Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony Hi-Res WI-H700 piros

Termékkatalógus
Sony Hi-Res WI-H700 piros
4,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, NFC, frekvenciatartomány: 5 Hz - 40000 Hz, 103 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 9 mm-es átalakító, levehető, 1 m hosszú kábel, akár 8 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  RO980e5 Termékszám:  WIH700R.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res WI-H700 piros



Utazz zenével

A piros színű Sony Hi-Res WI-H700 vezeték nélküli fejhallgató prémium minőségű hangzást biztosít kedvenc zenéidhez. A nagy érzékenységű és széles frekvenciatartományú 9 milliméteres hangszórók erőteljes basszussal és kiegyensúlyozott magas hangokkal büszkélkedhetnek. A fejhallgató akkumulátora legfeljebb nyolc órás üzemidőt nyújt, így ideális választás munkába vagy iskolába.A Hi-Res WI-H700 fejhallgatót Bluetooth vagy NFC kapcsolat segítségével csatlakoztathatod a különféle eszközökhöz. 4 típusú füldugóval érkezik, így mindenki számára kényelmes viseletet kínál.


Sony Hi-Res WI-H700 piros vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal

A Sony Hi-Res WI-H700 piros fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Széles frekvenciatartomány 5 Hz - 40 kHz
  • A rezgő fejpánt figyelmeztet a bejövő hívásokra
  • Bluetooth/NFC párosítás
  • Remek hangzás még tömörített fájlok esetén is
  • Kényelmes kialakítás a hosszú távú viseletért
  • Az akkumulátor üzemideje 8 óra
  • Fejlett hangbeállítások a mobilalkalmazáson keresztül

Fejlett hangbeállítás a Sony Headphones Connect app segítségével

A Sony WI-H700 fejhallgató rezgő fejpánttal figyelmeztet a bejövő hívásokra. A kábelek mágnessel rendelkeznek, így szorosan összefonódnak, nem tudnak összegabalyodni. Csatlakoztathatod a fejhallgatót a különleges Sony Headphones Connect mobilalkalmazáshoz (ingyenesen letölthető a Google Play vagy az iTunes platformokról), így a hangzást az egyéni igényeidhez mérten szabályozhatod.


Tömörített zeneszámok kiváló minőségben

A fejhallgatót a magas frekvenciának köszönhetően nagy felbontású hangzás jellemzi, így a zeneszámokat a legkifinomultabb részletességben élvezheted. Az LDAC technológia háromszor gyorsabb vezeték nélküli adatátvitelt garantál a hagyományos Bluetooth-hoz képest - az adatátvitel sebessége 990 kb/s. Még a tömörített fájlok esetében sem szükséges amiatt aggódnod, hogy a fejhallgató által kínált lehetőségek kiaknázatlanul maradnak. A DSEE-HX technológia ugyanis visszaállítja az eredeti hangzás minőségét.

Sony Hi-Res WI-H700 piros vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal


Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res WI-H700 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res WI-H700 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res WI-H700 červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WI-H700 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WI-H700 Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ