A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Sony Bluetooth sztereó fülhallgató fekete SBH60

Termékkatalógus
Sony Bluetooth sztereó fülhallgató fekete SBH60
5 2 értékelés
Fejhallgató Vezeték nélküli sztereó, súlya 125 gramm, fejhallgató frekvenciamenet 30 18.000 Hz
Kód:  SOM3154c Termékszám:  1286-8186 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth sztereó fülhallgató fekete SBH60 Megszűnt

Sony Bluetooth sztereó fülhallgató fekete SBH60

Sony vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth sztereó fülhallgató SBH60 gyakorlatilag nélkülözhetetlen kísérője minden szerelmes a jó zene. Akár utazik, vagy otthon. Hagyja magát levonni a világ legjobb hangvisszaadás kedvenc film, show, vagy a dal és a tapasztalat az emlékezetes zenei pillanatot, hogy a legteljesebb mértékben.

Csak csatlakoztassa a fülhallgatót a mobiltelefon, tablet vagy egyéb Bluetooth-on keresztül, és 3,5 mm-es fejhallgató zsinórját, hogy megtapasztalják a zavartalan zenehallgatást. A lehető legjobb eredményeket előírja elsősorban kombinációja dinamikus hangszórók és magas minőségű frekvenciatartomány kölcsönöz fülhallgató képes értelmezni szinte minden kis hang.

Továbbá, a teremtés ez a készülék a tervezők tényleg mindenre gondolt, és ellátják azt a beágyazott elektret mikrofon HD Voice technológia, amely nemcsak visszafogja a legtöbb nem kívánt zajt a környéken, hanem a másik fél kéri, élvezhetik a kristálytiszta reprodukciója a hangját. Tovább ront a helyzeten, a készülék is több beépített gombokkal, amellyel könnyedén irányítható.

A hab a tortán az 225 mAh akkumulátor, amely táplálja a fülhallgató akár 13 órán át, miközben zenét hallgat, vagy beszél a telefonon.

  • minőségű akkumulátorok
  • Bluetooth-kapcsolat, vagy 3,5 mm-es jack (tartozék)
  • Beépített mikrofon HD Voice
  • Beépített gombok

Funkciógombok épült:
Válasz / vége / elutasítása Hívás
Hangerő növelése / csökkentése
Gombot a lejátszás / szünet zene
Gombok előző és következő műsorszám

Támogatott Bluetooth profilok:
Kihangosító profil (HFP) 1.2-es verzió
Kihangosító profil (HFP) 1.6
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) 1.0
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP) v1.4 - Ellenőrző és cél szerepét

Akkumulátor adatok:
Készenléti idő: akár 24 napig
Zene hallgatási idő: akár 13 óra
Beszélgetési idő: akár 13 óra
225 mAh

A csomag tartalma:
Stereo Bluetooth® fejhallgató SBH60
Micro USB kábel
A kábel szögben 3,5mm
Első lépések útmutató

súly:
125 g
 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Bluetooth Stereo Headset SBH60 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Bluetooth Stereo Headset SBH60 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth Stereo Headset Schwarz SBH60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth Stereo Headset Schwarz SBH60.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ