AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sony Hi-Res STR-DN1070 Fekete

Termékkatalógus
Sony Hi-Res STR-DN1070 Fekete
AV-rádióerősítő - 7 csatornás, 7x165W, DTS-HD, Dolby TrueHD, DSD, Bluetooth, NFC, WiFi, 3D, 4K, HDCP2.2, HDR, AM/FM tuner RDS-sel, 6+2 HDMI, USB, SongPal, Google Cast, Airplay, Bravia Sync
Kód:  JW908p4 Termékszám:  STRDN1070.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res STR-DN1070 Fekete

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res STR-DN1060

könyörtelen minőség

Többcsatornás AV vevőkészülék Sony STR-DN1070 gondoskodik a legfinomabb árnyalatok hang zenei stúdió minőségű. A hatalom 165 watt csatornánként rozezníte mindegyik hangfal. Ezen felül, akkor lehet csatlakozni akár egy pár mélynyomók ??lejátszandó basszus egyenletesen az egész szobát. Tökéletes képminőség, átvitelének lehetősége 4K, 3D támogatás és felskálázás 4K. A csúcs részletességgel fog támogatást HDR. Hála a beépítése a modern audio codec DSD lesz képes élvezni a nagyfelbontású hang.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res STR-DN1060

Részletes surround hangformátum

Vevő Sony STR-DN1070 kezeli fejlett surround hangformátum Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a nagy felbontású zene Blu-ray. Hála ezeknek a veszteségmentes audio formátumok történő hang- lesz képes élvezni a hang szinte, mint egy mozi.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Részletes surround hangformátum

Főbb jellemzők:

  • Zvýšení rozlišení až na 4K - vychutnat ve 4K si můžete rovněž zdroje standardního rozlišení.
  • A támogatást a HDR élvezheti a jobb kontraszt és a színek a kép.  
  • 7.2kanálový prostorový zvuk - díky němu snadno vyplníte každý prostor fascinující hudbou.
  • Zvuk s technologií DSD - špičkový bitový formát pro zvuk s vysokým rozlišením.
  • Pokročilá kalibrace reproduktorů DCAC - nastaví výstup automaticky pomocí dodávaného mikrofonu.
  • Kvalitní bezdrátové streamování - s LDAC si vychutnáte špičkovou kvalitu zvuku i při Bluetooth přenosu.
  • Wi-Fi a DLNA a technologií AirPlay - pro přenášení hudby a videa ve špičkové kvalitě.
  • Ovládání prostřednictvím smartphonu - stačí stáhnout aplikaci SongPal pro iOS nebo Android.

Smooth Streaming technológia Wi-Fi, a DLNA és Bluetooth

Ezzel vevő lehet áramlott vezeték nélküli Wi-Fi-vel, így nem kell semmilyen kábelt. Az otthoni szerver könnyedén zenét hallgatni a DLNA segítségével. Keresztül NFC párosítani a vevőt az okos telefon vagy tablet és a Bluetooth technológia segítségével vezeték nélkül hallgathatja a kedvenc zenéit.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res STR-DN1060

AirPlay technológia lehetővé teszi, hogy kapcsolja be az erősítőt keresztül patak vagy tükrözheti a zene és a filmek az iOS eszközön. Segítségével Miracastot egy nagyképernyős TV-videók játszott egy okostelefon vagy tablet, anélkül, hogy egy vezeték nélküli router.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res STR-DN1060

Hallgatva több szoba

Hallgatva több szoba töltse otthonában kedvenc zenéit. Ez a funkció kínálja a különböző módok - például a Party Mode, ahol akkor több hangszóró, hallgatni ugyanazt a zenét, vagy személyes mód, ahol több különböző hangszóró, hallgat a különböző zenét.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res STR-DN1060

Elég portok csatlakoztatni a perifériákat

A hátoldalon a vevő is található mindössze hat HDMI port, két HDMI kimenet, optikai és koaxiális digitális csatlakoztatást és rengeteg analóg csatlakozók. Zökkenőmentesen csatlakozni, így a multimédiás képességek, beleértve a játékkonzol vagy Blu-ray lejátszó.  

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res STR-DN1070

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Paraméterek

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
172 mm Kész!
Mélység
329 mm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
172 mm Kész!
Mélység
329 mm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res STR-DN1070 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res STR-DN1070 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res STR-DN1070 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res STR-DN1070 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res STR-DN1070 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ