Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM

Termékkatalógus
Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony FE bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 18 - 36 mm), szűrőmenet nélkül, autofókusz, por- és nedvességállóság, tömege: 847 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS045ab1 Termékszám:  SEL1224GM.SYX Gyártó honlapja:
Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM 1 062 590 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 067 780 Ft
Szett megvásárlása
1 067 140 Ft
Szett megvásárlása

Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM

Sony FE 12-24mm f/.8 GM objektív Sony digitális tükör nélküli fényképezőgépekhez

A nagy teljesítményű Sony FE 12-24mm f/2.8 GM zoommal tökéletes objektív lesz a Sony FE bajonettel és Fullframe vagy APS-C érzékelővel rendelkező fényképezőgépekhez. Minden fotós, legyen az amatőr vagy profi, értékelni fogja a 12-24 mm-es nagylátószögű tartományát, amelynek köszönhetően építészeti, tájképi vagy sportriportok felvételeit készítheti vele. Az f/2.8 rekeszértékkel az éjszakai égboltot is lefényképezheted anélkül, hogy túl hosszú expozíciós időt kellene beállítanod. A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív teste nagyon kicsi és könnyű, így bárhová kényelmesen magaddal viheted. A Sony innovatív G Master Series optikai kialakítása és a fejlett XD lineáris motorok gyors, precíz autofókuszt és zökkenőmentes működést biztosítanak. Az objektívet akár nedves vagy poros környezetben is használhatod.

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív legfontosabb jellemzői

A legjobb zoomobjektív a Sony G Master szériájú fényképezőgépekhez

Az objektív a Sony FE és Fullframe vagy APS-C érzékelőkhöz illeszkedik

A 12-24 mm-es gyújtótávolság ultranagy látószögű felvételeket biztosít, amelyek alkalmasak pl. építészet, természet vagy sportesemények fotózásához

Kiváló állandó f/2.8 rekeszérték a gyújtótávolság mindkét végén biztosítja az éjszakai jelenetek minőségi felvételeit

Gyors, precíz és csendes autofókusz és rezgésmentes követés az XD lineáris motorral

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM három XA lencsetagja, valamint egy aszférikus lencse, két Super ED lencse és három ED lencse biztosítja a nagy felbontást minden zoomtartományban

A Sony tükröződésmentes nanorétege kiküszöböli a tükröződést és a többszörös képeket

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM számos professzionális funkcióval bír, köztük fókuszrögzítő gombbal is

Ez a gomb szükség szerint külön-külön is módosítható egy másik funkcióra

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív váza rendkívül kompakt, kicsi és könnyű

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM tömege 847 g

Széles látószög és kiváló fényerő

Az objektívek egyik legértékesebb tulajdonsága az objektív rekesznyílása. Ez az objektív még a legigényesebb Sony-felhasználóknak is tetszeni fog, mivel a 12-24 mm-es tartományban ez a kiváló f/2.8-as rekeszérték kiemeli a téma távolságát, és nagyon dinamikus perspektívákat hozhat létre, amelyeket szabad szemmel általában nem látni. A sokoldalú Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív ilyen széles látószögű objektívjével a fényképek teljesen lenyűgözően fognak kinézni mind az amatőr, mind a profi fotósok kezében.

Új optika, tükröződéscsökkentés és maximális fókuszálás

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektívtől a legmagasabb minőséget várhatod, köszönhetően az új optikai kialakításnak, amely három XA elemet tartalmaz, köztük az egyik legmagasabbat az objektívek piacán eddig. A Sony objektívje ráadásul a G Master szériában megszokott, nagyon jó minőségű felbontást képes elérni. A két ED elemmel (extra alacsony szórású) és a három ED üvegelemmel a Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív minden kromatikus aberrációt elnyom. A nanoréteg gondoskodik a legtöbb tükröződéscsökkentésről és a többszörös képalkotásról, így ezzel a Sony objektívvel maximális minőségű és éles képeket kaphatsz.

Lélegzetelállító éjszakai felvételek

Ha gyenge fényviszonyok között szeretnél lenyűgöző fotókat készíteni a csillagos égboltról, éjszakai jelenetekről vagy más témákról, akkor a Sony FE 12-24mm f/2.8 GM zoomobjektív ideális választás. Az f/2.8 rekeszértéknek és a 12-24 mm-es gyújtótávolságnak köszönhetően még hosszú expozíciós időt sem kell használnod, és mégis tökéletes, mély élességű, elmosódott elemek nélküli eredményeket kapsz.

Nagy teljesítmény egy kis és könnyű testben

A négy aszférikus optikával és a Sony XD lineáris motorokkal ellátott mechanikus kialakítással ellátott Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív tökéletes minőséget biztosít a tájképek, éjszakai jelenetek vagy építészeti felvételek készítéséhez, köszönhetően az ultra széles látószögnek és a kiváló f/2.8 rekeszértéknek. Ráadásul ez a fotográfiai szupererő egy nagyon kicsi és könnyű zoomobjektívben van elrejtve, amely ideális utazáshoz és lélegzetelállító tájakhoz való kirándulásokhoz. A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektívet olyan sportfotósok is használják, akik rendezvényeken, versenyeken vagy edzéseken szeretnek nagy látószögű felvételeket készíteni.

Gyors autofókusz és követés csendes lineáris motorokkal

A négy lineáris XD motorral - kettő a Sony FE 12-24mm f/2.8 GM fókuszcsoportjainak mindegyikéhez - szinte azonnal automatikusan fókuszál vagy követ egy mozgó témát. Hogy mi van nagy teljesítményű kameratestekben rejlő lehetőségekkel? így teljes mértékben ki van használva. Ezenkívül az XD lineáris motoros rendszerek reakcióját új vezérlési algoritmusok növelik, amelyek még inkább biztosítják a fókuszcsoportok közötti időben történő szinkronizálást. A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektívben alig hallod ezeket a nagyon erős motorokat, nem fognak zavarni semmilyen módon, csupán minimális rezgést érzel majd az objektívből.

Testreszabható vezérlés és védelem a por és nedvesség ellen

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM egyszerűvé és élvezetessé teszi az objektívvel való munkát a fókuszrögzítő gombnak, a fókuszmód kapcsolónak, a zoomgyűrűnek, a fókuszgyűrűnek és számos más kezelőelemnek hála, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen kiválaszthatod az aktuális jelenethez tökéletes objektívbeállítást. Ezenkívül a fókuszrögzítő gombhoz egy másik funkciót is rendelhetsz, amelyet kéznél kell tartanod. A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív a nagyobb kihívást jelentő fotózási környezetben való védelem érdekében fluor elülső bevonattal, valamint por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik. Tehát nem kell félned attól, hogy a Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektívet terepre vidd.

Objektívvezérlés: 1. Fókuszgyűrű / 2. Fókuszrögzítő gomb / 3. Zoomgyűrű / 4. Fókusz üzemmód kapcsoló

A Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektív csomag tartalma

Elülső objektív sapka

ALC-R1EMhátsó objektív sapka

Puha hordtáska a Sony FE 12-24mm f/2.8 GM objektívhez

Filter vágósablonok

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Sony FE Kész!
Fényképezőgép típusa
Tükör nélküli Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
36 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
18 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/2,8 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/2,8 Kész!
Maximális rekesznyílás
22 Kész!
Min. fókusztávolság
28 cm Kész!
Szűrő átmérője
0 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Por- és nedvességálló, Fix fényerő Kész!
Karbantartás típusa
Automatikus Kész!

Méret

Hossz
137 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
847 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony FE 12-24mm f/2.8 GM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony FE 12–24 mm f/2,8 GM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony FE 12-24mm f/2.8 GM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony FE 12-24mm f/2.8 GM.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ