Akvizice ApF HU Shop roku

Sony BDP-S3700B

Termékkatalógus
Sony BDP-S3700B
4,1 14 értékelés
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és WiFi
44 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS500s1 Termékszám:  BDPS3700B.EC1 Gyártó honlapja:

Sony BDP-S3700B

Ez a minimalista kiegészítő megtalálja majd a helyét a nappali szobában, ahol a Full HD szórakozás a leginkább érvényesül. Főbb előnyei a kizárólagos Triluminos technológiának köszönhető hihetetlen színreprodukciós rendszer, a HD térhatást idéző hangzás, azaz a hangkodekek széles körű támogatottsága és számos, intelligens funkciók, mint például a bónusz. Nézze meg a legújabb filmeket a Blu-ray-en, és ismerje meg a mély és tiszta képvilágot. Még a régebbi DVD lemezek lejátszása esetén sincs ok aggodalomra. A lejátszó ugyanis felkonvertálja a DVD lemezt közel a HD felbontás minősgéhez, így még a régebbi kedvenc filmeket is elképesztő szintű részletességgel tekintheti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes színek (Triluminos)
  • DVD filmek minőségének javítása HD közeli minőségre
  • Kodek támogatás a térhatású HD hangzásért (DTS-HD, True HD)
  • Új felhasználóbarát felület
  • Lejátszó szabályozás és további információk megjelenítésének kiválasztása a mob.alkalmazások oldalnézetben
  • DLNA streaming otthoni hálózaton + Youtube és egyéb alkalmazások
  • Smartphone képernyő tükrözése a TV képernyőre
  • Erőteljes WiFi MIMO nagy átviteli sebességért

Gyönyörködjön a képvilágban

A televízióval együttműködve a lejátszó Triluminos technológiával képes megidézni a valós képet, ahol még az egészen finom színeket is optimálizálja a rendszer. A Triluminos technológiai szelektíven feltérképezi a színeket a palettáról, ezáltal szélesebb látható színskálát biztosít. Az általában nehezen ábrázolható árnyalatok, mint az élénk piros, tengerkék és smaragdzöld színeket a készülék teljesen hűen ábrázolja, így a tájak és a vízet ábrázoló jelenetek sokkal élethűbbek.

Vezeték nélküli megbízhatóság 

Alejátszó rendelkezik egy WiFi MIMO modullal a jelerősség maximális beállítására, így nem jelentkezik csökkenés a sebességben. Az Ön számára ez nagy felbontású zökkenőmentes DNLA videó streamelést és gyorsabb böngészést jelent. Az intelligens multi-antenna kialakítás biztosítja a stabilabb jeladást, mint az a hagyományos Wi-Fi-vel lehetséges.

Továbbítja az élő képet

A WiFi a Miracast-on keresztül lehetővé teszi a képernyő tükrözést is, amely vezeték nélkül tükrözi a mobil eszközök képernyőjét a TV képernyőjére. Szórakozzon a családdal és a barátokkal a közös videózás, internetböngészés során ha például érdekes túrázó helyek után kutatnak. Élvezze a kapcsolatot a Miracast-al, amely az összes telefonhoz kompatibilis.

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
HDMI kimenet (1 hátul)
Koax audió kimenet (1 hátul)
USB bemenet (1 elöl)
Ethernet kapcsolat (1 hátul)

Méretek (Sz x Ma x Mé):
230 × 39 × 194 mm

Súly:
0,8 kg

 

Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Támogatott média
Blu-ray, DVD Kész!
Interfész
DLNA, Ethernet, HDMI, Koaxális audió kimenet, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD Kész!
Audió formátumok
AAC, Dolby Digital, DTS, MP3, WMA Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média
Blu-ray, DVD Kész!
Interfész
DLNA, Ethernet, HDMI, Koaxális audió kimenet, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD Kész!
Audió formátumok
AAC, Dolby Digital, DTS, MP3, WMA Kész!

Méret & súly

Szélesség
230 mm Kész!
Magasság
39 mm Kész!
Mélység
194 mm Kész!
Tömeg
0,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó
» Összes Blu-ray lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony BDP-S3700B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDP-S3700B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony BDP-S3700B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDP-S3700B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDP-S3700B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ