Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sony ICD-PX440 fekete

Termékkatalógus
Sony ICD-PX440 fekete
4,3 7 értékelés
Diktafon - 4GB, beleértve MP3 formátumot is, LCD kijelző, 300mW hangszóró, MicroSD slot, USB, 2x AAA, mikrofon
Kód:  JU100i7 Termékszám:  ICDPX440.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony ICD-PX440 fekete

Sony ICD-PX440 digitális hangrögzítő sztereó mikrofonnal, hogy legyen szíves, nagyon könnyen kezelhető, és rekord magas minőségű MP3 formátumban, akár 192 kb / s. Rekord magas minőségű és rendkívül tiszta hangzás, és hallgassa meg a 300mW első hangszóró.Az intelligens zajcsökkentő technológia kiemeli az emberi beszédet a tisztább hallható tartományba, és csökkenti a zavaró háttérzajt.Jelenet funkciót, majd válassza ki a legjobb beállításokat az adott helyzetben.

Ahhoz, hogy minden rekord is több könyvjelzot, és lejátszás közben léphet az előző vagy a következő. Voice recorder is támogatja a fejlett funkcionalitással a felvétel, mint a hangfelvétel aktiválás, amely magas vagy alacsony érzékenységű mikrofon, vagy az a képesség, hogy hozzanak létre egyedi mappák tárolására és könnyű válogatás a rekordok.

A belső memória eléri a 4 GB, és képes kezelni a maximális felvételi idő akár 1073 óra LP módban (MP3 8 kbit / s).A belső memória tovább bővíthető keresztül memória modul - elérje, és lehetőséget kell tárolni nagyobb mennyiségű adat. Sony ICD-PX440 könnyen csatlakoztatható a számítógéphez USB-n keresztül. Nem kábelek - a játékos közvetlenül csatlakozni, és fájlokat vihet át.

Műszaki adatok:

memória:
Beépített: 4GB
Card Slot: Micro SD

Beépített mikrofon:
sztereó mikrofon

Felvételi formátum:
MP3

Akkumulátor típusa:
2x AAA elem (tartozék)

Mappák maximális száma:
199

A fájlok maximális száma:
4074

Fájlok maximális száma egy mappán belül:
400

Be- és kimenetek:
fejhallgató-csatlakozó
mikrofon bemenet
USB-csatlakozás

Felvételi funkciók:
jelenetválasztás
Az aluláteresztő szűrő
Hangra induló felvétel (VOR)
Hozzáadása átírás rekord
követés rekord

Lejátszási funkciók:
Digitális szoprán beállítás (sebesség vezérlés)
zajcsökkentés
egyszerű keresés
riasztás lejátszása

Szerkesztési lehetőségek:
Erase függvény
védelem
elosztás
Fájl áthelyezése
egy fájl másolása
Játék AB
márka

méretek:
37,2 x 113,2 x 19,3 mm

súly:
75 g

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ICD-PX440 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ICD-PX440 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ICD-PX440 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ICD-PX440 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ICD-PX440 Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ