A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sony CDX-G1200U

Termékkatalógus
Sony CDX-G1200U
3,0 1 értékelés
Autórádió - 1 DIN, CD/MP3, Android okostelefon támogatás, AUX csatlakozó, USB, piros háttérvilágítás, levehető előlap, 55W, Extra Bass
Kód:  JW906u7a Termékszám:  CDXG1200U.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony CDX-G1200U

A Sony CDX-G1200U egy piros háttérvilágítással rendelkező 1-DIN-es autórádió. A beépített CD-lejátszó mellett egy Android Open Accessory 2.0 technológiával kompatibilis USB porttal is rendelkezik, amely megkönnyíti az Android okostelefonján tárolt zeneszámok böngészését. Előnye, hogy a telefon kijelzőjén keresztül egyszerűen tudunk zenét választani. Az USB csatlakozón keresztül akár egy pendriveról is játszhat le zeneszámokat. Természetesen nem hiányzik a klasszikus AUX IN bemenet sem. Az út csodálatos hangulatát a zene dallamára dinamikusan változó piros háttérvilágítás egészíti ki.

A Sony CDX-G1200U autórádió legfontosabb jellemzői

  • 4 × 55 W
  • Dinamikus basszus növelés az EXTRA BASS funkciónak köszönhetően
  • Az Androidos okostelefon bármely alkalmazásából képes zenét lejátszani
  • Állítható 10 sávos hangszínszabályzó karaoke móddal
  • Levehető előlap

Kiváló minőségű autórádió számos funkcióval

A CDX-G1200U autórádió számos praktikus funkciót kínál. Ilyen például az "Extra Bass" üzemmód, amelyet a megjelölt gomb megnyomásával lehet aktiválni és extra erős basszust ad a zeneszámhoz. A 10 sávos grafikus hangszínszabályzó használata lehetővé teszi kedvenc zenéje testre szabását. Tehát kiválaszthatja a 10 előre definiált beállítás közül azt, amelyik a legszimpatikusabb, vagy használhatja akár a karaoke módot is.

Ez a modell lehetővé teszi, hogy a kompatibilis járművek kormánykerekén elhelyezett irányítógombokat használjuk. Az autórádió konfigurálható bemenettel rendelkezik. A Vertical Aligment technológiával, széles betekintési szöggel és akár 5x nagyobb kontraszttal rendelkező LCD kijelző minden helyzetben nagyszerűen olvasható marad. A Sony CDX-G1200U autórádió támogatja a FLAC fájlok lejátszását is. A beépített erősítő 55 W teljesítményt kínál.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×55 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
177 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony CDX-G1200U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CDX-G1200U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony CDX-G1200U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CDX-G1200U Autoradio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CDX-G1200U Autoradio.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ