Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony HXR-NX3

Termékkatalógus
Sony HXR-NX3
Digitális videókamera - CMOS Exmor 2,41Mpx, Full HD (1920x1080) videó, beépített mikrofon, WiFi, NFC, 16:9, 3,5"-os LCD, 20-szoros optikai zoom, LED világítás, HDMI, USB, RCA, sztereo mini jack, SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Duo
Kód:  OT169a2 Termékszám:  HXRNX3/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HXR-NX3

A professzionális video kamera család egy új, könnyű, kompakt modellel bővül SonyHXR-NX3 formájában ergonómikus dizájnal a könnyű használat érdekében. Ez a professzionális digitális video kamera egy nagy 3CMOS Sony Exmor szenzoros érzékelővel van ellátva.  Exmor szenzora kiváló képminőséget biztosít  Full HD felbontásban(1920 × 1080), amely nagy felbontású, alacsony zajszintű, és természetesen kiváló képminőséggel büszkélkedhet , mindezt akár gyenge fényminőségű környezetben is. 

Legfontosabb jellemzői

  • felvételek Full HD felbontásban (1920 × 1080)
  • videofelvételeket SD / SDHC / SDXC kártyákon lehet tárolni
  • 3CMOS Sony Exmor szenzor biztosítja a magas képminőséget és széles dinamikatartományú színeket
  • videofelvételt a kamera codec-re tárolja  AVCHD 2.0 Full HD-ig terjedő frekvenciáknál 50 fps
  • vízálló és porálló objektív 20x zoomot biztosít
  • gyorsítási és lassítási felvétel Full HD
  • mikrofon felett beépített LED fény található, így nem szükséges külső fénytalkalmaznia 
  • Clear Imager Zoom Technológia kiterjeszti a zoomot akár 40 × értékre miközben felbontást megőrzi

Csúcs érzékelő

A méret feltétlenül számít. És ez  Sony video kamera érzékelőjére is igaz. Az ugyanis nagy 3CMOS érzékelővel rendelkezik , mely kifejezetten a professzionális felhasználásra lett megalkotva. Három különáló szenzora rögzítti a piros, kék és zöld színeket  függetlenül egymástól, így a legjobb, széles dinamikatartomány lesz elérhető, amely biztosítja a felvételeinek természetes színeit. Ezáltal a szenzor magas fényérzékenységet kölcsönöz, így élvezheti a kiváló felvételeket még gyenge fényviszonyok mellett is, minimális zajhatásal. 

Felvételkészítés két kártyára

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok mást képes lesz felvenni ennek a professzionális Sony video kamerának köszönhetően. Videó kamera AVCHD 2.0kodec-re menti a felvételekeFull HD minőségben 50 fps frekvenciatartományban.Videó rögzíthető egyidejűleg és folyamatosan két SD / SDHC / SDXC kártyára, amelyre a video kamerában két foglalat található. Minden jó video kamera akár kézből is használható, ami abban az esetben szükséges ha nehéz terepen, vagy bonyolult szögből kell felvételeket készíteni. A keresőt könnyen,testreszabottan lehet használni, konkrét elképzelései szerint.  Amennyiben a kereső nem lesz elegendő, kényelmesen  tudja használni a 3,5" kijelzőt.Áthatolhatatlan sötétséget egy beépített LED fénnyel tudja áthatni,  amely a beépített mikrofon felett található, így nagy fényáralmást tud létrehozni,200 lux / 1 m.

A gyorsítási és lassítási felvétel Full HD minőségben

Kétszeres felvétel lassítást akkor érhet el, ha a felvétel módját beállítja a  25p tartományba és felvétel frekvencióra 50 fps. Ha azt szeretné, hogy videókat ellenkezőleg gyorsabb módban szeretné felvenni, elegedő csak bekapcsolnia a  1 fps és 50p frekvencia módot. 

Minőségi objektív a valódi forgatáshoz

A video kamera felszereltségében nem hiányozhat a Sony G Lens objektíív 20× zoommal.   Ez biztosítja a felvételeinek szélesfokú látószöget amennyiben nem lenne elegendő, a gyártó felszerelte a video kamerát Clear Image Zoommal, mely 40 x zoomot biztosít. Vezetéknélküli kapcsolat Wi-Fi biztosítja felvételeinek közzétételét a szociális hálózatokra vagy az okos eszközökre. A közzétételeken kívül akár vezérelheti kameráját az okos készülékeinek köszönhetően. Természetesen az NFC sem hiányozhat. 

 

Paraméterek

Érzékelő felbontása
2,41 Mpx Kész!
Optikai zoom
20 × Kész!
Kijelző mérete
3,5" Kész!
Típus
Professzionális Kész!

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-F970 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
6,7 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
17,45 cm Kész!
Magasság
19,3 cm Kész!
Mélység
39,3 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Software (CD), USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HXR-NX3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HXR-NX3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HXR-NX3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HXR-NX3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HXR-NX3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ