30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony MDR-100ABN fejhallgató, fekete

Termékkatalógus
Sony MDR-100ABN fejhallgató, fekete
4,5 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonnal, Bluetooth, NFC, 5-40000Hz, 40mm-es neodímium hangszóróval, impedancia: 32 Ohm, érzékenység: 103 dB, aranyozott sztereó mini L-típusú csatlakozó, hangerő-szabályozóval
Kód:  RO971n5 Termékszám:  MDR100ABNB.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-100ABN fejhallgató, fekete

le
Sony MDR-100ABN

Teljes szabadság

le
Sony MDR-100ABN
Precíz hangzás

Az egyedi titán-borítású fejhallgató és az átalakítók tökéletes kombinációja biztosítja a precíz hangzást és a széles frekvenciatartományt. A könnyű CCAW tekercsek garantálják a magas frekvenciák stabilitását, a fejlett digitális technológia pedig lehetővé teszi a kívülről érkező zajok kiszűrését.

le
Sony MDR-100ABN
40 mm-es konverterek

A hangszórók nagy teljesítményű és részletgazdag hangzást nyújtanak széles tartományban.

le
Sony MDR-100ABN
Totális kényelem

A fejhallgatóhoz kényelmes füldugókat és párnázott, íves kagylókat terveztek a Sony mérnökei.

le
Sony MDR-100ABN
Védőtok

A csomag tartalmaz egy stílusos védőtokot is, amely védi a fejhallgatót az ütésektől és egyéb károsodásoktól.

le
Sony MDR-100ABN
A te stílusod

A prémium kialakítás remekül ötvözi az elegáns, monokróm megjelenést az utánozhatatlan ergonómiával. A gondos kivitelezés, a minőségi alkotóelemek és a kellemes kialakítás kényelmessé teszi viselését. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően pedig élvezheti a teljes mozgásszabadságot.

MŰSZAKI ADATOK
  • Hangszórók40 mm
  • Hangszórók típusa Dinamikus
  • Frekvenciasáv5-40 000 Hz
  • Kábel hossza 1,2 m
  • Érzékenység103 db / mW
  • Tömeg290 g
  • MágnesNeodímium
  • CSATLAKOZÓ
     3,5 mm-es jack
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MDR-100ABN fejhallgató, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res H.ear MDR-100ABN černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MDR-100ABN čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Sony Hi-Res H.ear MDR-100ABN schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Sony Hi-Res H.ear MDR-100ABN schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ