Stellar Blade Alzaboxy

Sony Dualshock 4 Back Button Attachment

Termékkatalógus
Sony Dualshock 4 Back Button Attachment
5,0 17 értékelés
Kiterjesztő készlet - A DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő hátsó gombjának kiegészítője Sony PlayStation konzollokhoz. A két ergonómiailag tervezett és programozható hátsó gomb segítségével még jobb lehetsz majd kedvenc játékaidban.
Kód:  MSX023l Termékszám:  PS719998006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Dualshock 4 Back Button Attachment

A Sony Dualshock 4 bővítőkészlet kibővíti a Dualshock 4 illesztőprogramot a Playstation számára. Két további gomb megkönnyíti a működést, és fokozza a játékélményt. Az OLED kijelzőn láthatja a gombok beállításait, és a játék során egyszerűen átformálhatja azokat. Választhat 16 kulcsfunkció közül. A Sony Dualshock 4 készlet csatlakozón keresztül van a vezérlőhöz csatlakoztatva, a fejhallgató-aljzat alján pedig az egyszerű kommunikáció érdekében. A színfeldolgozás beleolvad a vezető kialakításába.

A Sony Dualshock 4 hátsó gomb-kiegészítő legfontosabb jellemzői

  • A Sony Dualshock 4 készlet két gombbal meghosszabbítja a vezérlőt
  • Könnyen beállítható az OLED kijelzővel
  • A gombok funkcióját a játék során gyorsan megváltoztathatja
  • A jack-csatlakozó fejhallgató csatlakoztatására szolgál
  • A Sony Dualshock 4 könnyen illeszkedik a vezérlőbe anélkül, hogy zavarná a játékot

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PS4 Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn) Kész!
Gombok száma
2 × Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PS4 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn) Kész!

Felszerelés és funkció

Gombok száma
2 × Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jónapot kivánok Az lenne a kérdésem hogy amennyiben ma szeretném megvenni ezt a terméket melyik boltjukban tudom (budapesten belül)

Kérdések és válaszok: Sony Dualshock 4 Back Button Attachment
Kiegészítők: Sony Dualshock 4 Back Button Attachment Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Dualshock 4 Back Button Attachment. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Dualshock 4 Back Button Attachment. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Dualshock 4 Back Button Befestigung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Dualshock 4 Back Button Befestigung.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ