A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Sony HT-A9

Termékkatalógus
Sony HT-A9
5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
SoundBar - 4.0.4, 504 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Technológia
Bemenetek
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GS474d8c Termékszám:  HTA9.CEL Gyártó honlapja:
Sony HT-A9 722 490 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Sony HT-A9

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony HT-A9 4.0.4 és a 360 Spatial Sound technológiával tökéletesen elmerülhetsz az akcióban

Szereld fel nappalidat egy kiváló minőségű soundbarral, és élvezd a térhatású hangzást, mintha moziban lennél! A Sony HT-A9 4.0.4 összesen 504 W teljesítménnyel büszkélkedhet. Ez az audiorendszer számos fejlett technológiát használ, élén a 360 Spatial Sounddal, hogy valóban magával ragadó térhatású hangzást biztosítson. Az ultraszéles útvonalvezetés a nappali minden sarkát minőségi hangzással tölti meg. Minden hallgató vagy néző talál majd benne kedvére valót. A Sony HT-A9 4.0.4 audiorendszerhez Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz, és korlátozások nélkül streamelheted kedvenczenéidet. Ugyanilyen egyszerűen csatlakoztathatod a rendszert Wi-Fi-n keresztül a hálózaton lévő más eszközökhöz, és azokról zenét játszhatsz le.

Sony HT-A9 soundbar


A Sony HT-A9 4.0.4 rendszer egyes komponenseinek teljesen egyszerű elhelyezése

Minden egység két beépített mikrofonnal rendelkezik a relatív helyzetük és magasságuk fókuszálására. A rendszer mindent úgy állít be, hogy az egész helyiségben nagyszerű térhatású hangzást érjen el. Egyszerűen csatlakoztasd a Sony HT-A9 4.0.4 soundbar vezérlőt a tévéhez, és a négy hangszóró csatlakozik hozzá - teljesen vezeték nélkül. Így nem kell az egész nappaliban csúnya kábelezéssel bajlódnod.

Egyszerű hangmező optimalizálás

A Sony HT-A9 4.0.4 rendszer csatlakoztatásakor a tévéképernyő főmenüjében egyszerűen aktiválhatod a hangmező optimalizálást. A Sony HT-A9 4.0.4 házimozi képes magától meghatározni a hangszórók és a mennyezet közötti távolságot. Az így kapott hangzást ezután optimálisan a helyiséghez igazítja.

A tömörített fájlok valós időben helyreállításra kerülnek

A Sony HT-A9 4.0.4 házimozi rendszer teljes mértékben kihasználja az Edge-AI mesterséges intelligenciát, amely a DSEE Extreme technológiát használja a tömörített digitális zenefájlok felbontásának valós idejű javítására. Az audiorendszerrel széles spektrumú hangzást kapsz. A zenehallgatás élménye teljes és sokkal gazdagabb lesz.

Szerezd be az opcionális soundbart a Sony HT-A9 4.0.4 házimozihoz, és élvezd a mélyebb basszust

A még mélyebb basszusok érdekében a Sony HT-A9 4.0.4 házimozihoz opcionálisan választható mélynyomó is csatlakoztatható a Sony széles kínálatából. A hangmező optimalizálásával kombinálva a filmek és tévéműsorok hallgatása és nézése lélegzetelállító élményt nyújt.

A házimozi hangja illeszkedik a tévében látható cselekményhez

A Sony HT-A9 4.0.4 az Acoustic Center Sync technológiát használja, hogy a párbeszédet onnan halld, ahol a szereplő áll a jelenetben. A képernyőn zajló akciók és a hangok összehangolása fokozza a változatos tartalmak megtekintésének élményét.

A Sony HT-A9 4.0.4 remekül kijön a Sony BRAVIA tévékkel

A Sony BRAVIA tévék beépített, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, amely a csatlakoztatáskor egy menüt tartalmaz a házimozi beállításához. Minden üzemmód, hangmező és a hangerő beállítása gyerekjáték lesz.

A Sony HT-A9 4.0.4 hangrendszer minden irányban lekerekített kialakítással rendelkezik

A rendszert úgy tervezték, hogy bármilyen nappali dekorációba illeszkedjen, miközben illeszkedik a többi opcionális Sony hangszóróhoz és mélynyomóhoz. A Sony HT-A9 4.0.4 hangszórók kerek volta olyan blokkot hoz létre, amely minden irányba terjeszti a hangot. A lapos hátlapot úgy tervezték, hogy a hangszórót közvetlenül a falhoz illeszthesd.

Élvezd a zenehallgatást az egész családdal

A Sony HT-A9 4.0.4 hangrendszeren keresztül mindannyian gyorsan és egyszerűen hozzáférhettek a különböző szolgáltatásokhoz. Egyszerűen játszd le kedvenc dalaidat, és oszd meg azokat szeretteiddel! Használhatod a Spotify alkalmazást, albumokat és lejátszási listákat streamelhetsz a Chromecast vagy Apple AirPlay 2 segítségével.

A vezeték nélküli csatlakoztathatóság növeli a Sony HT-A9 4.0.4 audiorendszer használatának kényelmét

Zenék, podcastok stb. zökkenőmentes streamingjéhez a Sony audiorendszerének Bluetooth-technológiája előnyeit élvezheted. A streameléshez használhatod okostelefonodat, tabletedet vagy laptopodat. A zenék a Sony HT-A9 4.0.4 hangrendszerrel Wi-Fi-n keresztül is lejátszhatók. Ez megkönnyíti a csatlakozást az otthoni hálózathoz csatlakoztatott eszközökhöz.


Technológia a Sony HT-A9 4.0.4 belsejében

1 - Felfelé néző hangszórók (X-Balanced hangszóróegység)
2 - Lágy dómos magassugárzó
3 - Széles irányíthatóságú mélynyomó (X-Balanced Speaker egység)
4 - Kettős mikrofonok

Felfelé néző hangszórók

A felfelé néző X-Balanced hangszóróegység visszaveri a hangot a mennyezetről, így a Sony HT-A9 4.0.4 házimozi rendszer hangja túljut rajtad. Ily módon egy magával ragadó térhatású hangzás érhető el.

Az egység kiváló minőségű mélysugárzóval rendelkezik

Az új mélysugárzó széles irányíthatóságú üreghatást alkalmaz. Ezt az íves forma mélységének csökkentésével érték el.

X-Balanced Speaker egységek

A hangszórók speciális lekerekített téglalap alakúak, amely maximalizálja a membrán felületét és erősebb basszust biztosít. Ez a műszaki megoldás csökkenti a gerjesztő elhajlását a hangnyomás fenntartása mellett. Így a hangok sokkal kevesebb torzítással megőrzik tisztaságukat.

A Sony HT-A9 4.0.4 dóm magassugárzóval rendelkezik

A Sony HT-A9 4.0.4 rendszer magassugárzója 19 mm átmérőjű. A mélynyomóval együttműködve természetes hangzást biztosít a közép- és magas frekvenciákon.

A rendszer ferde hanglemezzel rendelkezik

A hangszóró oldalainak torzításának elkerülése érdekében egy ferde élekkel ellátott terelőlemezt terveztek.

HT-A9 hangrendszer


A Sony HT-A9 4.0.4 intelligens algoritmusokat használ

A Sony HT-A9 4.0.4 hangrendszer intelligens algoritmusok segítségével fekülről biztosít hangot zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez. Ez növeli a hallgatási élményt. Az Immersive AE funkciót egyszerűen távolról, a távirányítóval lehet aktiválni.

A Sony HT-A9 4.0.4 a család minden tagja élvezni fogja a játékot

A Sony házimozi rendszerével a nappali a család moziélményének központjává válik. A Sony HT-A9 4.0.4 széles hangterjedelemmel rendelkezik, és számos alkalmazási lehetőséget kínál. Filmeket nézhetsz, zenét hallgathatsz és még sok minden mást is.

A Sony HT-A9 4.0.4 audiorendszer hanggal vezérelhető

Az audiorendszer kompatibilis a Google Assistant, a Chromecast built-in és az Amazon Alexa segítségével működő eszközökkel. A Google Home alkalmazással a Sony HT-A9 4.0.4 házimozi egyszerűen hozzáadható a hangszórócsoporthoz, és a hangerő és más funkciók hangvezérléssel könnyen beállíthatók. A Sony HT-A9 4.0.4 rendszer másik előnye a rendkívül egyszerű és gyors beállítás. A házimozi rendszert gyakorlatilag a dobozból kivéve máris használhatod. A TV-hez HDMI eARC-on keresztül csatlakoztathatod. A Sony HT-A9 4.0.4 USB, optikai és analóg bemenet, kimenet és HDMI (eARC) bemenet istalálható. Ha kompatibilis BRAVIA tévével rendelkezel, használd az S-CENTER OUT funkciót. Élvezd a nagyszerű térhatású hangzás élményét a Sony HT-A9 4.0.4 hangrendszerrel!


Hallgasd a Spotify-t a Sony HT-A9 4.0.4-gyel

A Sony HT-A9 4.0.4 audiorendszerrel a Spotify Connect alkalmazásnak köszönhetően könnyedén lejátszhatod kedvenc dalaidat és lejátszási listáidat.

Chromecast built-in

Zene, podcast vagy rádió lejátszása okostelefonról, tabletről vagy laptopról. Csak koppints rá, és a hang máris megszólal a Sony HT-A9 4.0.4 audiorendszeréből.

A Soundbar támogatja az Apple AirPlay 2-t

Egyetlen érintéssel streamelhetsz zenét és egyéb tartalmakat Apple-eszközeidről a Sony HT-A9 4.0.4 hangrendszerre.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
4.0.4 Kész!
Csatlakozó típus
USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
4.0.4 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
504 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

További változatok Sony HT-A9 termékhez:

722 490 Ft - 979 790 Ft

Sony HT-A9

SoundBar - 4.0.4, 504 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Kosárba
722 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

Sony HT-A9 + subwoofer SA-SW5

Szett - egy soundbarból és subwooferből áll, Sony HT-A9 4.0.4, 504 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-SW5 aktív subwoofer, vezeték nélküli, 300 W teljesítmény
Kosárba
979 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A9 + SA-SW3 mélysugárzó

Szett - Sony HT-A9 hangprojektor és SA-SW3 mélysugárzó
Kosárba
915 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-A9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-A9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-A9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-A9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-A9.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ