30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony FDR-AX700 4K Handycam

Termékkatalógus
Sony FDR-AX700 4K Handycam
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális videókamera - professzionális, CMOS 1" érzékelő, érzékelő felbontása 14,2 Mpx, 12× optikai ZOOM, 3,5" kijelző, digitális és optikai képstabilizátor, max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160), max. felvételi frekvencia 1000 fps, SD, SDHC és SDXC memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok JPEG, H.264 és MPEG, HDMI kimenet, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, akkumulátor, USB kábel, használati útmutató és objektív sapka a csomagban
915 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OT170a10a Termékszám:  FDRAX700B.CEE Gyártó honlapja:
Sony FDR-AX700 4K Handycam 915 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Sony FDR-AX700 4K Handycam

Kompakt kialakítás és akár 4 Kfelbontású videofelvételek készítésének lehetősége, amely 4-szer részletesebb képet kínál, mint a hagyományos HD felbontás. Ez a Sony FDR-AX700  videókamera. CMOS képalkotó chippel ellátott, amely a minőségi optikával együtt segít rögzíteni az élet legizgalmasabb pillanatait. Használhatod a klasszikus keresőt vagy a kihajtható LCD kijelzőt. Az összes vezérlő kényelmes elrendezésének köszönhetően a fényképezés nagyon intuitív és természetes. Nem szükséges semmit bonyolultan keresgélni, így nyugodtan koncentrálhatsz a felvétel készítésére. 

A Sony FDR-AX700 legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 29 mm-es objektív f/2,8-f/4,5 blendeértékkel
  • Tizenkétszeres optikai zoom a fejlett SteadyShot képstabilizátorral
  • A kamera keresője színes OLED kijelzővel rendelkezik
  • A pontos automatikus fókuszálás 237 fókuszálási ponton alapul
  • Praktikus méretű és nagyon kellemes ergonomikus forma
  • A Sony FDR-AX700 fejlett filmkészítésre is képes

Csúcsminőségű autofókusz

A Sony FDR-AX700 autofókuszára minden körülmény között száz százalékosan támaszkodhatsz. Akár 237 fázisérzékeléses pontrendszeren alapul, amely a képterület 83%-át fedi le. A pontok gyors felismerést végeznek, így megbízhatóan fókuszálnak a gyors és kiszámíthatatlan mozgású objektumokra, például a gyerekekre vagy állatokra. Az autofókuszt a modern és gyors Bionz X processzor vezérli.

A HDR-nek köszönhetően a valóságot eddig nem látott módon rögzítheted

A HDR (high dynamic range) technológia korunkban a videók és fényképek rögzítésének legmodernebb módja. A szélsőséges felbontással kombinálva páratlan színpalettát, széles képkontrasztot, valamint fényspektrumot kínál. A Sony FDR-AX700 kamera a Hybrid Log-Gamma (HLG) rendszert használja, amely nem igényel további feldolgozást. Ha Sony TV-vel rendelkezel, elég csatlakoztatni hozzá a kamerát, és csodálhatod a felvételeket.

Paraméterek

Összehasonlít

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Érintéses vezérlés, Nightshot Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, NFC Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FV70A Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
1 030 g Kész!
Szélesség
11,6 cm Kész!
Magasság
8,95 cm Kész!
Mélység
19,65 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, USB kábel, Használati útmutató, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony FDR-AX700 4K Handycam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony FDR-AX700 4K Handycam. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony FDR-AX700 4K Handycam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony FDR-AX700 4K Handycam. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony FDR-AX700 4K Handycam.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ