30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék

Termékkatalógus
Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék
4,7 328 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 38 óra akkumulátor üzemidő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RO972j0b3 Termékszám:  WH1000XM4L.CE7 Gyártó honlapja:
Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék 106 190 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

108 020 Ft
Szett megvásárlása
111 710 Ft
Szett megvásárlása

Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék

Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Tetszeni fog

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató példátlan hallgatási minőséget biztosít a maximális kényelem fenntartása mellett

A Sony az új Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóval érkezik, amely nemcsak elegáns és letisztult formatervezéssel és a fülkagylókon található, könnyedén kezelhető érintőgombokkal rendelkezik, hanem számos modern és okos funkcióval is! A továbbfejlesztett QN1 chip lehetővé teszi, hogy a Sony WH-1000XM4 még jobban együttműködjön a környezeti zajcsökkentő (ANC) technológiával, és lehetőséget biztosít annak testreszabására (egy alkalmazáson keresztül). A Sony vezeték nélküli fejhallgatója Bluetooth 5.0-n, vagy egyetlen érintéssel az NFC-n keresztül csatlakoztatható azokoseszközökhöz. A telefonhívások problémamentesen és kiváló minőségben kezelhetők a számos beépített mikrofonnak, valamint a HD Voice és Echo Cancellation technológiáknak köszönhetően. A Sony WH-1000XM4 fejhallgató a hangalapú asszisztensekkel is jól működik, így a mobiltelefonodat a hangoddal vezérelheted anélkül, hogy a zsebedben keresgélnél vagy a táskádból elő kellene venned. A Sony vezeték nélküli fejhallgató beépített akkumulátora töltésenként 38 óra üzemidőt biztosít (30 óra bekapcsolt ANC-vel). A Sony WH-1000XM4 fejhallgató viselése közben a maximális kényelmet az állíthatófejhíd és a kényelmes fülkagylók biztosítják.

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

A fejhallgató elegáns kék színkivitelben kapható

A Sony WH-1000XM4 aktív zajszűrő (ANC) technológiával rendelkezik

A fejhallgatót Bluetooth 5.0 vagy NFC segítségével csatlakoztathatod a készülékeidhez

A 40 mm-es meghajtók és a Hi-Res audio nagyszerű hangteljesítményt biztosítanak

A vezeték nélküli fejhallgató az állítható fejhídnak és a puha fülkagylónak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít

Élvezd a kényelmes hands-free telefonálást a több beépített mikrofonnak és a HD Voice, valamint az Echo Cancellation funkciónak köszönhetően

A Sony WH-1000XM4 kialakításának köszönhetően könnyedén összecsukható

A beépített akkumulátor akár 38 órányi hallgatási időt biztosít ANC nélkül, amely az aktív zajszűrő technológia használatakor 30 órára csökken

A gyorstöltéssel a Sony WH-1000XM4 fejhallgató 10 perc töltés után 5 órányi zenehallgatásra elegendő energiát kap

A csomag tartalmaz egy fejhallgatót, töltőkábelt, audiokábelt és adaptert a repülés közbeni csatlakoztathatóság érdekében

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató előnyei

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy egész nap kitartson

A Sony vezeték nélküli fejhallgatóban egy nagyméretű akkumulátort találsz, amely a Sony WH-1000XM4 fejhallgatónak akár 30 óra hallgatási időt biztosít egyetlen feltöltéssel az aktív környezeti zajszűrő technológia használata mellett. Ha kikapcsolod ezt a funkciót, az akkumulátor élettartama 38 órára nő.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató egyszerű beállítása

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóval intelligens zenehallgatást élvezhetsz az adaptív hangbeállításokkal.

Ne félj használni a hangodat

Maradj naprakész, és vezéreld okostelefonodat a Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval például a hangalapú asszisztensek segítségével!

Sony WH-1000XM4 fejhallgató


Az innovatív QN1 chip még erősebb ANC-t biztosít

A Sony még egy lépéssel tovább ment az ANC technológia innovációjában, és egy vadonatúj QN1 chipet épített be a Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatójába, amely egy speciális algoritmussal rendelkezik a környezeti zajszűrési technológia javítására. A Sony Headphone Connect alkalmazásban a környezeti zajszűrést saját igényeid szerint állíthatod be. A Sony WH-1000XM4 érzékeli, hogy éppen hol tartózkodsz, és ha szeretnéd, beállíthatod az ANC funkciót, hogy kiküszöbölhesd a környezetedben lévő zajokat.

SENSE ENGINE az adaptív hangbeállítási funkcióhoz

A praktikus Sony | Headphones Connect alkalmazás adaptív hangbeállításokat kínál. Ez a funkció automatikusan érzékeli az aktuális tevékenységedet, és a környezeti hangot a saját igényeidhez igazítja. Ezen profilok beállításait a saját preferenciáid szerint szabhatod testre. A Sony WH-1000XM4 fejhallgató felbecsülhetetlen társad lesz, bárhová is mész!


Utazás

Ne hagyd, hogy bármi is elterelje a figyelmedet, és élvezd a zenét a legteljesebb mértékben utazás közben a Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóval!

Séta

Sétálj magabiztosan a kedvenceddel a füledben, de mindemellett környezetedben zajló eseményeket is érzékelheted. A Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval tehát semmi sem fog meglepni!

Várakozás

Ne maradj le egyetlen fontos értesítésről sem, és zárd ki a környezeti zajokat! A Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval nem maradsz le semmiről!



A Sony WH-1000XM4 fejhallgató valós időben képes helyreállítani a tömörített fájlokat

A Sony WH-1000XM4 segítségével prémium minőségben élvezheted zenéidet, mivel képes a tömörített fájlok valós idejű visszaállítására. A Sony vezeték nélküli fejhallgatója az Edge-AI technológiával működik, amely a DSEE Extreme technológiát segíti a digitális fájlok felbontásának növelésében. Ez lehetővé teszi a tömörítés során elveszett széles spektrumú hangzás visszaállítását.

Vidd magaddal a Sony WH-1000XM4 fejhallgatót bárhová

A Sony vezeték nélküli fejhallgató praktikus, összecsukható kialakítással rendelkezik, tehát könnyedén összehajthatod és magaddal viheted, bárhová is mész! Összehajtva a Sony WH-1000XM4 fejhallgató természetesen kevesebb helyet foglal.

Élvezd nemcsak a nagyszerű hangzást, hanem az első osztályú kényelmet is!

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató belsejében 40 mm-es hangszórók találhatók, amelyek csúcsminőségű hangélményt nyújtanak, hála a Hi-Res audio támogatásnak. A Sony vezeték nélküli fejhallgatója a 360 Reality audio funkcióval is kompatibilisek.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató emlékszik kedvenc helyeidre

Használat közben a Sony fejhallgató megtanulja felismerni az általad gyakran látogatott helyeket, és automatikusan a környezethez, illetve a helyzethez igazítja a hangbeállításokat.

A Sony fejhallgató tudja, mit csinálsz, és alkalmazkodik a helyzethez

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóban egy közelségérzékelő és két gyorsulásérzékelő található, így meg tudja állapítani, hogy a füleden van-e. A készülék a lejátszást úgy állítja be, hogy maximalizálja az akkumulátor élettartamát.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató intuitív vezérléssel és számos funkcióval büszkélkedhet

A Sony fejhallgatót könnyedén vezérelhetjed a fülkagylókon található néhány gombbal, vagy egyszerűen csak közvetlenül a fülhallgatót megérintve. A készülék repertoárjában számos olyan funkció található, amelyek még élvezetesebbé teszi a használatot, és maximális kényelmet biztosít. Például aktiválhatod a Környezeti üzemmódot, amely kiemeli a környezeti hangokat, hogy egy forgalmas utcán való átkeléskor tisztában legyél a sarkon beforduló autókkal. Ha beszélgetni szeretnél valakivel, és nem szeretnéd kivenni a Sony WH-1000XM4-et a füledből, csak érintsd meg a fejhallgatót, ésaktiváld a Speak to chat vagy Quick Attention funkciót! Ez lehetővé teszi, hogy a fejhallgató elnémítsa a zenét, amelynek köszönhetően tisztán hallhatod a beszélgetőpartneredet.

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató Multipoint csatlakozást és több beépített mikrofont kínál

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató HD Voice és Echo Cancellation technológiával büszkélkedhet, hogy a lehető legjobb minőségben használhasd a hands-free telefonálási lehetőséget. Ezek a funkciók, valamint a több beépített mikrofon biztosítja a hang tökéletes tisztaságú átvitelét. A Sony fülre helyezhető fejhallgatót Multipoint Connection technológiával is felvértezték, ennek hála egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathatod, amelyek között akár válthatsz is. Így például a Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval az okostelefonról történő zenehallgatásról a laptopra isátválthatsz, hogy gyorsan dolgozzon. megbeszélésen.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató praktikus és stílusos hordtáskával rendelkezik

Ha útra kelsz, de nem tervezed, hogy a Sony fejhallgatót útközben használod, könnyen tárolhatod a karcsú és tartós utazótáskában, amely biztosítja, hogy a Sony WH-1000XM4 biztonságosan eljusson veled az úti célodhoz.

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató csomag tartalma

– Sony WH-1000XM4 fejhallgató
– Töltőkábel
– Audiokábel
– Tok
– Adapter a repülés közbeni csatlakozáshoz
– Egy utalvány a 360 Reality Audio ingyenes kipróbálására a két partner zenei szolgáltatás (nugs.net vagy amazon music) egyikétől

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
4 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
38 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Tömeg

Tömeg
254 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza.hu! Erről a felbontott termékről szeretnék pontosabb információkat kapni: mennyire volt használva? Másik vásárló küldte vissza? Köszönettel, Horváth András

Kiegészítők: Sony Hi-Res WH-1000XM4, kék
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ