Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sony HT-S400

Termékkatalógus
Sony HT-S400
4,2 8 értékelés
SoundBar - 2.1, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító
106 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS474a3k Termékszám:  HTS400.CEL Gyártó honlapja:

Akciós szettek

114 740 Ft
Szett megvásárlása

Sony HT-S400

Javítja a TV, tablet vagy okostelefon hangzását

A Sony HT-S400 soundbar prémium hangteljesítményt nyújt a 330 W-os teljesítmény és a S-Force Pro Front Surround virtuális térhatású hangtechnológiával ötvözött Dolby® Digital hangzás kombinációjával. Így amikor filmeket, tévéműsorokat nézel vagy zenét hallgatsz, mindig úgy érezheted, hogy a cselekmény kellős közepén vagy. A hangot vezeték nélkül továbbítja a mellékelt mélynyomóhoz, így nem kell aggódnod a felesleges és csúnya kábelezés miatt. A Sony HT-S400 soundbar egy ARC-támogatással ellátott HDMI-interfészen keresztül csatlakozik, ami még egyszerűbbé teszi atévéhez való csatlakoztatást. A hangrendszer kompakt méretekkel rendelkező, elegáns kialakításával tűnik ki. Maga a soundbar az asztalon fekve is hagyható, de gond nélkül felakasztható a falra is.

A Sony HT-S400 2.1 soundbar legfontosabb jellemzői

  • Teljes teljesítmény 330 W
  • A Sony HT-S400 2.1 csatornás hangrendszerrel rendelkezik
  • Vezeték nélküli mélynyomó nagyméretű, 160 mm-es hangszóróval rendelkezik a komolyabb basszusok létrehozása érdekében
  • Egyszerű csatlakozás HDMI ARC-n keresztül (audio return channel)
  • Élvezd a a tiszta dialógusokat és a minőségi hangzást a soundbarral az X-Balanced négyszögletes hangszóróknak köszönhetően
  • 3 hangmód (Hang mód, Éjszakai mód, Hangmező)
  • Az audiorendszer könnyen kezelhető a mellékelt távirányítóval
  • A soundbar beépített OLED kijelzővel rendelkezik, amelyen azonnal láthatod az aktuális beállításokat
  • A Sony HT-S400 2.1 Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül csatlakoztatható okostelefonhoz vagy tablethez

X-Balanced Speaker Unit Hangszórók

A Sony HT-S400 soundbar elülső hangszórói téglalap alakú X-Balanced Speaker Unit hangszóróegységgel rendelkeznek. Ez maximalizálja a membránfelületet és csökkenti a jelátalakító elhajlását a hangnyomás fenntartása mellett. Sokkal kevesebb torzítást és tisztább énekhangot kapunk. Az X-Balanced hangszóróegység különálló, kivágásokkal ellátott rögzítéssel is rendelkezik a függőleges amplitúdó-szimmetria javítása érdekében. A kivágások ténylegesen segítenek a membrán peremén belüli és kívüli nyomás szabályozásában.

A Sony HT-S400 2.1 soundbar fontosabb jellemzői

A Sony HT-S400 2.1 soundbarhoz egy kis távirányító tartozik, amellyel mindent beállíthatsz, amire szükséged van a kanapéd kényelméből. Természetesen van egy kompakt kialakítás, amely kényelmesen elfér a kezedben, és vannak dedikált gombok a hangerő beállításához és a hangmód beállításához. A megtekintett tartalomtól függően többféle üzemmód közül választhatsz.

  • Hang mód - tisztább párbeszédek
  • Éjszakai üzemmód - ideális a késő esti tévénézéshez
  • Hangmező - gazdagítja a hagyományos hangsávot, így teljes térhatású hangzásélményt nyújt

A Sony HT-S400 2.1 soundbar jól látható OLED kijelzővel rendelkezik

Gyorsan, egyetlen pillantással információt kaphatsz a kimeneti forrásról, a hangerőről vagy a hangbeállításokról (Hangmező, Hangmód és Éjszakai mód). Mivel a soundbar jól látható OLED kijelzővel rendelkezik.

Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat

Streameld kedvenc zenéidet okostelefonodról vagy tabletedről közvetlenül a soundbarra, és élvezd a nagyszerű hangzást. A gyors párosítást és a stabil átvitelt a Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja. Ha rendelkezel Sony BRAVIA TV-vel, értékelni fogod, hogy vezeték nélkül csatlakoztathatod a tévét a soundbarhoz. Például a Sony BRAVIA TV készülék bekapcsológombjának megnyomásával be- vagy kikapcsolhatod a tévét és a soundbar-t.

A Sony HT-S400 2.1 csatlakoztathatósága

A Sony soundbar HDMI ARC vagy optikai bemeneten keresztül is csatlakoztatható a tévéhez. Így számíthatsz arra, hogy a Sony HT-S400 2.1 a tévékészülékek széles választékával kompatibilis.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
2.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
Maximális teljesítmény
330 W Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
330 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
90 cm Kész!
Mélység
8,8 cm Kész!
Magasság
6,4 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
19,2 cm Kész!
Mélység
40 cm Kész!
Magasság
38,7 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
9,7 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-S400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-S400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-S400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-S400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-S400.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ