A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sony HT-CT180

Termékkatalógus
Sony HT-CT180
3,7 3 értékelés
SoundBar - 2.1 csatornás, 100 W-os, Bluetooth, NFC, vezeték nélküli mélynyomó, távirányító, fekete
Kód:  GS471ct Termékszám:  HTCT180.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HT-CT180

A HT-CT180-nal az első sorban fogod magadat érezni. Élvezd a filmek és zenék tiszta, dinamikus hangjait a vezeték nélküli mélynyomóval és a 2.1 csatornás virtuális surround hangzással. A hangszóró összehangolódik a TV-vel, így a filmek és koncertek hangjai megtöltik az egész szobát. 

S-Master digitális erősítő : nagyon tiszta hang

Az S-Master digitális erősítővel a legjobb digitális audioélményben lehet részed. Az S-Master egy egyszerűsített, teljes jeles utat használ a digitális jel reprodukciójára, hogy a hagyományos erősítőkben szükséges számos analóg jelfázist kiküszöbölje. Az eredmény nem csak nagyobb teljesítmény, de lényegesen kisebb melegedés okozta torzulás.

Az egyedülálló Sony Clearaudio+ mód automatikusan igazítja a hangbeállításokat a gazdag zenei élmény érdekében. Magába foglalja a digitális jelfeldolgozásban szerzett tapasztalatokat, optimalizálja az audio formátumokat és folyamatosan tiszta és kiváló minőségű hangzást ér el, bármit is hallgass éppen.

 


Sima streamelés

Csak érintsd okostelefonod vagy NFC-s tableted a hangprojektorhoz, hogy a Bluetooth-kapcsolat létrejöjjön. Nem NFC-s a készüléked? Sebaj - csak párosítsd a hangrendszerrel manuálisan, Bluetooth-on, és mehet is a vezeték nélküli zenelejátszás. Vezéreld a lejátszási listáidat és a hangerőt is közvetlenül a készülékről.

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony HT-CT180
 

Adj rá basszust

A vezeték nélküli mélynyomó, amely 34,2 cm (13,5 ") x 17 cm (6,7"),  mély basszust és igazi moziélményt biztosít a szobádban. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően képes megállni a talpán és az oldalán is, hogy bárhol élvezhesd a filmek borzongató effektjeit és hangjait.

 

Karcsú kialakítás, amely illik minden szobába

Ez a vékony hangprojektor gazdag hangzást biztosít nagy képernyőkhöz, miközben csak 5,1 cm (2,0 inch) magas, így nem akadályozza a kilátást. Minimalista stílusa bármilyen helyiségbe illik - az asztalon, vagy akár a falon elhelyezve is.

 

 

Több bemenet az egyszerű csatlakozásért

A több csatlakozóval egyszerűen alakíthatsz ki otthoni szórakoztatóközpontot. Csatlakoztass egy TV-t, DVD-lejátszót vagy Blu-ray-t optikai kábellel, vagy csatlakoztasd a zenelejátszód analóg bemeneten keresztül, és élvezd a nagyszerű hangzást.

 

 

 

 

További információk:

Méret és tömeg:
A fő egység mérete: 90,1 x 5,2 x 8,4 cm
A fő egység tömege: 2 kg
A mélynyomó mérete: 17 x 34,2 x 32,5
A mélynyomó tömege: 5,5 kg

A csomag tartalma:
Optikai kábel (1,5 m)
Színes címkék a kartondobozon
Használati útmutató
Easy Setup Guide (tartozék)

Csatlakozók:
Analóg audio bemenet (TV CEC is) (1 mini jack), Bluetooth (4.0) / NFC

Audio:
Dolby Digital, Dolby Dual Mono

Fogyasztás:
17 W

Távirányító:
RMT-AH100U

 

 

 

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-CT180 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-CT180. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-CT180. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-CT180. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-CT180.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ