Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Sony HDR-ActionCam AS200VR - Élőképes-View Kit + ingyenes PowerBank

Termékkatalógus
Sony HDR-ActionCam AS200VR - Élőképes-View Kit + ingyenes PowerBank
5 3 értékelés
Digitális videókamera - 1080p/60fps / 8 megapixeles CMOS Exmor R, látószög: 170 fok, Bionz X képfeldolgozó processzor, SteadyShot elektronikus képstabilizáló, beépített mikrofon, NFC, Wi-Fi
Kód:  OT170x7 Termékszám:  HDRAS200VR.CEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HDR-ActionCam AS200VR - Élőképes-View Kit + ingyenes PowerBank Megszűnt

Sony HDR-ActionCam AS200VR - Élőképes-View Kit + ingyenes PowerBank

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCamHDR-AS200VR - Élő-View Kit
 

A tökéletes objektív

Gyenge fényviszonyok mellett használja az Exmor R CMOS szenzort. A nagy sebességű párhuzamos jelfeldolgozónak és a gyors jelátvitelnek köszönhetően képei dinamikus színtartományban rögzülnek, amely garantálja a részletgazdag, éles felvételeket. Mi több, a Sony saját fejlesztésű BIONZ X processzora visszaadja a képek természetességét, realisztikus, gazdag színvilágot és kevesebb zajt eredményez.

Mindig éles képek

Készítsen széles, lenyűgöző felvételeket a 170° ZEISS Tessar lencsével. Vagy váltson a 120°-os nézetre a SteadyShot elektronikus képstabilizáló technológiával. A beépített sztereó mikrofon segítségével a környezet hangjait is könnyedén rögzíthet. A sorozatfelvétellel pedig még a leggyorsabb mozdulat is azonnal láthatóvá válik.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCamHDR-AS200VR - Élő-View Kit
 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCamHDR-AS200VR - Élő-View Kit
 

Tele extra funkciókkal

Az NFC-nek és az one-touch funkciónak hála, az adatok egy pillanat alatt jutnak el Android vagy iOS operációs rendszert használó okostelefonjára vagy tabletjére. Ezután nincs is más dolga, mint felölteni ezeket a közösségi média oldalaira és megosztani a legjobb pillanatokat barátaival vagy a családjával WiFi-n keresztül. A GPS overlay funkció ráadásul még az adatátviteli sebességet is megmutatja. Sőt, különféle memóriakártyáit is bármikor csatlakoztathatja (Micro SD / SDHC / SDXC). 

Live-View készlet

Az új hordozható Sony ActionCam HDR-AS200 a filmkészítés minden buktatójára fel lett készítve. A vízálló burkolatnak köszönhetően ugyanis a forgatást esőben is élvezheti. A kamera több változatban, különböző kiegészítőkkel került forgalomba. Ez magában foglalja a kerékpárra szerelhető készletet és a vízálló tokot is.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCamHDR-AS200VR - Élő-View Kit
 
 

Paraméterek

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
8,8 Mpx Kész!
Optikai zoom
1 × Kész!
Típus
Outdoor Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vezeték nélküli, GPS Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, A/V (TV Kimenet) Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
2,42 cm Kész!
Magasság
4,65 cm Kész!
Mélység
8,15 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HDR-ActionCam AS200VR - Élőképes-View Kit + ingyenes PowerBank Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ActionCam HDR-AS200VR - Live-View Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ActionCam HDR-AS200VR - Live-View Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ActionCam HDR-AS200VR - Live-View Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ActionCam HDR-AS200VR - Live-View Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ