Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony BDV-N5200WB

Termékkatalógus
Sony BDV-N5200WB
4,5 2 értékelés
Házimozi rendszer - 5.1 hangszóró rendszer, 1000W-os teljesítmény, 3D Blu-ray / DVD / CD-lejátszó, FM tuner, 4K-felkonvertálás, 2x HDMI bemenet, 1x HDMI kimenet, DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, böngésző, Miracast
Kód:  GS551b Termékszám:  BDVN5200WB.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony BDV-N5200WB

Adjon a televíziójához kiváló képet és hangot, amelynek így komfortosabb lehetőségei vannak. Lejátszik szinte minden médiatípust, de kezeli a 3D Blu-ray lemezeket is Dolby True HD, DTS HD, DSD, LPCM hangzással és sok más kifinomult formátummal együtt. Ráadásul a fejlett elektronika növeli a 4K felbontás szintjét, és így illeszkedik a modern LED TV-k mellé, ahol részletesen láthatja az éles képeket.

Zene is lejátszható az otthoni hálózatból, vagy lejátszhatja a csatlakoztatott USB meghajtó tartalmát. A táblagép vagy a telefon az NFC-n keresztül csatlakoztatható házimozival egyetlen érintéssel. Pontosan azt fogja látni, ami a mobileszköz képernyőjén van - a műsor a tévéképernyőn tükröződik. Semmi sem könnyebb, mint bemutatni a fotókat, a videókat, az internetes videofelvételét, amely elkápráztatta Önt.

A többcsatornás hangsugárzók megtöltik a helyiséget HD hanggal, mely olyan érzés, mintha az első sorban venne részt egy eseményen. Készüljön fel a lenyűgöző robbanásokra és pontosan leadott magasságokra. A fejlett DSP technológia soha nem látott részletekben hozza a hangokat, az eszközöket és a hatásokat. Megmutatja azokat a finom árnyalatokat, amelyeket általában csak a stúdióban vagy élő előadásokban hallott. Az egyedülálló mágneses Fluid inverter technológia hűen reprodukálja az összes hangzást - a suttogó párbeszédtől a fagyos robbanásokig. Ha Ön az igényes hallgatók közé tartozik, akkor ebben megtalálható egy kiegészítés a 9.1-es hangszóróknak, hogy megkapja a "Front-high" effektust, azaz a hangot felülről lefelé.

Exkluzív hangzásként tartalmazza az egyik leghíresebb brit szórakoztató aréna hangzását. A fejlett mérési technikák segítségével, a Sony mérnökei gondosan lemérték az O2 aréna hangzását Londonban. Ez az egyedülálló hangzás közvetlenül a dobogó legjobb helyére varázsolja.



Műszaki adatok:

Hang:
Zenei előadás: 1000 W RMS
Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók
Hangszóró Rendszer: teljes körű
Digitális erősítő S-Master 24-bit
D.C.A.C. (Digital Cinema Auto Calibration)

Támogatott média:
Blu-ray 3D
Blu-ray Disc
DVD
SA-CD (SA-CD / CD)
USB média (FAT32, NTFS)

Funkciók és jellemzők:
Bluetooth
NFC
BRAVIA Sync HDMI-CEC
Szintjének növelése 4K felbontásúra
Audio Return Channel
XrossMediaBar (XMB)
Miracastot
BD-Live
BonusView
Sony Entertainment Network
Gyermekzár
Szülői felügyelet
Támogatja az USB billentyűzetet
FM tuner (20)

Lejátszás:
Analóg audio bemenet: PIN csatlakozó
Automatikus kalibráció a mikrofon bemeneten
Ethernet kapcsolat
Optikai audio bemenet
USB bemenet
2x HDMI bemenet
HDMI kimenet

Paraméterek

Rendszer típusa
5.1 Kész!
Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!
Összteljesítmény
1 000 W Kész!

Rendszer típusa

Rendszer típusa
5.1 Kész!
Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
1 000 W Kész!

Kapcsolat

Technológia
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Bemenetek
HDMI Kész!
Kimenetek
HDMI Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezetékes Kész!
Mélynyomó
Kábel Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony BDV-N5200WB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDV-N5200WB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony BDV-N5200WB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDV-N5200WB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDV-N5200WB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ