Sony HT-ZF9 Soundbar + Sony SAZ9R hangszórók

Termékkatalógus
Sony HT-ZF9 Soundbar + Sony SAZ9R hangszórók

Sony HT-ZF9 Soundbar + Sony SAZ9R hangszórók

Hagyja magát meríteni a térhatású hangzásbanennek a vékony hangsornak a nagyszerű készletén alapul, különálló mélysugárzóval és két hátsó vezeték nélküli hangszóróval . A Sony bemutatja a nagy teljesítményű, karcsú kialakítású audio-szerelvényt, amely rendkívüli hangmá változtatja a nappali szobáját. A Soundbar számos csatlakozót tartalmaz és támogatja a vezeték nélküli technológiát. Nagy felbontású Dolby Atmos és DTS: X hangzás lesz az Ön számára a legmagasabb színvonal, és a ház körül is zenét hallgathat.

Sony HT-ZF9 Soundbar kiemelések + Sony SAZ9R hangszórók

  • Teljes funkcionalitású audiorendszer a kiváló hangélmény érdekében
  • Dolby Atmos térhatású hang a Sony HT-ZF9 hangsorral
  • Több hallgatási mód
  • Támogatja a vezeték nélküli adatátvitelt Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül
  • Könnyű csatlakoztatás a TV-hez HDMI kábellel
  • A Sony SAZ9R vezeték nélküli hátsó hangszórók lehetővé teszik, hogy élvezze a legkisebb hangszínszabályokat
  • Az egész szett elegáns megjelenéssel fog örülni, amely minden belső teret különlegessé tesz

Egyszerűség mindenekelőtt

A Sony HT-ZF9 hangsorban használt legújabb technológiáknak köszönhetően a 7.1.2k-os rendszerrel élvezheti az összes jelenleg megtekintett tartalmat . Csak nyomja meg egyszer a Függõleges S gombot. a távirányítón és az innovatív SONY rendszer minden hangot térhatásúvá alakít. Különböző audio források csatlakoztatása is könnyű, többféle lehetősége van - HDMI-kábellel csatlakoztathatja a TV-jét a TV-hez, vezeték nélkül párosíthatja telefonját Bluetooth-on, USB port is rendelkezésre áll, vagy zenét élvezhet a beépített Wi-Fi-vel .

Divat minden alkalomra a Sony HT-ZF9 készülékkel

Kár lenne, ha ilyen nagyszerű audio rendszert csak egy dologra használnánk. Ezért a HT-ZF9 összesen öt különféle hallgatási móddal rendelkezik, hogy a hangot azonnal hozzáigazítsa az Ön igényeihez . Választhat a mozi mód közül - a hang elborít téged, és minden oldalról körülveszi. A játékosok értékelni fogják azt a játékmódot, amely lehetővé teszi minden lépés hallását, még akkor is, ha messze van tőled. Természetesen zenének is kell lennie.

Sony SAZ9R - élvezze a hang minden árnyalatát

A Sony szett két SAZ9R hátsó hangszórót tartalmaz, amelyeket kifejezetten a HT-ZF9 hangsorhoz fejlesztettek ki. A bútorok bárhová elhelyezhetők, de falra szerelhetők is. Legfeljebb 50 W teljes teljesítményével tiszta sztereó hangot biztosít, amely minden zenerajongót elragadtat.

Paraméterek

Csatornák száma
4.1 Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
USB
1 × Kész!
Surround hangzás formátumok
Dolby Atmos, DTS: X Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
4.1 Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
USB
1 × Kész!

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok
Dolby Atmos, DTS: X Kész!
Vezérlés
Távirányító Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
190 cm Kész!
Mélység
386 cm Kész!
Magasság
382 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
12,2 kg Kész!

Bemenetek

HDMI
2 × Kész!
Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-ZF9 Soundbar + Sony SAZ9R hangszórók Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundbar Sony HT-ZF9 + Reproduktory Sony SAZ9R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Soundbar Sony HT-ZF9 + Reproduktory Sony SAZ9R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-ZF9 Soundbar + Sony SAZ9R Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-ZF9 Soundbar + Sony SAZ9R Lautsprecher.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ