A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6

Termékkatalógus
Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6
4,5 17 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,343 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
269 900 Ft-tól 325 990 Ft-ig
325 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS062a1 Termékszám:  ZVE10LBDI.EU Gyártó honlapja:
Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 325 990 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

447 920 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 23 880 Ft

391 780 Ft 367 900 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 3 430 Ft

360 280 Ft 356 850 Ft
Szett megvásárlása

Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgépet különösen a vloggerek és tartalomkészítők fogják értékelni

Ha szenvedélyes vagy akár profi tartalomkészítő vagy, akkor tudod, hogy a tartalom és annak minősége rendkívül fontos. A kompakt Sony ZV-E10 4K fényképezőgép ideális eszköz nemcsak fényképek, hanem elsősorban vlogok és videók készítéséhez, például a közösségi hálózatok számára. A beépített, minden irányban működő mikrofon megbízhatóan veszi fel a hangodat még tömegben is, a több mint 60 objektívvel való széles körű kompatibilitás pedig megnyitja az utat a kreatív munka előtt. A vloggerkamera a 4K-hoz szükséges adatok 2,4-szeresét rögzíti, majd tömöríti azokat. A nagyméretű érzékelő rengeteg fényt rögzít, így még a gyenge megvilágítású jelenetek is remekül fognak mutatni. A Sony ZV-E10 minőségi akkumulátorral rendelkezik, így még kültéri felvételek készítésekor is képes lépést tartani veled. Szükség esetén kiveheted a powerbankot, és feltöltheted az akkumulátort. A Sony digitális fényképezőgépét a közösségi médiában történő élő közvetítésekre is használhatod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 4K fényképezőgép legfontosabb jellemzői

A Sony ZV-E10 kiváló minőségű fényképeket és videókat készít 4K felbontásban

APS-C típusú Exmor CMOSérzékelő (23,5 x 15,6 mm)

Az (effektív) képpontok száma körülbelül 24,2 megapixel

A YouTube kamera elegáns és kompakt fekete kialakítással büszkélkedhet

A nagyméretű lencse sokkal több fényt fogad be, így gyenge fényviszonyok mellett is jó felvételeket készíthetsz

A Sony ZV-E10 ideális élő streameléshez

A Sony ZV-E10 fényképezőgép akkumulátorának kapacitása 125 perc folyamatos felvétel vagy 440 fénykép készítéséhez elegendő

A kompakt fényképezőgépet powerbankon keresztül (USB-C), vagy közvetlenül a hálózati aljzatban lévő adapteren keresztül is feltöltheted

Autófókusz funkció (arc/szem-rögzítés), amellyel az LCD kijelzőn bárhová kattintva más pontra fókuszálhatsz

Az elmosódott háttér funkcióval a fő téma kiemelkedik

A vlogkamera több mint 60 objektívvel kompatibilis

Fotók és videók szerkesztése közvetlenül a készüléken

A Sony ZV-E10 beépített mindenirányú mikrofonnal rendelkezik a kiváló minőségű hangrögzítéshez

A fényképezőgép számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet különösen a vloggerek fognak értékelni

Egészítsd ki a Sony ZV-E10-et objektívval


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony 16-50mm f/3.5-5.6 objektív

A ZV-E10 vlogkamera egy kiváló minőségű Sony 16-50mm f/3.5-5.6 objektívet tartalmaz. Nagyfokú sokoldalúság és akár 11×-es optikai zoom jellemzi. A gyújtótávolság 16-50 mm között változik. A SteadyShot optikai stabilizátor jelenléte szintén nagyszerű. A felvételek készítésekor értékelni fogjod a sima és csendes autofókuszt is. Kiváló minőségű alumínium vázának köszönhetően ideális objektív utazáshoz. A blende kör alakú, 7 lamellával rendelkezik, amely gyönyörű elmosódási effektusokat tesz lehetővé. Kézi fókuszálás nem forgó gyűrűvel is elérhető.

A Sony ZV-E10 fényképezőgép jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Vlogkamera széles látószögű objektívvel

Készíts széles és dinamikus felvételeket nagy látószögű objektívvel! A Sony ZV-E10 vloggerkamerával nemcsak te fogsz kitűnni a felvételeken, hanem a helyszín is, ahol a felvételt készíted.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 4K fényképezőgép elmosódott hátteret hoz létre

Ha fix gyújtótávolságú objektívet csatlakoztatsz a Sony ZV-E10 fényképezőgéphez, akkor például elmosódott hátterű vlogot is készíthetsz. Ez az, amely kiemeli a vlogodat. Ez a funkció például rosszul megvilágított környezetben használható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Közeli képek készítése a témáról

Helyezd a Sony ZV-E10 YouTube fényképezőgépre a makroobjektívet, és készíts nagyon részletes felvételeket a témáról! Ezzel a legapróbb részleteket is feltárhatod.


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 még a távoli témákat is rögzíti

A teleobjektívvel még a nagyon távoli tárgyakról is könnyedén készíthetsz felvételeket. A zoomolással azonnal dinamizmust és mélységet adhatsz a történetednek vlogolás közben.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Széles körű kompatibilitás más objektívekkel

A Sony ZV-E10 kompakt YouTube fényképezőgép több mint 60 objektívvel kompatibilis. Ez az, ami teljesen új dimenziót és nagyszerű minőséget ad a fotóidnak, videóidnak és a vlogodnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élő streamelés

A Sony ZV-E10 YouTube kamerát nem csak fényképezőgépként vagy videokameraként használhatod vlogjaid felvételéhez, de arra is, hogy tartalmakat közölj vagy élőben közvetíts közönségednek.

A Sony ZV-E10 nagyszerű partner a vlogoláshoz

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 minőségi videót rögzít menet közben, precíz fókuszálással

A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgép képstabilizáló rendszerrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy menet közben is felvehesd videóidat és vlogjaidat, miközben a kép stabil marad. Egy másik funkció, amelyet értékelni fogsz, az Arcprioritásos automatikus expozíció, amely gondoskodik az arc automatikus megvilágításáról. A Sony ZV-E10 fényképezőgép autofókuszát nem kell beállítanod, a készülék ugyanis automatikusan követi az arcodat és a szemedet. Az újrafókuszáláshoz csak érintsd meg az LCD képernyőt, a mesterséges intelligencia pedig gondoskodik a fókuszálásról.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Praktikus markolat vlogokhoz és videókhoz nem csak a YouTube-on

A Sony ZV-E10 fényképezőgép fókuszálási sebességét fokozatmentesen állíthatod be az igényeidnek megfelelően. A vlogkamera összesen 7 különböző sebességet kínál, a gyors átmenettől a lassúig. Minden vlogger értékelni fogja az opcionális GP-VPT2BT9 markolatot, amely megkönnyíti a szelfik vagy a különböző szögekből történő felvételek készítését. Egy másik előnye a markolaton található kezelőegység, így nem kell keresgélned a gombokat a Sony ZV-E10 fényképezőgépen. A felvétel indítása és leállítása, a zoom beállítása vagy az effektusok váltása az ujjbegyeiddel lehetséges.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A vloggerek élvezhetik a tiszta hangfelvételt

A kompakt fényképezőgép beépített, három betéttel ellátott, minden irányba ható mikrofonnal rendelkezik. Ez a Sony ZV-E10 YouTube kamera előtt történő hangfelvételre optimalizált hangrögzítő eszköz, amely abszolút pontossággal rögzíti a hangodat. A vlog alatt és a tömegben is hallható lesz a hangod. A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgép szélvédelemmel van ellátva, amelyet leginkább a szabadban történő felvételkor lesz hasznos. További előnye, hogy a kamera a Multi Interface aljzaton keresztül párosítható bármelyik Sony mikrofonnal, amely támogatja a digitális hanginterfészt.

A Sony ZV-E10 4K fényképezőgép minőségi felvételeket készít a nagyméretű érzékelő segítségével

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Bokeh hatás

Készíts népszerű, elmosódott háttérű felvételeket, és adj mélységet a fotóknak és videóknak a Sony ZV-E10 fényképezőgéppel! Ezáltal a fényképek és videók fő témája kiemelkedik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 4K videókat készít

A Sony ZV-E10 YouTube kamerával a vlogok kiváló minőségűek és részletgazdagok lesznek, valamint teljes színekben pompáznak. A MOVIE gomb egyetlen megnyomásával a kamera érzékelője a 4K felbontáshoz szükséges adatok 2,4-szeresét rögzíti. Ezeket az adatokat ezután tömöríti a végleges felvételbe.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagyszerű felvételek még gyenge fényviszonyok között is

Még a gyenge fényviszonyok sem akadályozhatnak meg a fotózásban! A Sony ZV-E10 kompakt fényképezőgép részletgazdag képeket készít, minimális zajjal. Ezt egy nagyméretű lencse használatával éri el, amely több fényt képes rögzíteni.

A Sony ZV-E1O vlogolásra készült

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Képek és videók egyszerű megosztása

Oszd meg professzionális minőségű fényképeidet és videóidat azonnal az ingyenes Imaging Edge Mobile™ alkalmazással! Az alkalmazás segítségével gyorsan küldhetsz adatokat a Sony ZV-E10 YouTube kameráról az okostelefonodra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-E10 nagyszerű felvételeket készít portré módban

A Sony ZV-E10 vloggerkamera automatikus függőleges tájolásjelöléssel rendelkezik. Így könnyedén lejátszhatod vagy szerkesztheted a portré módban felvett videókat. Ez lehetővé teszi, hogy a Sony ZV-E10 fényképezőgéppen kifejezetten mobiltelefonokra tervezett tartalmakat hozz létre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videók szerkesztése az okostelefon kamerájával

Szerkessz könnyedén videókat okostelefonodon a Movie Edit segítségével! Például javíthatod és stabilizálhatod, ha beremeg a felvétel, vagy könnyen megvághatod a videókat, hogy megváltoztasd azok kompozícióját, hogy alkalmas legyen a különböző közösségi hálózatokra.

A Sony ZV-E10 kompakt 4K kamera többféle tápellátási lehetőséggel rendelkezik

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A kompakt fényképezőgép minőségi akkumulátorral rendelkezik

A Sony fényképezőgépben lévő akkumulátor akár 125 perc folyamatos videózást vagy 440 fénykép elkészítését is lehetővé teszi egyetlen feltöltéssel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony fényképezőgép külsőleg tölthető

Épp útközben támad egy ötleted egy kreatív tartalomhoz, de aggódsz a Sony ZV-E10 fényképezőgép akkumulátorának lemerülése miatt? Ne ess kétségbe! Csak húzd ki az USB-C-s powerbankot, és töltsd fel a kompakt kamerát energiával, hogy felvehesd a vlogot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

AC tápegység opció

Ha élő közvetítést tervezel, értékelni fogod, hogy a Sony ZV-E10 fényképezőgépet hagyományos tápegységhez is csatlakoztathatod. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy streamelés közben lemerül az akkumulátor.

Készíts nagyszerű vlogokat a Sony ZV-E10 vlogkamerával

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Speciális effektek hozzáadása a felvételekhez a kamerán belül

Ha épp most fejezted be a videók forgatását, és azon gondolkodsz, hogyan tehetnéd még jobbá, nem kell megvárnod, amíg hazaérsz! Jelöld ki vagy változtasd meg a színeket, és hozz létre lenyűgöző művészi hatásokat közvetlenül a Sony ZV-E10 fényképezőgépen!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A vlogkamera támogatja az S-Log3 görbét

A kompakt Sony fényképezőgép támogatja az S-Log3 görbét, hogy hatékonyan dolgozhass a színtónusokkal. Ezt akkor fogod értékelni, amikor fényképeket és videókat szerkesztesz a számítógépen, mivel sokkal szélesebb dinamikatartományt áll a rendelkezésedre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a 4K videót HD-ben a HLG-vel

A Sony ZV-E10 YouTube kamerával 4K HDR-ben készíthetsz videókat és vlogokat. Pontos színvisszaadásban gyönyörködhetsz utólagos beállítások nélkül is.

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,2 Mpx Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
32 000 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
11 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!
Min. gyújtótávolság
16 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
50 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
75 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,6 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
25 cm Kész!
Optikai zoom
3 × Kész!
Bajonett
Sony E Kész!
Objektív
Sony E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,52 cm Kész!
Magasság
6,42 cm Kész!
Mélység
4,48 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
NP-FW50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
440 kép Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Objektív Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

További változatok Sony Alpha ZV-E10 Vlogkamera termékhez:

269 900 Ft - 325 990 Ft

Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,343 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
Kosárba
325 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

Sony Alpha ZV-E10 - váz

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,343 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
Kosárba
269 900 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha ZV-E10 vlogovací fotoaparát + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha ZV-E10, vlogovací fotoaparát + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha ZV-E10 Vlog-Kamera + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha ZV-E10 Vlog-Kamera + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ