AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Sony HDR-MV1

Termékkatalógus
Sony HDR-MV1
3,5 2 értékelés
Digitális videókamera - 8.4 megapixeles CMOS Exmor R érzékelő, Full HD videó, 16:9 képarány, 2,7" LCD, fix Carl Zeiss Tessar objektív, sztereó mikrofon, HDMI kimenet, micro SD / SDHC / SDXC / Memory Stick Micro kártya kompatibilis, NFC, WiFi
Kód:  OT118c2m Termékszám:  HDRMV1B.CEE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HDR-MV1

A közönséged várja
Mentsd el, és őrizd meg a kiváló zenei előadásokat!

Zenészek részére készült - Ez az új Sony Music Video Recorder professzionális hangminőséget, nagyfelbontású videót és internetes kompatibilitást kínál. Olyan zenészek számára készült, akik készek bemutatni tehetségüket a világnak.
Nagyszerű hangzás
Sztereó mikrofonok, 120 fokos tartománnyal az X - Y tengelyen


A HDR-MV1 felvevő mikrofonjai nem integráltak, hanem a készülék testéből nyúlnak ki. A keresztkonfigurációnak köszönhetően a két mikrofon széles hangtartományt képes rögzíteni a bal oldalról, a középső részről is és a jobb oldalról is, ami lenyűgöző, reális sztereó hangot eredményez.
Carl Zeiss Vario-Tessar lencse
A nagy-látószögű, 120 ° -os objektív nemcsak kiváló minőségű videót készít nagyszerű felbontással, kontraszttal és színvisszaadással, de széles látószöge lehetővé teszi az egész színpad egyidejű felvételét.
Full HD videó
Kiváló minőségű, 1920 x 1080 / 30p-es, HD videót rögzít még gyenge fényviszonyok mellett is. Az MP4 ideális a HD filmek élvezetéhez és megosztásához PC-den vagy az interneten.
Videófelvétel Full HD felbontással
Érzékelési technológia
Oszd meg felvételeidet az NFC és a Wi-Fi használatával!
Telepítsd a Sony PlayMemories Mobile ingyenes alkalmazást, és csatlakozz a telefonodhoz vagy táblagépedhez a Wi-Fi segítségével! A HDR-MV1 egygombos NFC technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy érintéssel működtesd. Ezután megoszthatod a videóidat.
Hatalmas hangzás vágás nélkül
Ugyanolyan jó magasan és mélyen 
Professzionális audio vagy audio a webre
Tiszta hangokat rögzít
A zenei video-felvevő alacsony küszöbű (low-threshold) szűrővel van felszerelve, amely kiszűri az alacsony-frekvenciájú hangokat. Tökéletes a légkondicionálás vagy a huzat által okozott zaj csökkentésére a felvétel során.

Paraméterek

Típus és működés

Jellemzők
Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
11,65 cm Kész!
Magasság
7,05 cm Kész!
Mélység
2,7 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HDR-MV1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-MV1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HDR-MV1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-MV1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-MV1.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ