A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Sony Hi-Res LSPX-S2 Ezüst

Termékkatalógus
Sony Hi-Res LSPX-S2 Ezüst
2,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 60 Hz - 40000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth Multiroom, NFC, AAC és SBC támogatása, Spotify, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 8 óra akkumulátor üzemidő, 11W teljesítmény
Kód:  GS475v8 Termékszám:  LSPXS2.EU8 Gyártó honlapja:

Sony Hi-Res LSPX-S2 Ezüst


 Sony Hi-Res LSPX-S stílusos üveg Bluetooth hangsugárzó 

A Sony Hi-Res LSPX-S2 Bluetooth hangszóró egy kivételes megoldás a zene és a nagyszerű design minden rajongójának. A készülék letisztult kivitelezéssel büszkélkedhet, amelyben a szervesüveg cső dominál. Kompakt méretének és mindössze 1, kg-ot nyomó tömegének köszönhetően egyszerűen hordozható, így bárhová áthelyezheted. A hangminőség mellett a hangsugárzó nagy előnye a stílusos és hangulatos világítás, amely gyertyafényre emlékeztet. A beépített 35 mm-es hangsugárzó-egység összteljesítménye 11 W. A Li-Ion akkumulátor üzemideje elérheti akár a 8 órát is, a töltés pedig microUSB-n keresztül öt órát vesz igénybe.



Szervesüveg cső

A szervesüveg csövet 3 mozgatókar rezegteti, így az egész felülete hangsugárzóként viselkedik. Ennek köszönhetően a nagyszerű hangzás mellett minden szögből egyenletes hangminőséget garantál.

Hi-Res

A Sony Hi-Res LSPX-S hangsugárzó nagy felbontású hangzással büszkélkedhet. Ezáltal minden lejátszott zeneszám stúdióminőségű lesz, s minden egyes hangot tisztán és világosan fogsz hallani. 

Tiszta magasságok és térhatású hangzás

A magassugárzó teljes mértékben szervesüvegből készült, ezáltal hihetetlen hangzást garantál, amely a szoba minden egyes zugát megtölti. 


Sony Hi-Res LSPX-S2

Középtartomány

A beépített 35 mm-es hangsugárzó-egység nagyszerű és kiegyensúlyozott középhangokat biztosít.

Sony Hi-Res LSPX-S2

Tiszta mélyhangok

Az optimalizált passzív hangsugárzó tiszta mélyhangokat produkál.


Hangulatvilágítás a megfelelő hangulathoz & gyertyalángra emlékeztető remegő hatás 

A Sony  Hi-Res LSPX-S2 üveg Bluetooth hangsugárzó 32 különböző fényerő-szinttel rendelkezik, így könnyedén kiválaszthatod az aktuális hangulatodnak vagy környezetednek megfelelő világítást. A Gyertyafény-üzemmódban a háttérvilágítás fénye úgy remeg, mint az igazi gyertyáé. Választhatsz erős fényű vagy visszafogott gyertyafényerőt, amely könnyedén megteremti a vacsorához illő, kellemes hangulatot - a remegő hatást és a csendes, háttérben szóló zene élményét.



Maximális kényelem, vezeték nélkül

A Sony Hi-Res LSPX-S2 hansugárzó kényelmes, vezeték nélküli csatlakoztatással büszkélkedhet, amelyhez Bluetooth és WiFi csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre. Ez a 8 órás akkumulátor-üzemidővel kombinálva nagyszerű zenehallgatást ígér bárhol, bármikor.


Sony Hi-Res LSPX-S2

Bluetooth

A kényelmes Bluetooth és NFC (egyérintéses technológia) csatlakoztatásnak köszönhetően páratlan kényelemben lesz részed a zenehallgatás közben.

Sony Hi-Res LSPX-S2

Wi-Fi

A WiFi és a Spotify segítségével prémium minőségben streamelheted valamennyi zenédet az otthoni hálózaton.

Sony Hi-Res LSPX-S2

Hosszú üzemidő

A hangsugárzó akkumulátora akár 8 órányi zenehallgatást is lehetővé teszi. Ám ha szeretnéd ezt meghosszabbítani, csatlakoztasd a Sony hangsugárzót a hálózathoz.


Egyszerű hordozhatóság

A Sony Hi-Res LSPX-S2 üveg hangsugárzót mindenhová magaddal viheted. Akárhová is teszed, mindig nagyszerű lejátszást és megjelenést garantál.

Zenelejátszás egyetlen gombnyomásra

A Sony Hi-Res LSPX-S2 hangsugárzón egyetlen gombnyomással elindíthatod a legutóbb lejátszott számot a Spotifyról - az előre meghatározott kedvencedet, vagy a javasolt zeneszámot az üveg hangsugárzó számára készített lejátszási listáról.


Lehetőség két hangsugárzó összekapcsolására

Ha többet is szeretnél beszerezni ebből a nagyszerű Bluetooth hangsugárzóból, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a lehetőséget, hogy egyszerre több szobában is hallgathatod ugyanazt, vagy akár különböző zenét. A Sony | Music Center alkalmazásnak köszönhetően valamennyi készüléket egyetlen eszközről vezérelheted. A két hangszóró összecsatlakoztatásának további előnye az egyértelműen elkülönülő sztereó hangzás. Ez a mód lehetővé teszi azt is, hogy a két hangsugárzó a sztereó hang jobb és bal csatornájaként szolgáljon.

Sony | Music Center alkalmazás

Ez az alkalmazás iOS és Android rendszerrel is kompatibilis. Ezen keresztül távolról vezérelheted a fényerőt és a zenét, valamint beállíthatod az elalvásidőzítőt.

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Multiroom, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Multiroom, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
11 W Kész!
Min. frekvencia
60 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!

Jellemzők és funkciók

Streaming szolgáltatások
Spotify Kész!
Vezérlés
iOS, Android Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
8 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
9 cm Kész!
Mélység
9 cm Kész!
Magasság
27,7 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
1,1 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res LSPX-S2 Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res LSPX-S2 stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res LSPX-S2 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res LSPX-S2 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res LSPX-S2 Silver.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ