AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony HT-XT1

Termékkatalógus
Sony HT-XT1
4,7 3 értékelés
SoundBar 2.1 csatornás, 170W mélynyomó, 3x HDMI, 1x HDMI kimenet, Bluetooth, NFC, távirányító
Kód:  GS473d Termékszám:  HTXT1.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HT-XT1

HT-XT1 egy hangrendszer, amely illeszkedik a tér szűkebb szoba. Ez az audió rendszer egy kompakt kialakítás, amely beépített mélynyomó mély basszus hangokat. Audió kimeneti 170 W kitölti a szobában, és tapasztalni a virtuális 3D hangzás, mint a moziban. S-Force PRO Front Surround hűen szimulálja a 3D hangrendszer egyetlen 5,1 Soundbar.

Használja SoundBar 3 HDMI bemenet nem csak a Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol, hanem játszani zenét mobil elektronika. Vezeték nélküli streaming Bluetooth és NFC kapcsolat révén jön létre puszta érintése lesz partner a zenét válassza a kanapéról. Lapos kialakítás magas osztályú kivitelezéssel felső oldala karcálló üveg. Ez azt jelenti, hogy könnyen elhelyezhető a TV, mint egy stand.

További információk:

Erősítő csatornák:
2.1

Jellemzők:
beépített mélysugárzóval
Bass Reflex
A / V Sync
Ellenőrző basszus / magas
éjszakai mód

Audio támogatás:
Dolby Digital / DTS
Dolby Dual Mono
LPCM (2k / 5.1k / 7.1k)
DTS HD Master Audio
Dolby TrueHD
DTS 96/24

Videó támogatás:
1080 / 24p
1080p
Átjáró 3D-kompatibilis HDMI (3D / 4K)
Deep Color
xvColor (xvYCC)

felület:
3x HDMI
1x HDMI kimenet
1x optikai audio bemenet
NFC Bluetooth +

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-XT1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-XT1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-XT1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-XT1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-XT1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ