Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sony HDR-PJ410 fekete

Termékkatalógus
Sony HDR-PJ410 fekete
5 4 értékelés
Digitális videókamera - 1/1,5" CMOS érzékelő, 2.29 Mpx, Full HD (1920×1080) videófelbontás, 50 fps, 30× optikai zoom, micro SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Micro, HDMI, optikai képstabilizátor, 2.7"-os érintőkijelző
Kód:  OT118c3h6 Termékszám:  HDRPJ410B.CEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HDR-PJ410 fekete

Elegáns, kompakt és könnyen hordozható digitális videókamera, amellyel a legkedvesebb emlékek nagy látószögben és Full HD felbontásban örökíthetők meg. A kétszer érzékenyebb érzékelőnek köszönhetően képzaj mentes, kiváló minőségű felvételekre tehet szert. A nagy teljesítményű BIONZ X képfeldolgozó processzorral együttműködve mindig garantált a hibátlan eredmény. A 30x optikai zoom-mal büszkélkedő Carl Zeiss objektív közvetlen az események forgatagába varázsol. A beépített kivetítőnek köszönhetően a felvételek a rögzítést követően azonnal megtekinthetők.

  • Prémium rögzítési formátum
  • 30x optikai zoom
  • Töltésre és PC-hez való csatlakoztatásra szolgáló beépített USB-kábel
  • Optikai SteadyShot™ képstabilizálás intelligens aktív móddal 
  • Beépített kivetítő

Borotvaéles kép, akár mozgás közben is...

A filmiparban használatos algoritmusra épülő XAVC S prémium rögzítési formátum remek adattömörítés mellett szemkápráztató minőséget kínál. Az optikai SteadyShot képstabilizálás aktív móddal a hagyományos módhoz viszonyítva akár 13-szor hatékonyabb bemozdulás kompenzációt biztosít. Mától fotóállvány nélkül is probléma nélkül készíthetsz felvételeket, melyek a tökéletes ergonómiának, és az újított fogantyúnak köszönhetően hollywoodi filmoperatőrhöz méltó minőséget öltenek majd.

Egyszerű adatátvitel

Az elkészült felvételek a kimagasló minőségű és kontrasztú, nagy betekintési szöggel bíró LCD kijelzőn tekinthetők meg. Az egyes funkciók gyors és egyszerű használata, továbbá a beállítások módosítása szintén a kijelző segítségével végezhető el. A felvételek memóriakártyán kerülnek tárolásra, melynek köszönhetően azok átvitele a számítógépbe könnyen megvalósítható.

Paraméterek

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, A/V (TV Kimenet) Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 240 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
210 g Kész!
Szélesség
5,9 cm Kész!
Magasság
5,95 cm Kész!
Mélység
12,8 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, HDMI kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HDR-PJ410 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-PJ410 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HDR-PJ410 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-PJ410 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-PJ410 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ