honlapja:
Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 fekete 824 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

829 960 Ft
Szett megvásárlása
829 240 Ft
Szett megvásárlása
1 088 230 Ft
Szett megvásárlása
925 860 Ft
Szett megvásárlása

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 fekete

Tetszeni fog

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kicsi, könnyű és nagy teljesítményű Full-Frame tükör nélküli Sony Aplha A7C fényképezőgép

Úgy gondolod, hogy nincs olyan ideális kamera a vloggerek és más tartalomkészítők számára, amely kiváló minőségű fotókat és videókat készít, ugyanakkor könnyen hordozható és utazásra alkalmas? Akkor imádni fogod ezt a Sony Alpha A7C digitális tükör nélküli fényképezőgépet, amely jelenleg a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektívekkel és beépített optikai képstabilizátorral rendelkező Full-Frame fényképezőgépe. Kompakt mérete ellenére a fényképezőgép lenyűgöző teljesítményt és minőségi képeket és felvételeket kínál a szuper méretű 24,2 Mpx-es CMOS Full-Frame érzékelőnek köszönhetően. A fekete színű Sony Alpha A7C digitális fényképezőgép többek között továbbfejlesztett és nagyon gyors autofókuszt és követést, nagy sebességű, akár 120 képkocka/másodperces sebességű felvételt, 4K videóminőséget és fejlett fénygépezőgépen belüli szerkesztést kínál. A 3"-es érintőképernyő forgatható és dönthető, és értékelni fogod a nagy kapacitású akkumulátort. A gyors adatátvitelhez természetesen Wi-Fi és Bluetooth is rendelkezésre áll. A Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgép vázára E-bajonett objektíveket rögzíthetsz. A csomag nem tartalmazza az objektívet.

A Sony Alpha A7C Black fényképezőgép, fekete + Sony FE 28-60mm objektív legfontosabb jellemzői

Digitális tükör nélküli, cserélhető objektívekkel, az egyik legkisebb és legkönnyebb Full-Frame cserélhető objektíves fényképezőgép a piacon

A Sony Alpha A7C minden amatőr és profi vlogger és videótartalom-előállító számára hasznos lesz

A csomag tartalmaz egy nagyon kompakt Sony FE 28-60 mm f/4-5,6 objektívet is

Bármilyen E-bajonettes objektívvel használható

A fekete színű Sony Alpha A7C fényképezőgép 35 mm-es, nagyméretű, 24,2 Mpx-es CMOS Full-Frame érzékelővel büszkélkedhet.

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor a kiváló képminőségért

Integrált optikai képstabilizátor

Továbbfejlesztett autofókusz az átmenet sebességének szabályozásával vagy a fókuszban lévő téma megváltoztatásával

Az érzékelő nagyobb képpontjai minden körülmények között kiváló fényteljesítményt biztosítanak, zaj nélkül, még magas ISO-értéknél is

A fényérzékenységet ISO 100 és 51 000 között állíthatod be

Kiváló minőségű 4K videók és számos beépített funkció az azonnali szerkesztéshez

A tükör nélküli Sony Alpha A7C-vel könnyedén elérheted a bokeh hatást

Az egyedülálló 4D FOCUS rendszer villámgyorsan rögzíti és folyamatosan követi a tárgyakat

Fejlett automatikus szemfókuszálás, amely egy algoritmusnak köszönhetően állatokon is működik

Nagy sebességű felvétel akár 120 képkocka/másodperces sebességgel

A 3"-es érintőképernyő vízszintesen 176°-ig, függőlegesen 270°-ig forgatható

A fekete színű Sony Alpha A7C XGA OLED elektronikus képkeresővel rendelkezik

Az A7C nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amely fényképezés közben is tölthető

Beépített Wi-Fi és Bluetooth interfész

Az opcionális GP-VPT2BT alsó markolat mikrofonnal is beszerezhető, amely állványként is szolgál

A magnéziumötvözetből készült kameraváz nagyon könnyű, mégis tartós, por és nedvesség ellen tömített

A kompakt FE 28-60 mm-es objektív alkalmas mindennapi használatra, tájképek, ételek, pillanatképek és egyszerű portrék készítésére

Sony FE 28-60 mm f/4-5,6 objektív

Ez a fekete színű Sony Alpha A7C digitális fényképezőgép csomag egy Sony FE 28-60 mm-es objektívet tartalmaz, amely kiválóan alkalmas a mindennapi fényképezéshez vagy videózáshoz otthon és útközben egyaránt. Fő előnye a Full-Frame formátum mellett a kompakt mérete és a nagyon alacsony súlya. A Sony FE 28-60mm f/4-5,6 az egyik legkompaktabb Full-Frame zoom objektív a piacon. A legkisebb fókusztávolság 30 cm, a leghosszabb 45 cm tökéletesen megfelel, pl. amikor ételekről vagy virágokról készítesz felvételeket. Az autofókusz rendszer nagy teljesítményű lineáris motort tartalmaz. A Sony FE 28-60 mm-es objektív a por és nedvesség ellen tömített, tartós kialakításának köszönhetően szélsőséges körülmények között is használható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgép nagyméretű érzékelőjével nagyszerű eredményt érhetsz el

Az egyik fő tényező, amely befolyásolja az egyes fényképezőgépekkel készített fényképek minőségét, az a beépített érzékelő mérete. A fekete színű Sony Alpha A7C digitális tükör nélküli fényképezőgép nem gyenge ebben a tekintetben, és egyik legnagyobb erőssége a Full-Frame érzékelő, amely akár kétszer akkora, mint más hasonló méretű APS-C fényképezőgépeké, és akár háromszor akkora, mint egy okostelefon érzékelője. A Sony Alpha A7C érzékelője sokkal több fényt képes rögzíteni, így a fotók nagyobb mélységélességűek, részletesebbek és kevésbé zajosak lesznek. Ráadásul egy ekkora érzékelővel olyan Full-Frame képeket készíthetsz, amelyek professzionális szintre emelik a fényképeket.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gyönyörű kisállat portrék a kisállatszem-fókusz funkcióval

Minden lelkes állatfotós ismeri azt a kellemetlenséget, hogy a portréik csak a pofára fókuszálnak, a szemekre nem. A fekete színű Sony Alpha A7C digitális tükör nélküli fényképezőgéppel nem kell aggódnod emiatt, mivel a Sony speciális algoritmusával van felszerelve. Ez biztosítja a gyors automatikus észlelést és az állat szemének követését a pofa vagy a bajusz hegye helyett. Ez az autofókusz funkció még akkor is nagyon megbízhatóan működik, ha hirtelen akadály jelenik meg az objektív előtt, vagy ha a kamera tájolása megváltozik (vízszintesről függőlegesre vagy fordítva). Ha a Sony Alpha A7C digitális fényképezőgépre bízod a fókuszálást, a háziállat-portrék tökéletesek lesznek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A felvételeid lélegzetelállító minőségűek lesznek

A fekete színű Sony Alpha A7C digitális fényképezőgéppel a részletek és a zökkenőmentes átmenetek kiváló minőségben történő rögzítése nem jelent problémát, köszönhetően a nagyméretű, 24,2 Mpx-es Exmor R™ CMOS érzékelőnek és a BIONZ X™ processzornak. Ezek az összetevők együttesen kiváló színvisszaadást és széles dinamikatartományt biztosítanak az Alpha A7C számára mind az állóképek, mind a filmek esetében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tökéletes, zajmentes képek még gyenge fényviszonyok mellett is

A fekete színű Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgéppel sokkal több részletet találhatsz a képek textúráiban és árnyékaiban, mint más fényképezőgépekkel. Valójában a Sony Alpha A7C fényképezőgép érzékelőjének nagyobb pixelei sokkal nagyobb jel/zaj-arányt biztosítanak. Ez a zajcsökkentés különösen hatékony a rosszul megvilágított vagy gyorsan mozgó témákhoz beállított ISO-érzékenységeknél. A fekete színű Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgép standard érzékenységi tartománya ISO 100 és 51 200 között várható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A tükör nélküli Sony Alpha A7C szem-autofókusz funkciója

Ha a Sony Alpha A7C fekete vázas digitális fényképezőgépet többek között portréfotózásra szánod, örömmel fogod venni, hogy valós idejű szem-autofókusszal rendelkezik. Ez a funkció megkímél a fókuszálatlan portrékkal való időveszteségtől, és akkor is működik, ha a téma arca részben el van takarva. A szemfókusz aktiválásához irányítsd a Sony Alpha A7C vázát a modellre, és nyomd le félig az exponálógombot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Válaszd ki azt az objektívet, amire éppen szükséged van

A Sony Alpha A7C digitális tükör nélküli fényképezőgéphez bármilyen objektívet rögzíthetsz, mivel több mint 50 különböző objektív illeszkedik tökéletesen az E-bajonettre: nagylátószögű, teleobjektívek, videoobjektívek vagy más speciális objektívek; pontosan úgy, ahogy éppen szükséged van rá. Ha kompakt Full-Frame objektívet választasz, akkor hosszú gyújtótávolságoknál is lélegzetelállító, alacsony torzítású képeket készíthetsz. A csomag nem tartalmazza a lencsét.

Full-Frame formátum és kiváló képminőség - ezt minden professzionális videótartalom készítő értékelni fogja a Sony Alpha A7C fényképezőgépben

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fejlett, mégis egyszerű videókészítés

Az oldalra nyíló LCD képernyő mellett minden vlogger és más Sony Alpha A7C fényképezőgép-felhasználó számára a függőleges videótámogatás megkönnyíti a felvételek rögzítését, így a videókat forgatás nélkül lejátszhatod és szerkesztheted. Egy másik tartozék, amely hasznos lehet Sony Alpha A7C vázú digitális tükör nélküli fényképezőgépedhez, az opcionális alsó markolat és a mikrofon kombinációja, míg a digitális mikrofon támogatás kivételesen tiszta hangzást biztosít felvételeidhez még kábelek használata nélkül is. A Grip GP-VPT2BT lehetővé teszi a felvétel vezérlését, a zoom beállítását, vagy a Bluetooth-interfésznek köszönhetően állványként is használható a kéz nélküli felvételekhez. A fényképezés szögét is könnyen beállíthatod, vagy a gombot saját ízlésed szerint testre szabhatod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Full-Frame képminőség áttekintése a forgatható kijelzőn

A fekete színű Sony Alpha A7C digitális fényképezőgép tökéletes minden vlogger és más internetes tartalomkészítő számára. A Sony A7C tükör nélküli fényképezőgép nagy kapacitású akkumulátora hosszabb ideig képes fényképezni, és figyelheted az oldalra nyíló forgó kijelzőt a csatlakoztatott mikrofonnal, használhatod a háromtengelyes stabilizátort, vagy szinte bármilyen pozícióból rögzíthetsz felvételeket és képeket. A beépített fejhallgató- és mikrofoncsatlakozók segítségével használhatod saját kedvenc készülékeidet.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Speciális autofókusz effektek

A fekete színű Sony Alpha A7C digitális fényképezőgépváz rendkívüli funkciója a videók készítésekor az a képesség, hogy a fókuszban lévő téma változása esetén megváltoztathatod a fókuszátmenet sebességének beállítását. 7 szint közül választhatsz, a lassú és sima átmenettől a gyors átmenetig. Ezen kívül még az autofókusz érzékenységét is beállíthatod az 1. Állandótól, ahol a Sony Alpha A7C egy adott témára fókuszál, az 5. Érzékenyig, ahol a rendszer figyeli a mozgó célpontokat, és könnyedén fókuszál egy másikra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gyorsított és lassított felvételek

Természetesen videótartalmak készítésekor a fekete Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgép lehetőséget kínál arra is, hogy lassított vagy gyorsított felvételeket készíts a saját beállításaid szerint. A nagy sebességű felvétel támogatja a Full HD felbontást másodpercenként 120 képkocka sebességgel, és közvetlenül a Sony Alpha A7C fényképezőgépben már felvett videókra alkalmazhatsz lassított felvételeket vagy timelapse effekteket. Könnyedén készíthetsz akár 5x lassabb vagy 60x gyorsabb felvételeket. A képhatások, a kreatív stílusok és a képprofilok funkciói is jó szolgálatot tesznek, amelyek az alaptól a professzionális beállítások széles skáláját kínálják a felvételekhez. A Sony Alpha A7C digitális fényképezőgéppel időt takaríthatsz meg, amelyet később a videó utólagos szerkesztésével töltöttél volna.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gyors autofókusz folyamatos témakövetéssel

A fekete Sony Alpha A7C továbbfejlesztett autofókuszálása az egyedülálló 4D FOCUS rendszert használja a témák villanásszerű rögzítésére és folyamatos követésére. A mozgó téma ilyen követése valós időben is lehetséges, ha megnyomod az AF-ON gombot. A Sony Alpha A7C váza sorozatfelvételeket készít akár 10 képkocka/másodperces sebességgel AF/AE módban, élő nézet módban pedig akár 8 képkocka/másodperces sebességgel mozgó témák fényképezésekor.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Bokeh hatás és 4K videóminőség

A kis mélységélességnek köszönhetően a nagyon népszerű bokeh effektust használhatod majd a felvételeken, amelyre a Full-Frame fényképezőgépek büszkék lehetnek, mint ahogy például a fekete Sony Alpha A7C is. Gyönyörű felvételeket készíthetsz 4K videóminőségben. A készülék a felvételeket akár 6K minőségre is átmintavételezheti, miközben a teljes pixelszámot pixel binning technológia nélkül, minimális grafikai moiréval olvassa be.

A Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgép megbízhatósága, kényelmes működése és vezeték nélküli funkciói

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

LCD érintőképernyő

A rugalmas 3"-es kijelzőpanel vízszintesen 176°-ig, függőlegesen pedig 270°-ig forgatható. Az érintésvezérlésnek köszönhetően könnyen és gyorsan fókuszálhatsz egy adott témára, egyetlen érintéssel készíthetsz fényképeket, vagy könnyedén vezérelheted a zárat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Alpha A7C nagy kapacitású akkumulátor

A Z akkumulátort közvetlenül a fekete Sony Alpha A7C digitális fényképezőgép kompakt vázában, az USB Type-C csatlakozó segítségével táplálhatod. A Sony A7C tükör nélküli fényképezőgéppel töltés közben is készíthetsz felvételeket, értékes időt takarítva meg.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Por- és nedvességálló konstrukció

Biztos lehetsz benne, hogy a Sony Alpha A7C hosszú ideig bírja, köszönhetően a robusztus vázszerkezetnek, amely távol tartja a port és a nedvességet. A Sony A7C tükör nélküli fényképezőgép mégis kivételesen kicsi és könnyű, köszönhetően a rendkívül tartós magnéziumötvözetből készült felső, elülső és hátsó házaknak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Távolról vezérelheted az A7C tükör nélküli fényképezőgépet

A beépített Wi-Fi interfész lehetővé teszi, hogy a Sony Alpha A7C fényképezőgépet érintkezés nélkül használhasd a mobileszközödről vagy számítógépedről. Indítsd el a felvételt, és legyél kész a felvételre, add meg a beállításokat, vagy készíts szelfit, ami még sosem volt ilyen egyszerű! Munkádat a számítógépeden, az okostelefonodon vagy a tableteden is megtekintheted.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Wi-Fi modul a gyors megosztáshoz

A fekete színű Sony Alpha A7C tükör nélküli fényképezőgéppel nem jelent gondot, ha útközben közvetlenül mobiltelefonra vagy laptopra töltöd le a fényképeket vagy videókat a fényképezőgépről. A Wi-Fi segítségével a 2,4 GHz-es vagy 5 GHz-es hálózatot használhatod az adáshoz, így nem kell várnod az alkotásaid közzétételével, amíg hazaérsz. Bizonyos eszközök lehetővé teszik az érintéssel történő átvitelt, mások pedig a QR-kóddal történő egyszerű csatlakozást.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kiegészítő alkalmazások

Az opcionális Imaging Edge Deskop alkalmazást is kihasználhatod a képek javításához, így könnyedén szerkesztheted a RAW-fájlokat és professzionális minőségű fényképeket készíthetsz. Ez az alkalmazás mobileszközökre is elérhető, mint például az Imaging Edge Mobile™, és a Movie Edit segítségével kényelmesen készíthetsz videókat. A Sony Alpha A7C fényképezőgéppel történő élő közvetítéshez jól jön az Imaging Edge™ Webcam alkalmazás.

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
24,2 Mpx Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!
Min. gyújtótávolság
28 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
60 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/4 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,6 Kész!
Maximális rekesznyílás
32 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
30 cm Kész!
Optikai zoom
2 × Kész!
Bajonett
Sony E Kész!
Objektív
Sony FE 28-60mm f/4-5.6 Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!
Maximális EVF nagyítás
0,59 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,4 cm Kész!
Magasság
7,1 cm Kész!
Mélység
6 cm Kész!
Tömeg
0,51 kg Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FZ100 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
740 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 280 mAh Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth, NFC Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Objektív Kész!
Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

További változatok Sony Alpha A7C termékhez:

693 890 Ft - 887 790 Ft

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 fekete

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 7,1 × 12,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,509 kg, akkumulátor, szíj/pánt és objektív a csomag része
Kosárba
824 690 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Sony Alpha A7C fekete váz

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, mérete 7,1 × 12,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,509 kg
Kosárba
693 890 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 ezüst

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 7,1 × 12,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,509 kg, akkumulátor, szíj/pánt és objektív a csomag része
Kosárba
887 790 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Sony Alpha A7C váz ezüst

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 7,1 × 12,4 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,509 kg
Kosárba
755 290 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A7C čierny + FE 28–60 mm f/4-5,6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7C schwarz + FE 28-60mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7C schwarz + FE 28-60mm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ