Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Hi-Res MDR-100 fekete

Termékkatalógus
Sony Hi-Res MDR-100 fekete
4,0 4 értékelés
Fej-/fülhallgató zárt, összecsukható, 5-60000 Hz, 40 mm-es hangszórók, impedancia 24 Ohm, 1,2 m-es vezeték, aranyozott négypólusos L-típusú minikonnektor, beépített mikrofon, hangerőszabályzás a vezetéken, 3,5 mm-es jack-csatlakozó
Kód:  RO971n Termékszám:  MDR100AAPB.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res MDR-100 fekete

le
Sluchátka Sony Hi-Res MDR-100AAPB

Hallgassa stílusban

le
Sluchátka Sony Hi-Res MDR-100AAPB
gazdag hangzás

Dinamikus 40mm támogatja a nagy felbontású audio együtt kiváló minőségű titán membránnal teremt gazdag hangzást minimális torzítással.

le
karcsú kialakítás
karcsú kialakítás

Kombinációja elegáns design és anyagok, kiváló minőségű felülettel.

le
teljes kényelem
teljes kényelem

Kiváló kényelem füleinek és kiváló hőszigetelő nažádoucího környezeti zaj.

le
rotációs kialakítás
rotációs kialakítás

Hála a csuklós kialakítás, a fejhallgató lehet hajtani, nem kerül sor a szállítás során.

le
 Sony Hi-Res MDR-100AAP
széleskörű

Az alsó rész a frekvenciatartomány elegendő szélessége a legmélyebb basszus hangokat. A felső részén, míg élvezheti vokáldallamokkal és finom harmóniák hang.

Pomocí kabelového dálkového ovládání a mikrofonu můžete přijímat hovory a ovládat hudbu prostřednictvím připojeného telefonu.

le
Ovládání telefonu

Vezérléstechnika mélyhangvisszaadással pontos basszust. A szellőzőnyílás lehetővé teszi a pontos reprodukciója basszus ritmusát.

le
Ovládání odezvy basů
MŰSZAKI
  • SPEAKER 40 mm
  • Hangszóró típusa dinamikus
  • ÉRZÉKENYSÉG 5-60 000 Hz
  • Kábel hossza 1,2 m
  • neodímium mágnes
  • ÉRZÉKENYSÉG 103 db / mW
  • Tömeg 220 g
  • MIKROFON Omni

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res MDR-100 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res H.ear MDR-100 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res MDR-100 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res H.ear MDR-100 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res H.ear MDR-100 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ