30 dnů na vrácení Shop roku

Sony LSPX-A1

Termékkatalógus
Sony LSPX-A1
Projektor - lézer, 4K Ultra HD, 4096 × 2160, 16:9, HDMI, USB, LAN, Bluetooth, HDR, hangszórók, 2500 ANSI lm fényerő
Kód:  WS553e Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony LSPX-A1

Jó házimozi élményben lehet részed minden szobában. Eddig a filmrajongóknak egy kijelölt helyet kellett keresniük ahhoz, hogy megnézzék a vetített tartalmat, ahol elegendő távolság áll rendelkezésre a vászontól ahhoz, hogy megfelelő méretű felületet hozzon létre. Ennek a projektornak szinte semmilyen helyre nincs szüksége, és ezért elbűvöl a legmagasabb minőségű, 4K Ultra HD képével. A Sony LSPX-A1 SXRD projektor egyedülálló hangszórói organikus üvegből készültek, amelyek 360°-os szögben terjesztik a hangot a helyiségben. Az 50 wattos subwoofer pedig masszív basszust nyújt.

A Sony LSPX-A1 SXRD projektor legfontosabb jellemzői

  • Rugalmas telepítés az ultrarövid vetületi távolságnak köszönhetően
  • Nagylátószögű élesség natív 4K felbontással (4 096 × 2 160) és HDR-rel
  • Kompatibilis a legújabb képminőséggel
  • A lézer lámpa élettartama 20 000 üzemóra
  • Alumínium design rejtett kábelezéssel
  • Erősített hangminőség (3 csatornás hangszórók + subwoofer)
  • Bluetooth a távirányításhoz

A legfejlettebb lézer vetítési rendszer

A Sony LSPX-A1 SXRD projektor legújabb SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) technológiája megfelel a legigényesebb film követelményeknek. A rendszerbe egyből három SXRD panel van beépítve, minimalizált pixel távolsággal. Az árnyalatokat pontosabban definiálja, valamint rendkívül mély feketét és nagy fényerőt ér el egy ponton. A képeket tökéletesen és valósághű 4K felbontásban jeleníti meg.

Pontosan hangolt paletta

A nagy dinamikus kontraszton és főleg a teljes színspektrumon a fejlett Triluminos tónus, amely már a BRAVIA televízióknál is ismert, és a lézerfényforrás egyaránt megosztozik. A LED-es lámpa létrehozza a Sony LSPX-A1 SXRD projektor szükséges fényerejét az élénk képek megjelenítéséhez nagy felületen, valamint megbírkózik a nehezen reprodukálható árnyalatokkal is, azaz a fényes pirossal, a mély zölddel és kékkel. A tájak, a kék tenger és ég, de még az arc árnyalatai is természetesebbek lesznek, mint valaha.

A tökéletesség várakozás nélkül

Akármit is nézel, a kép mindig selymesen sima és éles lesz. Legyenek a kedvenc filmjeid akár Blu-ray vagy akár DVD lemezen, a Sony LSPX-A1 SXRD projektor még így is elemzi az egyes pixeleket, és a kifinomult Reality Creation 4K algoritmus segítségével pedig finom textúrát, tökéletes színeket és kontrasztot hoz létre.

Valóban bárhol

A Sony LSPX-A1 SXRD projektor telepítése a helyiségben nagyon egyszerű a rövid vetítési távolságnak köszönhetően. Elhelyezhető a földre, valamint akár a vászon közelébe is. Ebben az esetben gyönyörű, 2,15 méter átlójú képet élvezhetsz. Ha 24 cm-rel hátrébb rakod, akkor máris több mint 3 méter átlójú képet kapsz. A tökéletes pozíciótól való eltéréseket pedig egyszerűen beállíthatod a zoom segítségével.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Natív felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,24 m Kész!
Minimális képátló
215,9 cm (85 ") Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,24 m Kész!
Minimális képátló
215,9 cm (85 ") Kész!
Maximális képátló
304,8 cm (120 ") Kész!

Csatlakozás

További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Bluetooth Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Zoom Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító, Bluetooth, HDR Kész!

Méretek

Szélesség
125,5 cm Kész!
Magasság
55,9 cm Kész!
Mélység
47 cm Kész!
Tömeg
75 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony LSPX-A1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony LSPX-A1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony LSPX-A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony LSPX-A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony LSPX-A1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ