A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sony Hi-Res NW-sárga A25HNY

Termékkatalógus
Sony Hi-Res NW-sárga A25HNY
Mp4 lejátszó 16 gigabájt, 2,2 "színes TFT kijelző, MP3 / WMA / JPEG / MPEG4, FM tuner, USB, WM-port, Bluetooth, NFC, micro SD / SDHC / SDXC technológiát, hogy távolítsa el a zaj erősítő S-Master HX nagy az akkumulátor élettartamát
Kód:  JW030x4 Termékszám:  NWA25HNY.CEW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res NW-sárga A25HNY

Ön szerelmese a zene és a szeretet elragadta igazi minőségi zenehallgatáshoz? Most a Sony hozza meg ezt a sok szempontból egyedülálló MP3 lejátszó, mely kiválóan alkalmas a zenélés minőség romlása nélkül. Le lesz nyűgözve a világosság és gazdagságát hang és hang, szinte végtelen akkumulátor élettartama és a könnyű használat. Sony Hi-Res Walkman támogatja a legkülönbözőbb formátumokban a zene, egy nagy belső memóriája 16 GB-os és utólag is nagyon magas minőségű fejhallgató zajszűrő technológiával.

Az igazi rajongók a jó zene

  • Ideális zenelejátszás nagyfelbontású
  • Tenchnologie Hi-Res audio és Clearaudio + a tökéletes hangzás
  • Digitális erősítő S-Master vezet minőségű jelet a fejhallgató
  • DSEE HX visszaállíthatja a minősége a tömörített fájlok
  • Egyedülálló fejhallgató zajszűrő funkciók és a hangok a környéken
  • Bluetooth LDAC kodek extra nagy átviteli sebesség
  • Támogatja a sokféle zenei formátumok
  • Belső memória 16 GB fér igazán nagy mennyiségű zene
  • Hosszabb akkumulátor élettartama akár 50 óra zenehallgatás
  • Színes TFT kijelző 2,2 "262.144 szín
  • FM tuner
  • Memória kártya támogatás Micro SD / SDHC / SDXC

Hi-Res audio és Clearaudio +

A játékos tökéletes zenélés nagyfelbontású, amely magasabb frekvenciájú és pontosabb adatátviteli sebesség, mint a CD-k. Egyedi Clearaudio + módban is automatikusan beállítja a hang és optimalizálja audio formátumok úgy, hogy elérjék a tiszta és jó minőségű hang. Akkor így élvezheti minden lélegzet és a mozgás művész bepillantást a valódi érzelmi élmény.

S-Master HX és HX DSEE

Digitális erősítő S-Master az egyszerűsített, teljesen digitális jelút a kimenet a hangszóró, így reprodukálja a finom részletek és a széles frekvenciatartományban formátumú nagyfelbontású. DSEE HX feljavítja a tömörített hangfájlok visszaállításával a részleteket elveszett a tömörítés során. Az eredmény stúdió minőségű audio minősége az összes zenét.

És még nincs vége

Walkman van szerelve kiváló minőségű fülhallgató, egyedülálló technológia a zaj eltávolítása és a hangok a külvilágtól. Válasszon a számos beállítás a környezetnek megfelelően, és hagyjuk zavartalanul fecske semmit, csak a zene.

Bluetooth LDAC kodek akár háromszor gyorsabb, mint a hagyományos Bluetooth streaming. 96 kHz-es mintavételi frekvencia és hatékony kódolás is kiváló vezeték nélküli hang.

NW sorozat-A20 támogatja audio formátumok nagy felbontású, valamint népszerű formátumok MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-AAC, FLAC és ALAC. Továbbá, a termékek, ez a sorozat a készülék akár 50 órányi lejátszás MP3 fájlok vagy akár 30 órányi audio lejátszás nagyfelbontású.

Támogatott formátumok:
MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-AAC, FLAC, ALAC, LPCM, JPEG, PNG, MPEG4, WMV

Rendszer követelmények:
Microsoft Windows 8 Windows 7 (SP1 vagy újabb), Windows Vista® (SP2 vagy újabb) Mac OS X (v10.6 vagy újabb)

Paraméterek

Tárhely kapacitása
64 GB Kész!
Memóriakártya nyílás
Micro SDXC Kész!
Csatlakozás
Jack (3.5mm), USB 2.0, WM port Kész!
Támogatott audio formátumok
AAC, AIF, FLAC, MP3, WMA Kész!
Támogatott videó formátumok
AVI, H.264, MP4 Kész!

Kapacitás

Tárhely kapacitása
64 GB Kész!
Memóriakártya nyílás
Micro SDXC Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Jack (3.5mm), USB 2.0, WM port Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok
AAC, AIF, FLAC, MP3, WMA Kész!
Támogatott videó formátumok
AVI, H.264, MP4 Kész!

Kijelző

Kijelző típusa
TFT Kész!
Felbontás - pixel
320 × 240 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő - zene
49,02 óra Kész!

Méret & súly

Szélesség
44 mm Kész!
Magasság
109 mm Kész!
Mélység
9 mm Kész!
Tömeg
66 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Fülhallgató Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res NW-sárga A25HNY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNY žlutý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNY žltý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res NW-gelb A25HNY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res NW-gelb A25HNY.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ