30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony HT-S20R

Termékkatalógus
Sony HT-S20R
4,9 16 értékelés
Házimozi rendszer 5.1 hangrendszer, 400 W teljesítmény, különálló mélysugárzó, Dolby Digital, Cinema / Music / Standard és Auto mód, S-Master erősítő, HDMI ARC támogatással, USB bemenet, Bluetooth, optikai digitális bemenet, analóg bemenet, fekete szín
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS401s6 Termékszám:  HTS20R.CEL Gyártó honlapja:
Sony HT-S20R 80 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony HT-S20R

Tetszeni fog

Élvezd a térhatású hangzást a Sony HT-S20R Home Cinema készülékkel

Hagyd, hogy belecsöppenhess a cselekmény kellős közepébe! A valódi 5.1 csatornás térhatású hangzásnak köszönhetően nemcsak nézni fogod a filmeket, hanem át is tudod majd élni azokat. Foglald el a legjobb ülőhelyet a lakásban! A soundbar, a mélynyomó és a hátsó hangszórók autentikus térhatású hangzást biztosítanak, a 400 W-os bemenet és a Dolby Digital® rendszer pedig kedvenc filmjeid cselekményének részesévé tesz.

A Sony HT-S20R Home Cinema előnyei

Térhatású hangzás

Öt hangszóró és egy mélynyomó gondoskodik a teljes frekvenciatartományban magával ragadó hangzásról.

Meggyőző teljesítmény

A 400 W-os teljes kimeneti teljesítmény segít életre kelteni bármilyen filmjelenetet.

Modern technológia

Élvezd a kiváló minőségű térhatású hangzás drámai élményét a Dolby® Digital technológiának köszönhetően különálló 5.1-es hangcsatornákon.

HDMI

A HDMI audio visszirányú csatornának (ARC) köszönhetően csak egy kábelre lesz szüksége a kompatibilis TV csatlakoztatásához, így nem kell a zavaró kábelekkel küzdened.

Optikai bemenet

A TV készüléked nem kompatibilis a HDMI ARC funkcióval? Akkor csatlakoztasd optikai bemenettel, és élvezd a filmek és egyéb tartalmak kiváló minőségű hangzását.

Analóg bemenet

Ha a TV-d nem támogatja a HDMI ARC funkciót vagy az optikai bemenetet, egyszerűen csatlakoztasd az analóg bemenet segítségével.

Válaszd ki az ideális beállításokat

Egy gomb a különböző hangtípusokhoz - válaszd ki a nézett vagy hallgatott tartalomnak leginkább megfelelőt. Válassz az Auto, Standard, Mozi, Zene, Éjszakai és Hang módok közül, és használd a mélynyomó hangerőszabályzóját, hogy tökéletesen a saját igényeidhez igazítsd az élményt.

Sony HT-S20R házimozi üzemmódok

Mozi üzemmód

A hangzás a mögötted lévő térbe is eljut, és belemerülhetsz az akcióba, így hallani és érzékelni fogod a körülötted zajló eseményeket.

Zene üzemmód

Hallgasd kedvenc zenédet minden részletével együtt, annak teljes élénkségében és gazdagságában.

USB-port és Bluetooth-csatlakozás

Csatlakoztasd USB-tárolóeszközöd a Sony HT-S20R 5.1 soundbarhoz, és játssz le bármit, amit csak akarsz. A Bluetooth technológiával zenét streamelhetsz okostelefonodról.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
5.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
400 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása
Vezetékes Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
76 cm Kész!
Mélység
8,6 cm Kész!
Magasság
5,2 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
19,2 cm Kész!
Mélység
34,2 cm Kész!
Magasság
38,7 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
8,9 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kb milyen hosszú a háttérsugárzók vezetéke HT-S20R esetén? Tisztelettel: Döme Sándor

Kérdések és válaszok: Sony HT-S20R
Kiegészítők: Sony HT-S20R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-S20R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-S20R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-S20R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-S20R.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ