Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony HT-ST9 Hi-Res

Termékkatalógus
Sony HT-ST9 Hi-Res
SoundBar - 7.1 csatornás hangprojektor, 800W, HighRes audio, S-Force PRO surround hangzás, Dolby True HD, vezeték nélküli subwoofer, 3x HDMI, Bluetooth, NFC, távirányító, fekete
Kód:  GS471st Termékszám:  HTST9.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HT-ST9 Hi-Res

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res HT-ST9
 


A hang kiváló Z

Top modell kompakt audio rendszer Sony tesznek annak a legjobb a hang, hogy a hangulat a nappaliban jól besűrűsödött. Mit mondana a átadása az egész csoport a nappaliban, vagy egy repülő golyót a fejed körül? Virtuális surround hangzás egyesíti a digitális jelfeldolgozó technológia és a Wave-front utánozni a természetes háromdimenziós hangzást - Mindez egyetlen projektor és audio mélynyomó. Lekötő surround hangzás keveredik a hangja egy nagy felbontású, így hallani részleteket stúdió minőségű. 


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res HT-ST9
 


A haladás jele

Annak bizonyítására, egy SoundBar és mélynyomó hangot, hogy töltse fel a szobát a mennyezet, egy kifinomult hangtechnika beépítésre, hogy elérjék a lehető legmagasabb hangminőséget. Fényes alumínium test rejt 7 hangszóró szénszálból és koaxiális hangszórók 3.

Fólianyomógombbal készült szénszálas reagál a közepes és magas frekvenciákat gyorsabban és kevesebb torzítást, ezáltal javítja hangvisszaadás a teljes frekvenciatartományban. A tiszta és természetes szaporodás magas frekvenciájú hangok a zene és a párbeszédek vigyázni beépített szuper magassugárzó. Mágneses Fluid technológiával helyettesíti a hagyományos lengéscsillapítók és a hangfalak jobb jelátvitelt kisebb torzítás a magas minőségű hang egy kis hangszóró.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res HT-ST9
 


csak digitálisan

Nagy felbontású audio játszik digitális Dolby True HD és DTS-HD. DSEE HX növeli a felbontást alacsonyabb minőségű codec, ezáltal olyan gazdag hangzást, amely megközelíti a hangminőség nagy felbontású. Zapomeňte na předčasné ovlivnění analogovými komponenty. Erősítő S-Master digitális HX technológiája jelentősen csökkentve ezzel a zajszintet és maximalizálja a hangzás tisztasága. Akár nézni a kedvenc film, játék a játék legújabb vagy hallgat klasszikus zenei album, Sound Projector HT-ST9 hang csíp, és hogy te egyedülálló szolgáltatásai tökéletes kikapcsolódást, ami felemészt.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Szemszögéből...
 


Szemszögéből...

Prémium hangzás igényel egy első osztályú megjelenést. Body extrudált alumínium egyesíti a tiszta, tiszta vonalak, kivehető rács, és nagyon jól lehet választani, hogy megtartsa hangszórók rejtett vagy látható a világ. Köszönhetően az elegáns oldallapok műbőr jelent ez a hang a projektor egy stílusos kiegészítő.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res HT-ST9
 


csatlakozik

Játssza le kedvenc dalait az okostelefonról vagy tablet segítségével NFC technológia - csak egy érintés, és máris. Származó zenét bármilyen eszköz Bluetooth - kábelek nélkül. LDAC kodek összehasonlítva a hagyományos Bluetooth streaming támogatja az akár háromszor a bitsebesség, ami lehetővé teszi, hogy rögzítse a részleteket. De működik a másik irányba csatlakoztatásához kompatibilis fejhallgató és élvezze a kiváló hallás mások zavarása nélkül.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Az új meghatározás az otthoni audio
 

Az új meghatározás az otthoni audio

Három HDMI bemenettel könnyedén csatlakoztathatja számítógéphez, Blu-ray Disc lejátszó vagy játékkonzol. Ezzel szemben, mivel a kimeneti HDMI ARC soundbar tud csatlakozni a TV egyetlen kábelen keresztül, és mindent irányít, egyetlen távvezérlővel. SoundBar továbbíthatják HDMI videó 4K felbontású minőségi veszteség nélkül, és így alkalmazni a következő játékosok és televíziók.



legfontosabb jellemzői

  • Előállítása HD audió az árnyalatok stúdió minőségű
  • Természetesen utánozza a háromdimenziós hang
  • Extra hangolás hangrendszer 7.1
  • Vezeték nélküli mélynyomó bármely helyre
  • Teljesen játszik a digitális audio formátumok
  • Digitális erősítő, hogy megszüntesse a befolyása az analóg
  • Meg lehet rekonstruálni audio a jobb minőségű
  • 3 HDMI bemenet csatlakoztatásához elektronika körül a nappaliban
  • ARC HDMI kimenet 4K videó átvitel
  • Bluetooth LDAC codec támogatás (96 kHz)
  • A párosítás kapcsolatot keresztül NFC
  • Streaming zene az online szolgáltatás
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony Hi-Res HT-ST9
 

 

További információk:

Méret és súly:
A méret a fő egység (Mé): 113 x 8,8 x 13,3 cm
Mélynyomó mérete (sz x ma xm): 24,9 x 40,3 x 42,6 cm
Mélynyomó Súly: 16 kg

A csomag tartalma:
mosó
optikai kábel
Színes címke a kartondoboz (3 db)
akkumulátor
Regisztrációs kártya Ügyfél
garancialevelet
Gyors telepítési útmutató
használati útmutató

erősítő:
A / V SYNC: igen
Teljes kimeneti teljesítmény: 800 W
Erősítő csatornák: 7.1ch
S-Force PRO Front Surround
LPCM (2K / 5.1km / 7.1km) HDMI: igen

mélynyomó:
Mélynyomó típusa: Vezeték nélküli mélynyomó
Speaker System: Passzív radiátor
Hangszóró: Cone 180 mm

felület:
A bemeneti és kimeneti csatlakozók: Analóg audio bemenet (beleértve a TV CEC), Ethernet, Bluetooth átvitel, fogadása Bluetooth, USB-A
Vezeték nélküli beállítások: Bluetooth, NFC
HDMI bemenetek: 3
HDMI kimenet: 1
Analóg audio kimenet: 1

audio:
Dolby: Dolby Digital, Dolby Digital +, Dolby Dual Mono, Dolby TrueHD
LPCM: LPCM - 2k, LPCM - 5.1 csatornás LPCM - 7.1km
PCM: 96k / 24 bit PCM
DTS HD Master Audio: igen
Dolby TrueHD / Dolby Digital +: igen / igen
DTS: DTS-HD, DTS 96/24, DTS

equalizer:
Hangeffektek: Film, foci, zene, Clearaudio + mód, Standard

Videó funkció:
Depp szín: igen

Eco és az energiatakarékos funkciók:
Energiafogyasztás leállás üzemmódban): 0.1 W
Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,5 W
Energiafogyasztás készenléti Network - csatlakozók: 5,4 W (Ethernet) / 2,3 W (HDMI CEC) / 5,2 W (Wi-Fi) / 1,1 W (Bluetooth) / 7,3 W (összes csatlakozók és csatlakozott hálózat)
Készenléti mód aktiválása - csatlakozók: 20 perc
Készenléti engedélyezett hálózatok - csatlakozók: 20 perc (Ethernet, HDMI CEC, Wi-Fi, Bluetooth)

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-ST9 Hi-Res Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res HT-ST9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res HT-ST9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res HT-ST9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res HT-ST9.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ