A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony FE 35 mm f / 1,4 GM

Termékkatalógus
Sony FE 35 mm f / 1,4 GM
5 4 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 2 790 Ft Fényképezőgép tartozék Lenspen
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, Full Frame és APS-C érzékelő, szűrőátmérő: 67 mm, autofókusz, rekeszgyűrű, por- és nedvességállóság, tömege: 524 g
677 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS038 Termékszám:  SEL35F14GM.SYX Gyártó honlapja:
Sony FE 35 mm f / 1,4 GM 677 590 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

682 860 Ft
Szett megvásárlása
682 140 Ft
Szett megvásárlása

Sony FE 35 mm f / 1,4 GM

Tetszeni fog

35 mm-es, nagy rekesznyílású objektív

A Sony FE 35mm f/1.4 GM egy kompakt objektív, amely lélegzetelállító képeket készít. Az E-bajonettes objektív a G Master sorozatra jellemző nagy felbontást nyújtja. A 11-es napellenzőnek köszönhetően pontos bokeh-hatást érhetsz el. A Sony FE 35mm f/1.4 GM objektívben található lineáris motorok gyors, precíz és csendes autofókuszálást biztosítanak. Az objektív azok számára alkalmas, akik mobilak szeretnének lenni és kiváló minőségű képeket készíteni.

Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív

A Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív legfontosabb jellemzői

Sony E-bajonettes objektív

Széles látószögű fix fókusztávolságú objektív

Az XA elemek és az ED üveg nagy felbontást biztosítanak a teljes képterületre vonatkozóan

A Sony FE 35 mm f/1.4 GM 14 lencsetaggal rendelkezik 10 csoportban

Kör alakú blende 11 lamellával a látványos bokeh létrehozásához

Sony tükröződésmentes nanokristályos réteggel

Az elülső tagon lévő fluor bevonat taszítja a nedvességet és a szennyeződéseket

Gyors és precíz autofókusz csendes működéssel

Minimális fókusztávolság 0,27 m

Maximális nagyítási arány 0,23×

A Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív előnyei

Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív

Fix fókusztávolságú objektív

A Sony FE 35mm f/1.4 GM két XA elemmel van felszerelve, amelyek kihasználják a bajonett és a fényképezőgép érzékelősíkja közötti rövid távolságot. Ez a megoldás nagy felbontást és nagy kontrasztot biztosít. Az objektív optikai minőségét a Sony kromatikus aberrációt elnyomó ED elem és a 2. generációs tükröződésmentesítő nanoréteg javítja.

Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív

Finom és elegáns bokeh-hatás

Annak ellenére, hogy a Sony FE 35mm f/1.4 GM objektív nagy pontosságú XA elemekkel rendelkezik, kompakt mérete megmaradt, így könnyen elfér a kezedben. Az objektív súlya mindössze 524 gramm, így nem nehezíti el a táskádat vagy hátizsákodat.

Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív

A G Master sorozat prémium bokeh-hatása

A 11 objektívszárny szinte körkörös blendét hoz létre, még akkor is, ha az objektív teljesen nyitva van. A gömbi aberráció gondos szabályozása hozzájárul a gyönyörű bokeh-hatáshoz f/1,4-nél. A Sony FE 35mm f/1.4 GM objektív továbbfejlesztett kialakítása lehetővé tette a 0,27 m-es minimális fókusztávolságot és a 0,23x-os maximális nagyítást.

Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív

Precíz, gyors és csendes autofókusz

A Sony FE 35mm f/1.4 GM objektív két első és hátsó XD lineáris motorral van felszerelve. Ezek gondoskodnak a precíz, gyors és csendes autofókuszálásról. Ez teszi az objektívet alkalmassá a vadon élő állatok fotózására és videózásra. Az innovatív ultradinamikus lineáris motorok képesek a mozgó témára történő fókuszálás fenntartására, miközben csendes, gyakorlatilag rezgésmentes autofókuszvezérlést biztosítanak. Kézi fókuszáláskor közvetlen lineáris választ élvezhetsz.

Sony FE 35 mm f/1.4 GM objektív

Megbízható, könnyen használható objektív

A Sony FE 35mm f/1.4 GM objektív fókuszrögzítő gombbal, fókuszgyűrűvel és egyéb funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát. Mint minden G-sorozatú objektív, a Sony FE 35mm f/1.4 GM is por- és nedvességálló. Az objektív tartósságát fluorbevonatos elülső elem is segíti.

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Sony E Kész!
Fényképezőgép típusa
Tükör nélküli Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
35 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/1,4 Kész!
Maximális rekesznyílás
16 Kész!
Szűrőátmérő
67 mm Kész!
Min. fókusztávolság
27 cm Kész!
Szűrő átmérője
67 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Optikai stabilizátor, Por- és nedvességálló, Rekeszgyűrű, Fix fényerő Kész!
Karbantartás típusa
Automatikus Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!

Méret

Hossz
96 mm Kész!
Átmérő
76 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
524 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony FE 35 mm f / 1,4 GM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony FE 35 mm f/1.4 GM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony FE 35 mm f/1,4 GM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony FE 35 mm f/1.4 GM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony FE 35 mm f/1.4 GM.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ