A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony HT-A7000 + SA-SW3 mélysugárzó

Termékkatalógus
Sony HT-A7000 + SA-SW3 mélysugárzó
4,5 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szett - Sony HT-A7000 hangprojektor és SA-SW3 mélysugárzó
Technológia
Bemenetek
719 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GS589a06 Termékszám:  BUNDLE Gyártó honlapja:
Sony HT-A7000 + SA-SW3 mélysugárzó 719 790 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Sony HT-A7000 + SA-SW3 mélysugárzó

 Élvezd a minőségi térhatású hangzást

A Sony HT-A7000 soundbar és SA-SW3 mélysugárzó szettel teljesen új szintre emelheted házimozid hangzását. A HT-A7000 soundbar rendkívül valósághű térhatású hangzással vesz körül. 7.1.2 csatornával és több beépített hangszóróval rendelkezik, kettős mélysugárzóval, amelyek hangjukkal az egész szobát elárasztják. Emellett támogatja a Dolby Atmos és a DTS:X technológiát, valamint a Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround technológiákat, amelyek maximalizálják a surround hangzás. A HT-A7000 hangmező-optimalizálás és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság révén a soundbar ideális elhelyezése gyerekjáték. A 360 Reality Audio, valamint az Edge-AI és a DSEE Extreme technológiáknak köszönhetően biztosan tetszeni fog, hogy a legtöbbet hozza ki a hangfájlokból. A Sony HT-A7000 támogatja a Spotify Connectet, a Chromecastot, az Apple AirPlay2-t, valamint a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens asszisztenseket.

A Sony HT-A7000 + SA-SW3 mélysugárzó szett legfontosabb jellemzői

  • A Sony HT-A7000 soundbar rendkívül valósághű térhatású hangzással vesz körül 
  • 7.1.2 csatornákkal és több beépített hangszóróval, kettős mélysugárzóval rendelkezik
  • A HT-A7000 hangmező-optimalizálása és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság révén a hangsáv ideális elhelyezése gyerekjáték lesz
  • Támogatja a Dolby Atmos és a DTS:X technológiát, valamint a Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround technológiákat a térhatású hangzás maximalizálása érdekében.
  • A 360 Reality Audio, valamint az Edge-AI és a DSEE Extreme technológiáknak köszönhetően a lehető legtöbbet hozhatod ki a hangfájlokból.
  • A Sony HT-A7000 támogatja a Spotify Connectet, a Chromecastot, az Apple AirPlay2-t, valamint a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens asszisztenseket is.
  • Az akár 200 W teljesítményű SA-SW3 vezeték nélküli mélysugárzó erőteljes basszust biztosít

Sony HT-A7000 soundbar

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

Minőségi hang még felülről is

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar virtuális térhatású hangtechnológiát használ. Ennek köszönhetően a soundbar függőleges helyzetben is el tudod helyezni, így további mennyezetre szerelt hangszórók nélkül élvezheted a 3D hangzást. A Dolby Atmos és a DTS:X technológia, valamint a Vertical Surround Engine technológia valósághűbb és többdimenziós hangzást kölcsönöz más formátumoknak.

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar nagyszerű térhatású hangzást biztosít

Az egyedülálló hangmező-technológia a Sony HT-A7000 7.1.2 hangsávjának csak az elülső hangszóróit használja, hogy virtuális térhatású hangzást hozzon létre, mindkét oldalról eléd tárva a hangot.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar komponensek

  • Felfelé néző hangszóró - a Sony soundbar hangja szintén felfelé irányul, ahol visszaverődik a mennyezetről. A Vertical Surround Engine technológiával kombinálva térhatású hangzást élvezhetsz.
  • Magas hangszórók - a hangnak a falakról és a mennyezetről való visszaverődésével a térhatású hangzás igazán jellegzetes lesz. A kiváló minőségű magas hangszórókkal és az S-Force PRO Front Surround technológiával a hangzás nagyszerű szinten lesz.
  • Beépített kettős mélynyomó - a magas hangnyomás tiszta, mély basszust biztosít. Ezt a membrán speciális alakja és meghosszabbítása révén érték el. 
  • Öt elülső hangszóró - A speciálisan tervezett hangszórók minőségi hangzást produkálnak minimális torzítással.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar minden irányban lekerekített kialakítású

A soundbar úgy lett megtervezve, hogy bármilyen nappali berendezéséhez illeszkedjen, miközben illeszkedik a többi választható Sony hangszóróhoz és mélynyomóhoz is. A Sony HT-A7000 7.1.2 hangsáv lekerekített kialakítása olyan effektust hoz létre, melynek köszönhetően a hang minden irányba terjed.

A vezeték nélküli csatlakoztathatóság növeli a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar használatának kényelmét

Zenék, podcastok stb. zökkenőmentes streamingjéhez a Sony soundbar Bluetooth technológiát használ. A streameléshez használhatod okostelefonodat, táblagépedet vagy akár laptopodat is. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral a zenék WiFi-n keresztül is lejátszhatók. Ez megkönnyíti a csatlakozást az otthoni hálózathoz csatlakoztatott eszközökhöz.

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral a Spotify Connect alkalmazásnak köszönhetően könnyedén lejátszhatod kedvenc zeneszámaidat és lejátszási listáidat.

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

Beépített Chromecast

Zene, podcast vagy rádió lejátszása okostelefonról, táblagépről és laptopról. Csak érintsd meg, és a hang máris megszólal a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarból.

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

A Soundbar támogatja az Apple AirPlay 2-t

Egyetlen érintéssel streamelhetsz zenét és egyéb tartalmakat Apple-eszközeidről a Sony HT-A7000 7.1.2soundbarr.

A Sony HT-A7000 soundbar intelligens algoritmusokat használ

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar intelligens algoritmusok segítségével felülről érkező hangot ad a dalokhoz vagy filmnézéshez. Ez tovább fokozza a hallgatási élményt. Egyszerűen kapcsold be az Immersive AE funkciót távolról a távirányítóval.

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

Immersive AE kikapcsolva

SoundBar Sony HT-A7000 7.1.2

Az Immersive AE funkció engedélyezve

Sony SA-SW3 aktív mélynyomó

Élvezd a mély és intenzív basszust a Sony SA-SW3 mélysugárzóval

A Sony aktív mélynyomójának basszusteljesítménye 200 W. Ezt egy 160 mm-es, passzív sugárzóval ellátott meghajtó adja. Ennek eredményeképpen minden - bármit is hallgatsz vagy éppen nézel - erőteljes basszus-hatással erősödik. A Sony SA-SW3 mélynyomó valósághű hangzást és hiteles hangsávokat biztosít. 

A Sony SA-SW3 stílusos, minden irányba mutató blokkos kialakítással rendelkezik

A Sony házimozi rendszert, soundbar-t és opcionális hangszórókat készített a sokféle irányban elhelyezett blokk kialakításhoz. A Sony SA-SW3 mélysugárzó is ugyanebben a szellemben készült. Az elegáns fekete design okosan lekerekített élekkel ízlésesen kiegészíti a nappali bármelyik bútorát.

Sony SA-SW3 aktív mélysugárzó

Technológia a minőségi hangzásért

A Sony SA-SW3 mély basszusokkal fokozza az élményt. A mélysugárzó nagyszerű hangzást reprodukál az alacsony frekvenciákon, ami nagyrészt a prémium hangtechnológiának és a mágneses Sigma áramkörnek, valamint a különálló peremkivágásoknak köszönhető. 

Sony SA-SW3 aktív mélysugárzó

A Sony SA-SW3 speciális kivágásokkal rendelkezik

A mélysugárzó különálló rögzítési technológiát használ, a kerület körül kivágásokkal. Ez növeli a Sony SA-SW3 mélynyomó függőleges amplitúdójának szimmetriáját. A kivágások segítik a nyomásszabályozást a membránperemen belül és kívül.

Sony SA-SW3 aktív mélysugárzó

A Sony SA-SW3 minőségi basszust biztosít a mágneses áramkörnek köszönhetően

A Sony a Sigma szabadalmaztatott mágneses áramköri technológiáját használt az SA-SW3 mélysugárzó gyártása során. Ez mély és erőteljes basszust eredményez. A szabványos hajtogatott áramkör viszont lehetővé teszi, hogy a mágneses erő nagy része távozzon.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
7.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
Maximális teljesítmény
700 W Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
7.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
700 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
130 cm Kész!
Mélység
14,2 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
40,2 cm Kész!
Mélység
20,1 cm Kész!
Magasság
38,25 cm Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Rendszer típusa

Rendszer típusa
7.1 Kész!
Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
Mechanika nélküli Kész!
Tulajdonságok és funkciók
ARC, Távirányítás, Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
700 W Kész!

Kapcsolat

Technológia
Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, Chromecast Kész!
Bemenetek
HDMI Kész!
Kimenetek
USB, HDMI Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezeték nélküli Kész!
Mélynyomó
Vezeték nélküli Kész!

Mélynyomó mérete

Mélység
40,2 cm Kész!
Szélesség
20,1 cm Kész!
Magasság
38,25 cm Kész!

Bemenetek

HDMI
2 × Kész!
Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

További változatok Sony HT-A7000 termékhez:

521 990 Ft - 1 045 990 Ft

Sony HT-A7000

SoundBar - 7.1.2, 500 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Kosárba
521 990 Ft
Szállításra kész 4 db
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó

Szett - egy soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW5 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 300 W
Kosárba
1 045 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW3 mélynyomó

Szett - soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW3 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 200 W
Kosárba
979 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók

Szett - egy soundbarból és hátsó hangszórókból áll, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth
Kosárba
784 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS3S hátsó hangszórók + SA-SW3 mélysugárzó

Szett - Sony HT-A7000 hangprojektor, SA-RS3S hátsó hangszórók és SA-SW3 mélysugárzó
Kosárba
915 190 Ft
Szállításra kész 4 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-A7000 + SA-SW3 mélysugárzó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-A7000 + subwoofer SA-SW3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-A7000 + subwoofer SA-SW3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-A7000 + SA-SW3 Subwoofer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-A7000 + SA-SW3 Subwoofer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ