AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony Hi-Res SRS-RA5000 - fekete

Termékkatalógus
Sony Hi-Res SRS-RA5000 - fekete
3,0 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív vezeték nélküli mélynyomó, 3,5mm jack, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Chromecast, NFC, hangsegéd, mikrofon, AAC és SBC kodekek támogatása, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
249 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JW910a05 Termékszám:  SRSRA5000.CEL Gyártó honlapja:
Sony Hi-Res SRS-RA5000 - fekete 249 890 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Sony Hi-Res SRS-RA5000 - fekete

Tetszeni fog

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 Bluetooth hangszóró hanggal tölti meg a szobát

Teremts kellemes hangulatot otthonodban, miközben kedvenc zenédet hallgatod a Sony Hi-Res SRS-RA5000 Bluetooth hangszóróval. A kompakt kialakításnak köszönhetően a hangszóró bárhol elhelyezhető, elegáns fekete formatervezése pedig ízlésesen egészít ki minden belső teret. Ahogy a neve is sugallja, a hangszóró Hi-Res Audio hangzást kínál, így a CD-k által nyújtott hangzást meghaladó, stúdióminőségű hangzásban lehet részed. A hangszóró előnyei közé tartozik a térhatású hanglejátszás és a sávjavító funkciók. A Sony Hi-Res SRS-RA5000 belsejében összesen 7 hangszóró található, amelyek minőségi hangkimenetet biztosítanak. A hangszóró Bluetooth és Wi-Fi vezeték nélküli technológiával rendelkezik, így gond nélkül streamelheted kedvenc zenéidet az okostelefonodról, vagy közvetlenül csatlakozhatsz a népszerű streamingszolgáltatásokhoz. Miután elhelyezted a hangszórót a megadott helyre, bekapcsolhatod az automatikus hangkalibrációt, ha lenyomva tartod a hangszóró testén található Immersive Audio Enhancement gombot. Egy másik jellemzője, hogy a hangszint egyenletes, így nem lesz az egyik dal túl halkan, a másik pedig túl hangosan szól.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóró legfontosabb jellemzői

A hangszóró Bluetooth és Wi-Fi vezeték nélküli technológiával rendelkezik, így a zenét telefonodon vagy kedvenc streamingszolgáltatásaidon keresztül is streamelheted

A Hi-Res Audio támogatás stúdióminőségű hanglejátszást tesz lehetővé

Egy speciális algoritmus lehetővé teszi a teljes térhatású hangok létrehozását

A Sony hangszóró képes a szobát betöltő környezeti hangzást létrehozni

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangalapú asszisztensekkel is vezérelhető

Minden részletes hangszóróbeállítás (pl. equalizerek) a Sony | Music Center alkalmazáson keresztül

A hangszóró automatikusan kalibrálódik, és a hangerőt is szabályozza - a hangerőt hallgatás közben állandó szinten tartja

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony hangszóró teljes körű hangzást biztosít

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóró kellemesen áradó hangzást képes létrehozni a helyiségben, így nagyszerű háttérzajt biztosít bármilyen tevékenységhez. A kávézókban a zene is hasonlóan működik - ez a nem feltűnő hangzás hozzájárul a nyugodt légkörhöz.

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóró jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

360 Reality Audio

A hangszóróval mindent átölelő, háromdimenziós hangzást élvezhetsz. De ha nincsenek olyan számaid, amelyek ezt támogatják, ne ess kétségbe. A Sony Hi-Res SRS-RA5000 a Sony Immersive Audio Enhancement algoritmusát használja, hogy minden sztereó zeneszámot teljes térhatásban játsszon le.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hét hangátalakító a tökéletes hangvisszaadásért

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 Bluetooth hangszóró három felfelé néző hangszóróval rendelkezik, amelyek gondoskodnak a függőleges hangterjedésről. Ezt a három átalakítót további három vízszintes hangterjedésű hangszóró és egy mélysugárzó egészíti ki a gazdag, sűrű és mély basszusokért.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A beállítások egyszerű módosítása a Sony | Music Center segítségével

Használd az ingyenes Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonodon a zenelejátszás vezeték nélküli vezérléséhez. Az olyan alapvető dolgokon kívül, mint a zeneszámok sorrendjének megváltoztatása vagy a lejátszási listák beállítása, az egyedi equalizerek előnyeit is kihasználhatod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Zenelejátszás több szobában

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 Bluetooth hangszóró hozzáadható egy hangszórócsoporthoz a Google Home vagy az Amazon Alexa alkalmazásban. Ezekkel az alkalmazásokkal különböző dalokat játszhat le több szobában, vagy ugyanazt a zenét az egész lakásban/házban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Vezéreld a Sony hangszórót a hangoddal

Ha ismered a Google Assistant vagy az Alexa szolgáltatást, jó híreink vannak a számodra. A Sony Hi-Res SRS-RA5000 mindkettőt támogatja, így hozzáadhatsz egy hangszórócsoporthoz, és elkezdheted a hangoddal vezérelni a hangszórót.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 automatikusan beállítja a hangerőt

Mindenki tudja, hogy egyes dalok tökéletesen szólnak, de vannak olyanok, amelyek szükségtelenül túl hangosan, vagy éppen ellenkezőleg, túl halkan. A Sony Hi-Res SRS-RA5000 automatikusan megoldja ezeket a problémákat a zeneszámok elemzésével, hogy a zene azonos hangerőn szólaljon meg.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csatlakoztasd a Sony hangszórót a TV-hez vezeték nélkül

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 a Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) technológia segítségével csatlakoztatható egy kompatibilis Sony BRAVIA TV készülékhez. Ez lehetővé teszi, hogy még dinamikusabb és teljesebb hangzást élvezhess kedvenc tartalmaid megtekintésekor. További előnye lesz az alacsony késleltetés, valamint a hang és videó pontos szinkronizálása.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 kompatibilis a nagy felbontású hanggal

A Sony Bluetooth hangszórójával a CD-knél magasabb szintű, stúdióminőségű hangzást élvezhetsz. A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóróból áradó zenét hallgatva úgy érezheted, mintha a művész ott lenne veled a szobában.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyszerű automatikus hangkalibrálás

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóró nagy előnye az automatikus kalibrálás lehetősége. Egyszerűen helyezd a hangszórót a kívánt helyre, és tartsd lenyomva a hangszóró testén lévő Immersive Audio Enhancement gombot a kalibrálás bekapcsolásához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hol helyezhetem el a Sony Hi-Res SRS-RA5000 Bluetooth hangszórót?

A Sony hangszórója kompakt mérettel büszkélkedhet, így minimális helyet foglal. Így tökéletesen elhelyezhető bárhol, ahol csak akarod. Az automatikus kalibrációnak és az automatikus hangerőszabályozásnak köszönhetően az elhelyezése után már semmi miatt nem kell aggódnod.

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóró támogatott technológiái

Bluetooth technológia

A Sony Hi-Res SRS-RA5000 hangszóróhoz Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz a telefonoddal vagy a tableteddel, hogy kedvenc zenéidet streameld.

Wi-Fi kapcsolat

A Sony Bluetooth hangszóró Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a népszerű streaming szolgáltatásokhoz való csatlakozást. A lejátszási lista rendkívül egyszerűen vezérelhető telefonról.

Spotify Connect és Chromecast built-in

A hangszóró közvetlenül tud zenét lejátszani a Spotifyon keresztül, vagy használhatod a Spotify Connect™ alkalmazást a telefonodon, és streamelhetsz zenét a Sony hangszórón keresztül.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, NFC Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, NFC Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Hangsegéd, Mikrofon Kész!
Streaming szolgáltatások
Spotify Kész!
Vezérlés
iOS, Android Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
23,5 cm Kész!
Mélység
22,5 cm Kész!
Magasság
32,9 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
4,9 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res SRS-RA5000 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res SRS-RA5000, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res SRS-RA5000, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res SRS-RA5000, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res SRS-RA5000, schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ