30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony BDP-S6700B

Termékkatalógus
Sony BDP-S6700B
4,6 27 értékelés
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, USB és WiFi
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS500v3 Termékszám:  BDPS6700B.EC1 Gyártó honlapja:
Sony BDP-S6700B 58 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Sony BDP-S6700B

Sony BDP-S6700B egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Merülj el a 3D szórakozásban Ultra HD (4K) felbontás segítségével. A rendszer tökéletesen éles képet közvetít a 3D Blu-rayjel és szimulálja a 3D képek 2D-ről. Régi gyűjteményedet újjá varázsolja. Bármilyen forrás feljavítható Ultra HD (felskálázás) felbontásra. Köszönhetően a gyors indításnak egy pillanat alatt elkezdheted a kedvenc filmjeidet. Biztosan értékelni fogod a Triluminos színeket, a nagyfelbontású térhatású hangok támogatását és a számos intelligens funkciókat bónuszként.

Legfontosabb jellemzői

  • Ultra HD + 2D-3D konverzió
  • Tökéletesített színek (Triluminos)
  • Codec támogatás, térhatású hang HD (DTS-HD, True HD)
  • Új felhasználóbarát felület
  • Player Controls mobil alkalmazások
  • DLNA streaming otthoni hálózaton + Youtube és egyéb alkalmazások
  • Smartphone tükrözése a TV-n
  • Erőteljes WiFi MIMO nagy átviteli sebesség

Gyönyörködjön a legkülönbözőbb lehetőségekben

A Triluminos a valós képet idézi fel, ahol a színek finomsága mindig az optimálisra van állítva. A Triluminos technológia szelektálja színeket, így a színskála is jobban látható. Az élénk piros, a tengerkék vagy a smaragdzöld is teljesen hűen látható, így a tájak és a víz is sokkal élénkebb.

Vezeték nélküli

A lejátszó két MIMO WiFi modullal rendelkezik a maximális jelerősség beállításáért, így a sebesség sem csökken. Ez számodra a sallangmentes, nagy felbontású DLNA streaminget és gyorsabb böngészést jelent. Az intelligens multi-antenna stabilabb jelet biztosít, mint a hagyományos Wi-Fi.

Élő kép továbbítása

A WiFi Miracast képernyő tükrözéssel is rendelkezik, amely vezeték nélkül tükrözi a mobil képernyőt a nagy képernyős TV-n. Szórakozz a családdal és a barátokkal a közös videózással, az internetezéssel vagy találj érdekes túrahelyeket. Élvezd az összes Miracasttal kompatibilis mobiltelefonnal való kapcsolatot.

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
HDMI kimenet (1 hátul)
Koaxiális audió kimenet (1 hátul)
USB bemenet (1 elöl)
Ethernet kapcsolat (1 hátul)

Méretek (Sz x Ma x Mé):
255 × 39 × 192 mm

Tömeg:
0,9 kg

 

Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Funkciók
3D támogatás Kész!
Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
DLNA, Ethernet, HDMI, Koaxális audió kimenet, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4 Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
3D támogatás Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
DLNA, Ethernet, HDMI, Koaxális audió kimenet, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4 Kész!
Audió formátumok
AAC, Dolby Digital, MP3, WAV, WMA Kész!

Méret & súly

Szélesség
255 mm Kész!
Magasság
39 mm Kész!
Mélység
192 mm Kész!
Tömeg
0,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó
» Összes Blu-ray lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt ALZA ! Ezen készülék (-S6700B) HDMI csatlakozóját a TV-hez csatlakoztatva továbbítom a kép és hang jeleket is. Kérdésem a következő: csak CD-t hogy tudok hallgatni erről a készülékről a sondbaromon - mely természetesen a TV-hez van csatlakoztatva - vagyis be kell kapcsolnom a TV-t ? ( a 800M2-nél még értem, mert 2 db HDMI-je van és az egyik csak hang ) Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel Gy.Tibor

Kiegészítők: Sony BDP-S6700B
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ