AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sony HT-XF9000

Termékkatalógus
Sony HT-XF9000
4,4 22 értékelés
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, ARC, Dolby Atmos, távirányító
Kód:  GS474d1a Termékszám:  HTXF9000.CEL Gyártó honlapja:

Sony HT-XF9000

Engedd, hogy körülvegyen a 2.1-es surround hangzás, amelyet a karcsú soundbar biztosít, különálló mélynyomóval. A Sony bemutatja a nagyszerű hangzást elegáns designnal, amely rendkívüli hangzást biztosít a szobádban. A soundbar számos csatlakozót biztosít, és támogatja a vezeték nélküli technológiát. A nagy felbontású Dolby Atmos és DTS:X hangzás a legmagasabb minőséget biztosítja számodra, és a zene streamelésének lehetőségét az egész lakásban. Nagy előny a vezeték nélküli csatlakozás, vagy a vezetékes, egy HDMI ARC kábellel történő csatlakozás, illetve a falra szerelhetőség lehetősége.

A Sony HT-XF9000 soundbar legfontosabb jellemzői

  • Kétcsatornás surround hangzás nagy felbontásban
  • Támogatja a legújabb audió technológiát
  • Csatlakozók széles választéka, valamint vezeték nélküli kommunikáció
  • Különálló, erőteljes mélynyomó
  • Modern és elegáns design
  • Falra szerelhető
  • Kiegészíti a kiváló minőségű Sony Bravia TV-t

Élvezd az egyszerű vezérlést, és a nagy felbontású hangzást

Nem kell aggódnod a HT-XF9000 soundbar csatlakoztatása miatt sem. Csatlakoztasd HDMI, LAN, optikai vagy analóg csatlakozó segítségével. Akár az asztalra is fektetheted a TV elé, vagy falra is szerelheted, amely kiemeli a belső tér eleganciáját. Csak egy HDMI ARC kábelre van szükséged a TV-hez való csatlakoztatáshoz, nincs szükség másra. Ráadásul a HDMI ARC kimenet segít a hangerő szabályzásában manuálisan, csupán egy vezérlővel. A Bluetooth technológiát használva közvetlenül mobil eszközről is játszhatsz le zenét. A 4K HDR 18Gb/s jel és a HDCP 2.2 készen áll az igényes 4K HDR házimozi hangformátumok kezelésére is.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
2.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
300 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-XF9000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-XF9000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-XF9000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-XF9000 Soundbar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-XF9000 Soundbar.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ