Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony Alpha A7R III váz

Termékkatalógus
Sony Alpha A7R III váz
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli fényképezőgép, Full Frame, CMOS Exmor R 42,4 Mpx, Sony E foglalat, 5 tengelyes képstabilizátor, hibrid autofókusz, 3" érintőképernyős felnyitható kijelző, 4K videó, SD/SDHC/SDXC/UHS-I/UHS-II + MS PRO + Micro, elektronikus kereső, WiFi, NFC, micro HDMI, USB, 10 fps sorozatfelvétel
1 049 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS073i1pl1 Termékszám:  ILCE7RM3AB.CEC Gyártó honlapja:
Sony Alpha A7R III váz 1 049 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Sony Alpha A7R III váz

Tetszeni fog

SONY ALFA A7R III

Új fényképezőgép az alkotók új generációjának

Élvezd a tisztább, élénkebb képeket a Sony eme csúcskategóriás fényképezőgépével. A Sony Alpha A7R III tükör nélküli fényképezőgép fázisérzékelős autofókusszal rendelkezik, amelynek 399 pontos fókuszsíkja a képterület 45%-át lefedi. A fényképezőgép gyors hibrid autofókusz rendszert is használ, amely sokoldalúbb, gyorsabb és érzékenyebb, mint a hagyományos autofókusz rendszer. A Sony Alpha A7R III teljes képkockás tükör nélküli fényképezőgép előnye az új zármechanizmus, amely körülbelül 50%-kal kiküszöböli a rekesz rezgését, csökkentve a fényképezőgép rázkódását és 500 000 ciklusra növelve a zár élettartamát.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép
Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

A Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép váz főbb jellemzői

Alpha A7R III full frame digitális fényképezőgép a Sony-tól

Tükör nélküli fényképezőgép hibrid autofókusz rendszerrel felszerelve

Új zármechanizmus a rekeszrezgés kiküszöbölésére

Széles szabványos érzékenységi tartomány ISO 100-32,000

42.4Mpx full-frame Exmor R CMOS érzékelő

Quad-VGA OLED Tru-Finder elektronikus kereső 3,69 millió képponttal

Sorozatfelvétel akár 10 fps sebességgel

4K felvételkészítési képesség

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

A Sony Alpha A7R III 42,4 megapixeles Exmor R CMOS érzékelővel és továbbfejlesztett képfeldolgozással rendelkezik

A Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép hézagmentes on-chip objektív kialakítást és hátulról megvilágított Exmor R érzékelőt használ a fényérzékenység növelése érdekében. Ezért a Sony Alpha A7R III a nagy, 42,4 MP-es felbontás ellenére nagyobb dinamikatartományt ér el. A továbbfejlesztett képfeldolgozásról az LSI technológia és a BIONZ X nagyobb feldolgozási sebessége gondoskodik. Ez azt jelenti, hogy az állóképek esetében alacsony ISO-érzékenység mellett akár 15 fokozatú dinamikatartományra is számíthatsz. A Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép ISO-érzékenységi tartománya 100-32000-re bővült, az érzékenységi tartomány közepén pedig egy teljes fokozattal csökkent a zajszint. A kényelem érdekében a fényképezőgép kétszer olyan világos, nagy felbontású elektronikus keresővel rendelkezik.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Valósághűbb fotók és videók

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Nagy felbontású tükör nélküli fényképezőgép

A Sony Alpha A7R III fényképezőgéppel lenyűgöző 4K videókat és fényképeket készíthetsz, akár 5K (15MP) felbontással, túlmintavételezéssel. A tükör nélküli digitális fényképezőgép az új HLG (Hybrid Log-Gamma) képprofilt használja, amely támogatja az azonnali HDR-feldolgozást. Ezáltal a képek és videók széles dinamikatartományt kapnak színátmenetek nélkül.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

A Sony Alpha A7R III folyamatosan 10 fps sebességgel képes fényképezni

Ne hagyj ki egy lövést sem. A Sony digitális tükör nélküli fényképezőgépe AF/AE követési módban akár 10 kép/mp sebességgel is képes folyamatosan fényképezni. A 42,4 megapixeles felbontással a képminőség teljes mértékben megmarad. Ráadásul a sorozatfelvétel teljesen zajtalan, így biztonságosan készíthetsz például vadfelvételeket, ahol a legkisebb zaj is megijesztheti a témát.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Fényképezőgép megbízható autofókusszal

A fejlett algoritmusok akár EV-3 fényerőszintig képesek autofókuszt biztosítani. Ezért a tükör nélküli fényképezőgép autofókuszálására még sötét jelenetekben is számíthatsz.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Rugalmas képfeldolgozás

A Sony Alpha A7R III S-Log beállítással rendelkezik, amely rugalmas képfeldolgozást biztosít az utómunka során. A HLG segítségével a kamera azonnali HDR-feldolgozást biztosít.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Pixel Shift Multi Shooting funkció

A Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép valósághű részletességű, textúrájú és színű állóképeket készít, hogy megragadja az általános hangulatot. Ezt segíti az új Pixel Shift Multi Shooting funkció.

Sony fényképezőgép gyorsabb AF-fel és továbbfejlesztett képstabilizátorral

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

A Sony Alpha A7R III gyorsabb AF-el rendelkezik

A Sony az autofókusz használatakor az A9-től merített ihletet. Amint a Sony Alpha A7R III egyszer megörökíti a mozgó vadon élő állatokat, soha többé nem engedi ki őket a látóteréből. A tükör nélküli fényképezőgép érzékenyebb és továbbfejlesztett Fast Hybrid AF-fel rendelkezik, amelynek autofókusz sebessége még gyenge fényviszonyok között is körülbelül kétszer gyorsabb.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Jobb autofókusz még kedvezőtlen körülmények között is

A digitális tükör nélküli fényképezőgép 399 fázisérzékelős autofókuszponttal rendelkezik, amelyek a képterület szélességének és magasságának körülbelül 68%-át fedik le. 425 sűrűn elhelyezett autofókuszpont gondoskodik a kontrasztérzékelésről. A továbbfejlesztett AF még kedvezőtlen körülmények között is jobban fókuszál a kiválasztott témára. A Sony Alpha A7R III a sorozatfelvételes autofókusznak köszönhetően a bonyolult vagy hirtelen mozgással is megbirkózik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csatlakozási lehetőségek a professzionális munkafolyamatokhoz

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Sony Alpha A7R III SuperSpeed szabványú USB-C-vel

A kamera támogatja a SuperSpeed USB 5 Gbps sebességet a gyors adatátvitel érdekében. Ez a számítógéphez való egyidejű csatlakozással történő fényképezést is könnyen elérhetővé teszi. Ezáltal a terjedelmes RAW-fájlokkal való munka problémamentessé válik. A Sony Alpha A7R III fényképezőgéppel készített fényképek közvetlenül a számítógépen azonnal megtekinthetők.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

A tükör nélküli fényképezőgép szinkronizáló csatlakozóval rendelkezik

Csatlakoztasd a digitális fényképezőgépét stúdióvakukhoz és más külső világítóberendezésekhez egy szabványos szinkronizáló csatlakozón keresztül.

Sony Alpha A7R III digitális fényképezőgép

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit funkciók

Szerkeszd a fotóidat az Imaging Edge segítségével. A Remote alkalmazással élőben vezérelheted és felügyelheted a felvételeket. A Viewer alkalmazással előnézetben megtekintheted, értékelheted és kiválaszthatod a fényképeket a különböző könyvtárakból. A RAW-adatok feldolgozásához és a fényképek létrehozásához az Edit alkalmazás adja a legjobbat a Sony RAW-fájlokból történő létrehozáshoz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Összehasonlít
Szélesség
12,7 cm Kész!
Magasság
9,6 cm Kész!
Mélység
7,4 cm Kész!
Tömeg
657 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,7 cm Kész!
Magasság
9,6 cm Kész!
Mélység
7,4 cm Kész!
Tömeg
657 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
42,4 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
102 400 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Video kodek
AVCHD Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FZ100 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
650 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth, NFC Kész!
Audio/Video
HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha A7R III váz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7R III tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A7R III, telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7R III Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7R III Gehäuse.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ