A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony HT-RT3

Termékkatalógus
Sony HT-RT3
4,6 32 értékelés
SoundBar - 5.1, 600 W összteljesítmény mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, NFC, ARC, távirányító
Kód:  GS473q Termékszám:  HTRT3.CEL Gyártó honlapja:

Sony HT-RT3

Olyan térhatású hangzásra vágysz, amelybe még a falak is beleremegnek? A HT-RT3 kompakt mérete ellenére is elhozza a házimozizás igazi élményét, hála a fenomenális, 600 wattos összeteljesítménynek. Merülj el minden filmben a valódi surround hangzást nyújtó 5.1 csatornákkal. A klasszikus 5.1 csatornás készülékekkel ellentétben, a HT-RT3 beállítása rendkívül egyszerű, hisz kevesebb tartozékkal és vezetékkel rendelkezik. Csatlakoztasd a készüléket a televízióhoz és a hangszórókhoz HDMI-n keresztül, és a házimozirendszer máris készen áll a használatra.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt rendszer az autentikus, nagy teljesítményű surround hangzásért (600 W)
  • Valódi 5.1 csatornás SoundBar háromcsatornás hangprojektorral, hátsó hangsugárzókkal és mélynyomóval
  • Az S-Master digitális erősítő minimalizálja a torzítást
  • Azonnali NFC kapcsolat Bluetooth streaming-hez
  • TV-hez való csatlakozás HDMI ARC-on vagy optikai bemeneten keresztül
  • Zenelejátszás USB-n vagy 3,5 mm-es bemeneten keresztül

Érezz át minden jelenetet

Szívszorító érzés, amikor kedvenc filmjeid aláfestő zenéit a gyenge hangzás miatt nem tudod teljes mértékben átélni. A hátsó hangsugárzók és a külső mélynyomó háromcsatornás hangprojektorral működnek, amelyek megoldják ezt a problémát és igazi mozihatású teljesítményt nyújtanak otthonodban. Az S-Master digitális erősítő gondoskodik a maximálisan tiszta hangzásért nagyobb hangerő esetén is.

Filmek és zene

A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően gond nélkül élvezheted a filmeket és a zenéket, akár egy pillanat alatt. A HDMI ARC lehetővé teszi, hogy egyetlen kábellel csatlakoztasd a TV-t a készülékhez, amely természetesen optikai bemenettel is rendelkezik. Analóg hangbemeneten keresztül csatlakoztathatod a klasszikus, a hordozható és az asztali lejátszókat. A Bluetooth segítségével vezeték nélküli csatlakozással élvezheted a telefonodon lévő zeneszámokat. Az NFC-n keresztül történő egyérintéses csatlakoztatás esetén pedig azonnal indulhat a zenehallgatás.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
5.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
600 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása
Vezetékes Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
90 cm Kész!
Mélység
5,2 cm Kész!
Magasság
7 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
19 cm Kész!
Mélység
31,5 cm Kész!
Magasság
39,2 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
9,9 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A hátsó hangfalak kábellel mennek hátra a tevetol egészen a kanapén mögé ? Mert az csúnya stb

Kérdések és válaszok: Sony HT-RT3
Kiegészítők: Sony HT-RT3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-RT3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-RT3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-RT3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-RT3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ