Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony Hi-Res PS-HX500

Termékkatalógus
Sony Hi-Res PS-HX500
4,8 5 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, beépített előerősítő, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, hanglemez digitalizálás funkció, hanglemez digitalizálás, méretek 110 × 430 × 350 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Kód:  JW103x Termékszám:  PSHX500.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res PS-HX500

Vypnuto
Gramofon pro milovníky retra

Lemezjátszó nem csak retro rajongóknak

Vypnuto
Digitalizace gramodesek
Analóg anyagok digitális rögzítése

Nehéz elhinni, de a bakelit lemezek és analóg mesterművek még igenis nagyon népszerűek szerte a világon. A CES 2016 kiállításon a Sony bemutatta legújabb lemezjátszóját, amellyel High-Resolution analóg anyagokat lehet digitalizálni.

Vypnuto
Snadný převod do formátu DSD
Egyszerű átalakítás DSD technológiával

Egyszerűen csatlakoztasd a PS-HX500 lemezjátszót a számítógéphez USB-kapcsolat segítségével, tegyél fel egy lemezt, és alakítsd át digitális fájl formátumba egy DSD natív A/D átalakítóval. A mellékelt számítógépes alkalmazással elvégezheted a zeneszámok szerkesztését és tárolását igényeid szerint.

Vypnuto
Zachytíte i drobné zvukové detaily
 Rögzítsd a hanglemez legapróbb részleteit is

A DSD-fájlformátum a hangzás legkisebb részletét is visszaadja, a zene hangulatát is beleértve. Ennek a tisztaságnak köszönhetően ideális megoldás a bakelitlemezek meleg hangulatának rögzítéséhez és lejátszásához. Az ingyenes Hi-Res Audio Recorder alkalmazással egyszerűen elvégezhető a zeneszámok szerkesztése.

Vypnuto
Kulová hlava snižuje rezonanci
A gömbfej csökkenti a rezonanciát

A PS-HX500 lemezjátszó présöntésű, alumíniumból készült forgó panellel rendelkezik, amelyet egy szalagos, két sebességes meghajtórendszer működtet. A kar végén található gömbfej csökkenti a rezonanciát. Ennek a technológiának köszönhetően élvezheted az összes lágy és meleg hatású zenei kifejezőelemet, amelyre a bakelitlemezek képesek-

Vypnuto
Poslech kdekoliv
Élvezd a bakelit valódi hangját bárhol

A felvett DSD-fájlokat egy kompatibilis Walkman készülékre továbbíthatod, hogy útközben is élvezhesd a zenét. Vidd magaddal az eredeti analóg hangzást bárhol, bármikor.

A professzionális DSD fájlformátumban a zeneszámok egyszerűen lejátszhatók, szerkeszthetők és másolhatók.

Vypnuto
Úprava, přehrávání DSD

Az ingyenes Hi-Res Audio Recorder Windows és Mac OS X operációs rendszerekhez készült.

Vypnuto
Hi-Res Audio Recorder
FŐBB JELLEMZŐK
  • Belső A / D átalakító és USB csatlakozó
  • Phono és line kimenetek támogatása
  • Két üzemi sebesség
  • Stabil, szalagos meghajtórendszer
 
 

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fizikai adatok

Szélesség
430 mm Kész!
Mélység
350 mm Kész!
Magasság
110 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Valaki, aki vett már ilyet írhatna ide...Ennyiért elég jó vételnek tűnik.

Kérdések és válaszok: Sony Hi-Res PS-HX500
Kiegészítők: Sony Hi-Res PS-HX500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res PS-HX500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res PS-HX500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res PS-HX500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res PS-HX500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ