A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony HT-ST5000

Termékkatalógus
Sony HT-ST5000
5 2 értékelés
SoundBar - 7.1.2, 800 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, NFC, ARC, Dolby Atmos, Spotify
Kód:  GS401s5 Termékszám:  HTST5000.CEL Gyártó honlapja:

Sony HT-ST5000

7.1.2 csatornás S-Force PRO Front Surround technológia

A virtuális térhatású hangzás a digitális jelfeldolgozást illetve a S-Force PRO Front Surround és a Wave-Front technológiákat ötvözi. Ennek eredményeként a Sony HT-ST5000 soundbar tökéletesen imitálja a természetes háromdimenziós mezőt - mindezt pedig egyetlen hangszóróval és egy mélynyomóval teszi.


Sony HT-ST5000 soundbar Dolby Atmos támogatással

Ez a technológia igazi áttörés, a 360°-os térhatású hangzás kifogástalanul valósághű változata. A Sony HT-ST5000 soundbar-ból úgy érkezik a hang, hogy az valóban körülvesz téged.

Sony HT-ST5000
Koaxiális hangszórók

A Sony HT-ST5000 soundbar mélynyomója és magas frekvenciás hangszórója összedolgoznak a készülék belsejében. Ennek a kollaborációnak az eredménye pedig a tökéletesen precíz hangzás minden frekvencia esetében.


Sony HT-ST5000 soundbar csatlakozás

A Sony HT-ST5000 soundbar folyamatosan bővíthető - három darab HDCP 2.2-vel kompatibilis HDMI bemenet, egy darab HDMI ARC kimenet, optikai SPDIF interfész, analóg AUX csatlakozó és standard USB port állnak a rendelkezésedre. A lehetőségek száma végtelen. Minden bizonnyal nagyra értékeled a több helyiségben történő hallgatás támogatását - ez a Multiroom.


Sony HT-ST5000

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

NFC

Az NFC technológiával mindösszesen arra van szükséged, hogy hozzáérinted a Sony HT-ST5000 soundbar-t a telefonodhoz és az máris csatlakozik hozzá.

Sony HT-ST5000

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Streamelés Bluetooth-on keresztül

Neked is megvannak a kedvenc zeneszámaid a telefonodon? Ez esetben csatlakoztathatod a Sony HT-ST5000 soundbar-t a telefonodhoz Bluetooth-on keresztül és hallgathatod róla a zenéket.

Sony HT-ST5000

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony HT-ST5000 rendelkezik Wi-Fi vevőegységgel

Csatlakoztasd a Sony HT-ST5000 soundbar-t az otthoni Wi-Fi hálózatra és élvezd a zenék streamelését például a Spotify platformról.

 Sony HT-ST5000
S-Master HX digitális erősítő

A Sony HT-ST5000 soundbar erősítője csökkenti a torzítást és gondoskodik a precíz teljesítményről még az alacsony frekvenciatartományban is.

 Sony HT-ST5000
Digital Sound Enhancement Engine HX

A Sony HT-ST5000 soundbar algoritmusa elemzi a zeneszámot és helyettesíti az elveszett hangjegyeket, így a hangjelek visszanyerik prémium minőségüket.

 Sony HT-ST5000
Clear Audio+

Automatikusan szabályozza a hang beállításait aszerint, hogy éppen mit nézel vagy mit hallgatsz.



Sony HT-ST5000 vezeték nélküli audio streameléshez

A Sony LDAC technológiájával prémium minőségű vezeték nélküli audio-t élvezhetsz a Sony HT-ST5000 soundbar-on a Bluetooth segítségével. Az LDAC használata egy eddigihez nem hasonlítható, teljesen újfajta élményt biztosít, hiszen háromszor több adatot továbbít. Élvezd a könnyű hozzáférést a beépített Chromecast és Spotify Connect-nek köszönhető széleskörű zenei palettához.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
7.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
7.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, NFC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
800 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
118 cm Kész!
Mélység
14,5 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
24,8 cm Kész!
Mélység
42,6 cm Kész!
Magasság
40,3 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
22,3 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
3 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-ST5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-ST5000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-ST5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-ST5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-ST5000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ