A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sony GTK-XB5 zöld

Termékkatalógus
Sony GTK-XB5 zöld
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth, NFC, Extra Bass, LDAC, Songpal, Party Chain funkció, színes LED-ekkel, RCA
Kód:  JW110g5d Termékszám:  GTKXB5G.CEL Gyártó honlapja:

Sony GTK-XB5 zöld

Egy fergeteges buli nélkülözhetetlen társa

A kompakt és hordozható GTK-XB5 audiorendszer minden buliban lélegzetelállító hangulatot varázsol egyedülálló hang és fény kíséretében. Az izgalmas hangsugárzó-világítás egész estére klub-hangulatot garantál. A mély hangzásért felelős Extra Bass nyomógombbal pedig egy pillantás alatt úgy érezheti magát, mintha egy őrületes koncerten lenne. A hangszóró négy exkluzív színben kapható, mely minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedik.


Kifogástalan zene bárhol és bármikor

A  GTK-XB5 hangszóró egyszerűen zseniális. A tetején található fogantyú elősegíti a kényelmes hordozhatóságot. A beépített érzékelőnek köszönhetően automatikusan aktiválódik, így kétutas kialakítása tökéletes sztereó hangot biztosít minden helyzetben. Állítsa függőleges vagy vízszintes helyzetbe hangszóróját és adja át magát a zene adta élvezeteknek. Az NFC technológia egyérintéses csatlakozást és zenelejátszást kínál. Az audiorendszer ezen kívül a Bluetooth technológiát is támogatja, melynek tartománya elérheti a tíz métert is. A GTK-XB5 eszközzel ma már minden egyszerű és kényelmes.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Megfelelő zenét bárhol és bármikor

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Minél több, annál jobb

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Minél több, annál jobb

A Party Chain különleges funkció más GTK-XB5 audiorendszerhez való csatlakozást tesz lehetővé. Az eszköz csatlakoztatása után nem csak a hangot szinkronizálhatja, hanem a világító effekteket is. Ez a bámulatos funkció különösen nagy tereken fejti ki szenzációs hatását.


Minden egy helyen

A GTK-XB5 hangszórót nem mindennapi fényekkel látták el, mely felejthetetlen fényhatásokkal növeli a zene kiváló minőségét. Mindez egy rendkívüli kis készülékben, melynek súlya körülbelül hét kilogramm.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Minden egy szervezetben

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
 

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Party Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Party Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony GTK-XB5 zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony GTK-XB5 zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony GTK-XB5 zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB5 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB5 grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ