AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

65" Sony Bravia KD-65XF9005

Termékkatalógus
65" Sony Bravia KD-65XF9005
5 3 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 164cm, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10 és HLG, Local Dimming technológia, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A energiaosztály
Kód:  WS1019t3 Termékszám:  KD65XF9005BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia KD-65XF9005

Élvezd a lenyűgöző részleteket, a hihetetlen szépségű fényekkel teli éjszakai jeleneteket és az elképesztő mélységű sötét árnyalatokat a Sony Bravia KD-65XF9005 intelligens TV által. A 4K Ultra HD panel X-tended Dynamic Range rendkívüli kontrasztja lélegzetelállító képvilágot nyújt, amely egészében változtatja meg a képmegjelenítés módját. A hagyományos LED-es televíziókkal szemben 6x-os kontraszttal teszi a sötétebb és világosabb árnyalatokat még intenzívebbé. Ezáltal még a színátmenetek is pontosabbá válnak, így minden jelenet hihetetlenül valósághű. Az X-Motion Clarity segítségével még a gyors akciójeleneteket is zökkenőmentesen, tisztán és a fényerő elvesztése nélkül ábrázolja. A vékony alumínium keretnek és az alapzatban tárolt kábeleknek köszönhetően semmi sem zavar majd az élvezetes szórakozásban.

A Sony Bravia KD-65XF9005 TV legfontosabb jellemzői

  • Részletesebb és élesebb Ultra HD minőség
  • Kiterjedt kontraszt (X-tended Dynamic Range PRO)
  • Természetesebb, realisztikusabb kép (4K HDR processzor X1)
  • Színcsíkmentes (Super Bit Mapping 4K HDR)
  • Kiváló pontosságú kép még a gyors jeleneteknél is (Motionflow XR)
  • Nagy dinamikatartomány (HDR, HDR10, HLG)
  • Rendkívüli TRILUMINOS színek
  • Tartalomban gazdag Android TV-platform

A HDR és TRILUMINOS színek fényereje

A Sony Bravia KD-65XF9005 háttérvilágítása magasabb fényerejű képeket biztosít, mint a hagyományos LED-TV: egyedülálló algoritmus vezérli, ezáltal szélesebb tartomány áll rendelkezésére a legvilágosabb és a legsötétebb szintek között. Képes a különböző HDR formátumok kezelésére, mint például a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma. A TRILUMINOS szélesebb palettáról válogatja ki a színeket, így azok valósághűek és természetesek. A hihetetlenül realisztikus képvilág minden jelenetnél magával ragad. 

4K HDR processzor X1 és Super Bit Mapping 4K HDR

A 4K HDR processzor X1 és Super Bit Mapping 4K HDR által a kép nagyobb mélységélességgel, gazdagabb részletekkel és világos, határozott körvonalakkal kel életre. A képernyő egyes részein található képpontok analizálás után egy speciális képadatbázissal kerülnek összehasonlításra, a készülék ez alapján szabályozza a struktúrát, a kontrasztot, a színt és a margókat. Ezenkívül minimalizálja a színes csíkozás jelenségét, (úgynevezett sávozódás) hogy a Sony Bravia KD-65XF9005 televízió az arcok, a naplemente és a kék ég árnyalatainak finom színátmenetét biztosítsa. 

A Google Android és a Google Play világa

A Sony Bravia KD-65XF9005 smart TV most még okosabb! Fedezd fel a Google Playen található filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat. Hatalmas, egyre növekvő ajánlat vár Rád! A szövegbevitelt már a praktikus hangalapú kereséssel is irányíthatod.  Csak mondd meg, hogy mit szeretnél, legyen az például egy filmajánlás műfaj szerint. A Chromecast segítségével átviheted a tartalmakat személyes eszközeidről a lenyűgöző TV-képernyőre.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,7 cm Kész!
    Magasság
    89,8 cm Kész!
    Mélység
    29,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,9 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    112,8 cm Kész!
    Tömeg
    25,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia KD-65XF9005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XF9005. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia KD-65XF9005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XF9005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XF9005.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ