Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

Sony CyberShot DSC-WX220

Termékkatalógus
Sony CyberShot DSC-WX220
4,7 14 értékelés
Digitális fényképezőgép CMOS Exmor R 18,2 megapixel, 10x zoom, 2,7" LCD, MS Duo / SD / SDHC / SDXC / Memory Stick Micro, Full HD videó, Wi-Fi, NFC, micro HDMI, micro USB, Arcfelismerés, optikai képstabilizátor
Kód:  OS069f2np Gyártó honlapja:

Sony CyberShot DSC-WX220

Elég egy pillantás
Nagy zoom, kompakt méret.

Tökéletesen boldogul a közeli és a távoli dolgok megörökítésével, de a köztes régióban is remekel. Kristálytiszta fotókat készít, ha ránagyítunk valamire, és gyenge fényviszonyok mellett sem áll meg a tudománya.
 
Full HD
Rögzítsd HD felbontásban az eseményeket

Ezzel a kis fényképezőgéppel Full HD felbontásban, másodpercenként akár 60 képkockás sebességgel készíthetsz nagyszerű minőségű videókat a képstabilizátornak köszönhetően..
 
 
20,4 MP Exmor R CMOS érzékelő
Az elsőrangú érzékelőnek megvan minden tulajdonsága, ami az elsőrangú felvétel készítéséhez kell: kiváló érzékenység, óriási dinamikatartomány, felülmúlhatatlan részletesség és alacsony zajszint..
BIONZ X képfeldolgózó processzor
A Sony legújabb képfeldolgozó processzora a lehető legjobb minőséget biztosítja: élethű színvisszaadás, még jobb zajszűrés és hihetetlenül élethű részletek gyors feldolgozással párosítva..
Nová generace kvality
Stabilní záběr i při přiblížení
Szabad kezet kap rendezői éned
Készítsd házi videóidat igazi filmes színvonalon. A Sony fényképezőgépe tiszta és éles felvételt biztosít Full HD felbontásban. Az intelligens képstabilizátornak köszönhetően mozgás vagy közelítés közben is remegés nélküli marad a kép .
Wi-Fi & NFC
 
Képhatások széles skálája
 
Okostelefonnal távirányítható
 
Okostelefon mint távirányító
A Smartphone Remote alkalmazással okostelefonról módosíthatóak a fényképezőgép beállításai, közelíthetünk vagy kezelhetjük az exponáló gombot..

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony CyberShot DSC-WX220 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CyberShot DSC-WX220. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony CyberShot DSC-WX220. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Cybershot DSC-WX220. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Cybershot DSC-WX220.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ