Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony BDV-E6100 Blu-ray házimozi-rendszer

Termékkatalógus
Sony BDV-E6100 Blu-ray házimozi-rendszer
4,7 3 értékelés
Házimozi rendszer -, aktív (független), 1000 W teljesítmény, CD, DVD és Blu-Ray, kimenet: USB és HDMI
Kód:  GS521x6 Termékszám:  BDVE6100.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony BDV-E6100 Blu-ray házimozi-rendszer

A Sony BDV-E6100 házimozi-rendszer egyesíti a Blu-ray funkciót (beleértve a 3D-t is) olyan modern technológiákkal, mint az NFC, a Bluetooth és a Wi-fi. Élvezze a filmek és a zenék gazdag surround hangzását, egyetlen érintéssel játsszon le dalokat okostelefonjáról és kölcsönözzön nappalijának elegáns, kifinomult megjelenést. Csak dőljön hátra és élvezze az előadást.
 

Erőteljes mozihangzás
 

Dőljön hátra, és élvezze az új élményt, amelyet az 5.1-es Magnetic Fluid hangfalrendszer biztosít gazdag hangzásvilágával. A karcsú hangfalak lenyűgöző 1000 W-os kimeneti teljesítménnyel biztosítják a tiszta, torzításmentes Hi-fi hangminőséget - a földrengés morajlásaitól a leghalkabb suttogásig. 

Éles, letisztult formavilág és tökéletes stílus
 

A Sony házimozi-rendszerek legújabb vonása az exkluzív Sense of Quartz design.  A stílust a csiszolt üvegszél és a hegyi kristályok hibátlan, ragyogó lapjai ihlették meg. Minden darab kifinomult, letisztult stílust kölcsönöz otthonának.
 

Négyszer több részletet, mint a Full HD rendszerekben
 

Élvezze filmjeit 1080p felbontásban kiváló, tömörítetlen digitális kép- és hangminőségben. A rendszer a hagyományos DVD filmek felbontását feljavítja a Full HD minőség közelébe. Köszönhetően az Audio Return Channel-nek (ARC), csak egyetlen HDMI kábelre van szüksége a kétirányú TV kapcsolathoz. A rendszer alkalmas videó/hangsáv küldésére és fogadására a beépített TV tuner-en keresztül.

Egyérintéses zenehallgatás

Egyetlen érintéssel ossza meg zenéit a házimozi-rendszerrel az NFC és Bluetooth technológiával rendelkező okostelefonjáról vagy tabletjéről. Hallgasson zenét számítógépről, iPhone-ról, iPad-ről vagy iPod-ról Bluetooth-on keresztül. Mindegy mit játszik le, a Digital Music Enchancer gyönyörű, tiszta hangzást biztosít.

Fedezze fel az online szórakozás világát

Végére ért a saját videótárának? A Sony Entertainment Network-ben csak az Ön képzelete szab határt - stream-eljen HD filmeket, milliónyi zeneszámot, amelyeket otthonában hallgathat, kedvenc TV csatornáját. A rendszer ezenfelül rendelkezik webböngészővel és különböző alkalmazásokkal. Elolvashatja a híreket, megnézheti az időjárás előrejelzést, játékokkal jászhat és sok más érdekes dolgot fedezhet fel.

 

Tökéletes kapcsolat a külső adattárolóval
 

A szórakozási lehetőségek bővítésére használhat külső adattárolókat. A rendszer rendelkezik elülső USB csatlakozóval, amely lehetővé teszi Önnek az USB csatlakozóval rendelkező külső merevlemezek és flash drive-ok azonnali csatlakoztatását.



Műszaki adatok:

Hangzás karakterisztika:
Kimenő teljesítmény: 1000 W
Csatorna: 5.1
Kétutas hangsugárzó-rendszer
 
Egyéb funkciók:
Bluetooth/NFC/Audio All Front/BRAVIA Sync/Audio Return Channel/XMB (XrossMediaBar)/24-bites S-Master digitális erősítő/AV Sync/SLEEP/egyszerű telepítés(gyors beállítás)/Képernyővédő/Automatikus kikapcsolás (automatikus készenléti mód)
 
Tuner:
Sáv: FM
Programozott állomások: 20
Automatikus állomáskeresés
RDS
 
Lejátszás:
Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD, SACD (SA-CD/CD) - (csak CD rész), Bonus View, BD-Live
USB fájlrendszer (FAT32, NTFS)
Külső merevlemez (olvasás)
Triluminous Colour
Videó: XviD HD 1080/WMV9/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4 AVC/AVCHD
Zene: MP3/MPEG-2 Audió/AAC/WMA9 szabvány/LPCM/DTS
Fotó: JPEG (.jpg.jpeg)/(GIF.gif)/(PNG.png)
 
Hangdekódolás:
LPCM (2k/5.1k/7.1k)/Dolby Digital/Dolby Digital Plus/DTS/DTS96/24/DTS-ES Matrix 6.1/DTS-ES Discrete 6.1 (mint DTS Core)/ Dolby True HD/DTS-HD HR/DTS-HD/DTS-HD LBR
 
Hangzásmód:
Auto (Automatikus)/Digitális Zenejavító/Mozi üzemmód (AFD STD + film)/Zene mód (AFD STD + Film)/Labdarúgás mód/Éjszakai üzemmód
 
Hálózati jellemzők:
A Sony Entertainment Network (beleértve az élő és a 3D adatátvitelt)/Beépített Wi-Fi (2,4 GHz) / IP tartalom zajcsökkentés/Home Share - DLNA (videó, audio, fotó) / TV Side View távvezérlés - okostelefon/tablet(Axis, iOS, Android) / Entertainment Database Browser (Gracenote) / Webböngésző / Házibuli üzemmód
 
Csatlakozók:
1x HDMI kimenet
1x elülső USB bemenet
1x optikai digitális bemenet
1x analóg audiobemenet (2 x RCA)
1x RJ-45 LAN ethernet csatlakozás
 
Design:
Szín: Fekete
Főegység mérete: 430 x 50,5 x 296 mm (Sz x M x MÉ)
Elülső hangsugárzó/SFX hangszórók (állvánnyal/nélküle): 260 x 1200 x 260 mm/100 x 650 x 100 mm (Sz x M x MÉ)
Center hangsugárzó mérete: 240 x 90 x 85 mm (Sz x M x MÉ)
Mélysugárzó mérete: 220 x 305 x 255 mm (Sz x M x MÉ)
Főegysg súlya: 2,7 kg
Elülső hangsugárzó/SFX hangszórók (állvánnyal/nélküle): 2,9 kg / 1,3 kg
Center hangsugárzó súlya: 0,6 kg
Mélysugárzó súlya: 5,8 kg

Paraméterek

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
1 000 W Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Rendszer típusa

Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
1 000 W Kész!

Kapcsolat

Bemenetek
Digitális optikai, RCA - Cinch, USB, Ethernet (RJ-45) Kész!
Kimenetek
USB, HDMI Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezetékes Kész!
Mélynyomó
Kábel Kész!

Mélynyomó mérete

Mélység
30,5 cm Kész!
Szélesség
22,5 cm Kész!
Magasság
25,5 cm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Playstation konzollal is szinkronba hozhato ?

Kérdezem, hogy a hátsó hangfalak vezeték-nélküliek-e? Ez nagyon fontos nekem; ha nem akkor kérnék szépen ajánlatot ilyen karakterisztikájú komplett házimozira. Köszönettel:Dr.Katona Tibor

Kérdések és válaszok: Sony BDV-E6100 Blu-ray házimozi-rendszer
Kiegészítők: Sony BDV-E6100 Blu-ray házimozi-rendszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDV-E6100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony BDV-E6100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDV-E6100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDV-E6100.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ