Shop roku Shop roku

Sony CMT-X5CDB

Termékkatalógus
Sony CMT-X5CDB
Mini hifi - hangfallal, teljesítmény: 40W, FM tuner, Bluetooth kapcsolat, elöl: CD és USB, hátul: antenna tuner és audio Line-in, kijelző, távirányító
Kód:  GS585a5 Termékszám:  CMTX5CDB.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony CMT-X5CDB

Új minirendszert keresel? A Sony CMT-X5CDB igazán jól néz ki. Élvezd a kiegyensúlyozott és tiszta hangzást a 40 W-os teljes tartományú hangszórókon keresztül, amelyek kiváló minőségű hangot biztosítanak minden frekvencián. A kónuszos hangszóró és a csillám membrán, valamint a kettős passzív hangsugárzó kombinációja telített basszust biztosít. Csatlakozhatsz hozzá Bluetooth-on keresztül, így például mobiltelefonodról is lejátszhatod kedvenc zenéidet. Ezenkívül egy praktikus távirányító is található a csomagban.

A Sony CMT-X5CDB Minirendszer legfontosabb jellemzői

  • Kiegyensúlyozott és tiszta hang a kettős hangsugárzóknak köszönhetően
  • Kiváló minőségű hang reprodukció minden frekvencián
  • Kónuszos hangszóró csillám membránnal
  • Két passzív hangsugárzó, telített basszus
  • Kompakt design
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Távirányítóval
  • Hangszínszabályzó az egyes hangok beállításához
  • Előre beállított hangzás az adott zenei műfajhoz 
  • CD lejátszás
  • Stílusos kivitel fekete színben
  • Sima felület, minimalista kialakítás
  • Beépített rádió
  • NFC technológia zenei streaminghez
  • USB csatlakozó
  • S-Master digitális erősítő - élethűbb és kiegyensúlyozottabb hang
  • DSEE – digitális hangzásjavító technológia
  • SongPal - zenei gyűjtemény és beállítások kezeléséhez

Finomhangolt minirendszer

A hangot pontosan úgy állíthatod be, ahogy neked tetszik. Az equalizer lehetővé teszi a zene testreszabását tetszés szerint, de használhatod az egyes zenei műfajokhoz előre beállított változatot is. A stílusos fekete Sony CMT-X5CDB sima felülete és minimalista kialakítása biztosítja, hogy a készülék beolvadjon a környezetébe. Kompakt méretei lehetővé teszik, hogy szinte bárhol elférjen.


Praktikus lejátszó

A Sony Mini Player lehetővé teszi CD-k, CD-R és CD-RW behelyezését. Beépített rádiót is tartalmaz DAB / DAB + tunerrel, amely nagyon tiszta hangot biztosít. Így neked már nincs más dolgod, csak beállítanod kedvenc állomásodat. Az NFC-technológiával zenét is streamelhetsz, csak egy okostelefon szükséges hozzá. A készüléket USB-csatlakozóval is csatlakoztathatod, így egyidejűleg a töltéséről is gondoskodhatsz. 


Kiváló minőségű Sony minirendszer

A kiváló minőségű hangszer szerelmesei minden bizonnyal értékelik az S-Master digitális erősítőt, mellyel a jelet nem kell analógra átalakítani, így a hang tisztasága megmarad, valósághűbb és kiegyensúlyozottabb lesz. A DSEE használatával visszaállíthatjuk a mappákba tömörített hiányos zenefájlokat és újból teljes gazdagságukban hallgathatjuk őket. A Sony CMT-X5CDB-t remekül kiegészíti a SongPal, ahol kezelheted zenei gyűjteményedet és testreszabhatod a beállításokat.



Paraméterek

Teljesítmény
40 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM, DAB+ Kész!
Lejátszó szélessége
385 mm Kész!
Lejátszó magassága
178 mm Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM, DAB+ Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
40 W Kész!

Méret & súly

Lejátszó szélessége
385 mm Kész!
Lejátszó magassága
178 mm Kész!
Lejátszó mélysége
81 mm Kész!
Hangszóró szélesség
65 mm Kész!
Hangszóró magasság
65 mm Kész!
Tömeg
2,7 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony CMT-X5CDB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CMT-X5CDB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony CMT-X5CDB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CMT-X5CDB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CMT-X5CDB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ