Shop roku Akvizice ApF HU

SONY BRAVIA CAM

Termékkatalógus
SONY BRAVIA CAM
5 2 értékelés
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Sony22_01 Termékszám:  CMUBC1.CE7 Gyártó honlapja:
SONY BRAVIA CAM 74 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SONY BRAVIA CAM

Sony BRAVIA CAM — Út az intelligensebb tévézési élmény felé

Az új Sony BRAVIA CAM készülékkel minden alkalommal optimális audiovizuális élményt élvezhetsz - bármikor. A Sony BRAVIA CAM az Ambient Optimisation technológia segítségével érzékeli, hogy Te hol tartózkodsz a szobában, és ennek megfelelően állítja be a televízió hang- és képi beállításait. A kamerán keresztül akár videóbeszélgetéseket is folytathatsz szeretteiddel, valamint a webkamera felismeri, ha eltávolodsz a tévétől. Ekkor aképernyő az energiafogyasztás csökkentése érdekében elhalványul. Ezenfelül még a tévé távirányítóját sem kell használnod, mivel a Sony kamerája támogatja a gesztusvezérlést.

Optimális tévénézési élmény

A Sony BRAVIA CAM rendelkezik az Ambient Optimisation Pro technológiával, amely mindig a szobában elfoglalt helyzettől függően kalibrálja a képet és a hangot a lehető legjobb televíziózási élmény érdekében. A Sony BRAVIA CAM képes beállítani a tévé fényerejét, optimalizálni a hangszórókat az ideális hangirány érdekében, és beállítani a párbeszédek hangerejét. Így nem kell aggódnod a tévé kalibrálása miatt, amikor helyetváltoztatsz.

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat is lehetővé tesz

Élvezd a videohívásokat családoddal és barátaiddal nagyképernyős tévéden a Sony BRAVIA CAM segítségével. Nem kell többé keresned az optimális pozíciót, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt. A Sony BRAVIA CAM könnyedén rögzít téged még akkor is, ha egy nagy csoportban ülsz egy kanapén.

Automatikus energiatakarékos üzemmód

Amikor eltávolodsz a tévétől, a Sony BRAVIA CAM webkamera érzékeli ezt, és energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Ez segít az áram megtakarításában. A képernyő automatikusan elsötétül, amíg távol vagy.

A Sony BRAVIA CAM lehetővé teszi a tévé vezérlését gesztusok segítségével

Nem kell többé a tévé távirányítójáért nyúlnod, mivel a Sony BRAVIA CAM segítségével gesztusokkal vezérelheted tévédet. Könnyen válthatsz csatornát, változtathatod a hangerőt vagy kikapcsolhatod a tévét. Mindezt egyszerű kézjelekkel.

Proximity Alert funkció

A kamera repertoárjában van egy hasznos funkció, amely segít abban, hogy a tévétől biztonságos távolságban legyél. A Sony BRAVIA CAM érzékeli, ha a néző nem tartja be az ajánlott távolságot. Ekkor a TV képernyőjén figyelmeztetés jelenik meg, amely emlékezteti a nézőt, hogy lépjen hátrébb. A figyelmeztetés eltűnik, amint a távolság megfelelővé válik.

A Sony BRAVIA CAM webkamera legfőbb tulajdonságai

  • Kompakt mérete lehetővé teszi az egyszerű rögzítést az okostévé keretéhez
  • Részletgazdag Full HD felbontás (1920 × 1080 px)
  • A kamera érzékeli, hogy hol tartózkodsz a szobában, és ennek megfelelően vezérli a kép- és hangbeállításokat.
  • A Sony BRAVIA CAM széles betekintési szöggel rendelkezik, így kényelmes videobeszélgetést tesz lehetővé a családdal és a barátokkal akár a foteledből is.
  • Automatikus energiatakarékos üzemmód; amikor eltávolodsz a tévétől, a képernyő elsötétül.
  • Vezérlés egyszerű gesztusokkal, anélkül, hogy fel kellene venned a távirányítót
  • A Proximity Sensor figyelmeztet, ha túl közel ülsz a TV-hez (a figyelmeztetés megszűnik, ha biztonságos távolságban ülsz.

Paraméterek

Maximális videófelbontás
Full HD (1920 × 1080 px) Kész!
Jellemzők
Mozgásérzékelő Kész!
Tömeg
400 g Kész!
Szín
Fekete Kész!
Rögzítés
Klippes Kész!

Felbontás

Maximális videófelbontás
Full HD (1920 × 1080 px) Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Mozgásérzékelő Kész!

Méret & súly

Tömeg
400 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Elhelyezés

Rögzítés
Klippes Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONY BRAVIA CAM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONY BRAVIA CAM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SONY BRAVIA CAM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SONY BRAVIA CAM.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ