Akvizice ApF HU Shop roku

Sony HT-A7000

Termékkatalógus
Sony HT-A7000
4,5 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
SoundBar - 7.1.2, 500 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Technológia
Bemenetek
477 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GS474d8d Termékszám:  HTA7000.CEL Gyártó honlapja:
Sony HT-A7000 477 290 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Sony HT-A7000

Ajánlott ehhez a modellhez

Élvezd a kiváló minőségű térhatású hangzást a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral

Szereld fel nappalidat egy kiváló minőségű soundbarral, és élvezd a térhatású hangzást, mintha moziban lennél! A Sony HT-A7000 7.1.2 összesen 500 W teljesítménnyel rendelkezik. A soundbar belsejében 7 hangszóró és egy kettős mélynyomó található. Mindez egy sor fejlett technológiával együtt biztosítja a valósághű térhatású hangzást. Csak dőlj hátra, és élvezd a hangzást - a két felfelé néző hangszóró a hátad mögül is ad hangot. A mélynyomó gondoskodik a mély basszusról. Csatlakozz a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarhoz Bluetooth-on keresztül kedvenc zenéid korlátlan streameléséhez.Ugyanilyen egyszerűen csatlakoztathatod a soundbart Wi-Fi-n keresztül a hálózaton lévő más eszközökhöz, és azokról zenét játszhatsz le.

Jó hangminőség még felülről is

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar virtuális térhatású hangtechnológiát használ. Ez lehetővé teszi, hogy a soundbar függőleges térben is hangpozíciót hozzon létre. Így további mennyezeti hangszórók nélkül élvezheted a 3D hangzást. A Dolby Atmos és DTS:X technológia, valamint a Vertical Surround Engine technológia valósághűbb és többdimenziós hangzást kölcsönöz más formátumoknak is.

A Sony HT-A7000 7.1.2 sounbar nagyszerű térhangzást biztosít

A Sony HT-A7000 7.1.2 egyedülálló hangmező-technológiája csak az elülső hangszórókat használja a virtuális térhangzás létrehozásához, így a hang mindkét oldalról elér hozzád.

Sony HT-A7000 soundbar


A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar speciálisan kialakított hangszórókkal rendelkezik

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar felfelé néző hangszórókat, mélynyomót és egy előlapi hangszórót kínál. Ezek mindegyike az X-Balanced Speaker Unit egységgel van felszerelve. Minden hangszóró speciális téglalap alakkal bír, amely maximalizálja a membrán felületét, és erősebb basszust biztosít. Ez a műszaki megoldás csökkenti a gerjesztő elhajlását a hangnyomás fenntartása mellett. Így a hangok sokkal kevesebb torzítással őrzik meg tisztaságukat.

A tömörített fájlok valós időben helyreállításra kerülnek

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar teljes mértékben kihasználja az Edge-AI mesterséges intelligenciát, amelynek köszönhetően a DSEE Extreme technológia valós időben növeli a tömörített digitális zenei fájlok felbontását. A soundbar segítségével széles spektrumú hangzást érhetsz el. A zenehallgatás élménye ezáltal teljes és sokkal gazdagabb lesz.

A Sony HT-A7000 7.1.2 kiemelkedik a hangmező optimalizálásában

A soundbar beépített mikrofonokkal van felszerelve, amelyek segítségével könnyen elhelyezhetsz további opcionális hangszórókat a szobában. A Sony HT-A7000 7.1.2 pontosan méri az egyes hangszórók helyzetét függőlegesen és vízszintesen, és a hangzást a szoba pontos helyzetéhez igazítja. A még gazdagabb hangzás érdekében a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarhoz opcionális hangszórók vagy mélynyomók is csatlakoztathatók a Sony széles kínálatából. A hangmező optimalizálásával kombinálva a filmek és tévéműsorok hallgatása és nézése lélegzetelállító élményt nyújt.

A soundbar hangja illeszkedik a tévé akciójához

A Sony HT-A7000 7.1.2 az Acoustic Center Sync technológiát használja, hogy a beszédet onnan halld, ahol a szereplő áll a jelenetben. A képernyőn zajló akciók és a hangok összehangolása fokozza a változatos tartalmak megtekintésének élményét.

A Sony HT-A7000 7.1.2 nagyszerűen kijön a Sony BRAVIA tévékkel

A Sony BRAVIA tévék beépített, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, amely a csatlakoztatás után egy soundbar beállítására szolgáló menüt is megjelenít. Minden üzemmód, hangmező és a hangerő beállítása gyerekjáték lesz.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar pozíciójának egyszerű beállítása

A soundbar könnyen és diszkréten elhelyezhető a TV alatt, így a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar kialakítása egységes lesz a televízióval.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar minden irányban lekerekített kialakítással rendelkezik

A soundbar úgy lett megtervezve, hogy bármilyen nappali berendezéséhez illeszkedjen, ugyanakkor harmonizáljon a többi választható Sony hangszóróval és mélynyomóval. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar lekerekítése olyan blokkot hoz létre, amely minden irányba terjeszti a hangot.

Élvezd a zenehallgatást az egész családdal

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral mindannyian gyorsan és egyszerűen hozzáférhettek a különböző szolgáltatásokhoz. Egyszerűen játszd le kedvenc dalaidat, és oszd meg azokat szeretteiddel. Használhatod a Spotify alkalmazást, albumokat és lejátszási listákat streamelhetsz a Chromecast vagy Apple AirPlay 2 segítségével.

A vezeték nélküli csatlakoztathatóság növeli a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar használatának kényelmét

Zenék, podcastok stb. zökkenőmentes streamingjéhez a Sony soundbar Bluetooth technológiát használ. A streameléshez használhatod okostelefonodat, tabletedet vagy laptopodat. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral a zenék Wi-Fi-n keresztül is lejátszhatók. Ez megkönnyíti a csatlakozást az otthoni hálózathoz csatlakoztatott eszközökhöz.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar hanggal vezérelhető

A soundbar kompatibilis a Google Assistant, a Chromecast built-in és az Amazon Alexa segítségével működő eszközökkel. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbart a Google Home alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáadhatod hangszórócsoportodhoz, és a hangvezérléssel egyszerűen beállíthatod a hangerőt és más funkciókat. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar másik előnye, hogy nagyon egyszerű és gyors a beállítása. A soundbart gyakorlatilag a dobozból kivéve azonnal elkezdheted használni. A TV-hez HDMI eARC-on keresztül csatlakoztathatod. A Sony HT-A7000 7.1.2 USB, optikai és analóg bemenetet,kimenetet és HDMI bemenetet is tartalmaz. (eARC). Ha kompatibilis BRAVIA TV-vel rendelkezel, használd az S-CENTER OUT funkciót. Élvezd a nagyszerű térhatású hangzás élményét a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral.

Felfelé néző hangszóró

A Sony soundbar hangja felfelé is irányul, ahol a mennyezetről visszaverődik. A Vertical Surround Engine technológiával kombinálva térhatású hangzást élvezhetsz.

Magassugárzók

Azáltal, hogy a hang visszaverődik a falakról és a mennyezetről, a térhatású hangzás igazán jellegzetes lesz. A kiváló minőségű magas hangszórókkal és az S-Force PRO Front Surround technológiával a hangzás magas szintű lesz.

Beépített kettős mélynyomó

A magas hangnyomás tiszta és mély basszust biztosít. Ezt a membrán különleges formájával és tágulásával érték el.

Öt elülső hangszóró

A speciálisan tervezett hangszórók minőségi hangzást produkálnak minimális torzítással.

A Sony HT-A7000 soundbar intelligens algoritmusokat használ

Intelligens algoritmusok segítségével a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar felülről érkező hangot biztosít a dalokhoz vagy a filmekhez. Ez növeli a hallgatási élményt. Az Immersive AE funkciót egyszerűen távolról, a távirányítóval lehet aktiválni.


Hallgasd a Spotify-t a Sony HT-A7000 7.1.2-vel

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral a Spotify Connect alkalmazásnak köszönhetően könnyedén lejátszhatod kedvenc dalaidat és lejátszási listáidat.

Chromecast built-in

Zene, podcast vagy rádió lejátszása okostelefonról, tabletről vagy laptopról. Csak koppints rá, és máris megszólal a hang a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarból.

A Soundbar támogatja az Apple AirPlay 2-t

Egyetlen érintéssel streamelhetsz zenét és egyéb tartalmakat Apple-eszközeidről a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarra.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
7.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
7.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
500 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
130 cm Kész!
Mélység
14,2 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
8,7 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
2 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

További változatok Sony HT-A7000 termékhez:

477 290 Ft - 1 045 990 Ft

Sony HT-A7000

SoundBar - 7.1.2, 500 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Kosárba
477 290 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó

Szett - egy soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW5 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 300 W
Kosárba
1 045 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW3 mélynyomó

Szett - soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW3 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 200 W
Kosárba
979 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók

Szett - egy soundbarból és hátsó hangszórókból áll, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth
Kosárba
784 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS3S hátsó hangszórók + SA-SW3 mélysugárzó

Szett - Sony HT-A7000 hangprojektor, SA-RS3S hátsó hangszórók és SA-SW3 mélysugárzó
Kosárba
915 190 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-A7000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-A7000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-A7000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-A7000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-A7000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ